!

Ga naar nieuwe website ➜

Wijzigingen 2015-12-23 14:15

Gepubliceerd op 23 December 2015

Opgeloste problemen

• Door een fout in de vorige update werden alle opnames van een dienst altijd bijgewerkt ook als dit niet aangegeven was. Dit is nu opgelost.
  • Probleem in de weergave van de lijst van opnames opgelost. Er stond soms een open slotje terwijl de opname wel beschikbaar was en andersom. Privé opnames waren overigens zoals het hoort alleen beschikbaar voor geregistreerde gebruikers.
  • Klein foutje in de weergave van waarschuwingen in de beheeromgeving opgelost.