!

Ga naar nieuwe website ➜

Wijzigingen 2017-12-07 12:54

Gepubliceerd op 7 December 2017

Verbeteringen

• Er wordt nu automatisch naar een beveiligde verbinding (https) overgeschakeld zodra een gebruiker inlogt om bijv. privé uitzendingen te kijken of luisteren of als beheerder om gegevens van de kerk te bewerken. Op deze manier worden alle gegevens die door de gebruiker naar de website gestuurd worden beveiligd.
  • Ook alle kerkradio of kerk TV uitzendingen zijn nu te benaderen via een beveiligde (https) verbinding.