Wijzigingen 2017-06-21 19:21

Gepubliceerd op 21 June 2017

Verbeteringen

• Statistieken voor opname en download samengevoegd. Het onderscheid zorgde voor verwarring. Het gaat in beide gevallen om het later luisteren / kijken van een kerkdienst uitzending.
  • Voor de kerk TV kijkers is in het cirkeldiagram onderscheid gemaakt tussen kijksessies korter dan 10 min (gratis) en kijksessies langer dan 10 minuten (worden in rekening gebracht).

Opgelost

• Foto uploads vanaf een smartphone of tablet werden soms niet juist geroteerd. Dit probleem is nu opgelost.
  • Klein probleem op formulier voor het aanpassen van het abonnement opgelost.