!

Deze website is verhuisd

Documentatie op deze website is mogelijk verouderd en nog tijdelijk beschikbaar.

Ga naar nieuwe website ➜

Vertraging statistieken 10 januari 2021 - afgerond

Gepubliceerd op 11 January 2021

dinsdag 12 jan 11:39

De statistieken van 1 tot en met 10 januari zijn bijgewerkt. Momenteel worden de statistieken van maandag 11 januari bijgewerkt. Bedankt voor uw geduld.

dinsdag 12 jan 9:35

Het opbouwen van de statistieken duurt langer dan gepland. De verwachting is dat de statistieken in de loop van de dag gereed zullen zijn.

maandag 11 jan 15:55 - update

We zijn genoodzaakt om de statistieken van januari te resetten en opnieuw op te bouwen. Dit proces wordt zometeen gestart en zal vermoedelijk tot morgenvroeg dinsdag 12 januari duren. Statistieken van januari 2021 zijn daarom tijdelijk niet beschikbaar.

maandag 11 jan 10:00 - melding

Sinds afgelopen week bedienen we alle kijkers via ons nieuwe distributienetwerk. Dat is afgelopen zondag 10 januari 2021 ook honderd procent succesvol verlopen.

Door de introductie van het nieuwe distributienetwerk is ook de registratie van kijkers-statistieken vernieuwd. Dit nieuwe systeem werkt naar behoren maar levert nog vertraging op. Hierdoor worden de statistieken nog niet binnen een redelijke termijn verwerkt. 

De kijkers-statistieken voor zondag 10 januari 2021 zijn daarom nog niet volledig bijgewerkt. In de loop van vandaag zullen deze statistieken verder bijgewerkt worden.

We werken verder aan het oplossen van de vertraging in dit proces. Onze excuses voor het ongemak.