!

Deze website is verhuisd

Documentatie op deze website is mogelijk verouderd en nog tijdelijk beschikbaar.

Ga naar nieuwe website ➜

Update 2021-02-17 11:30

Gepubliceerd op 17 February 2021

Opgelost

  • Probleem opgelost in de videospeler waardoor sommige videos niet direct goed afspeelden (16/2).
  • Het uploaden van videobestanden in de beheeromgeving is hersteld.
  • De videospeler in de beheeromgeving blijft spelen als gelijktijdig de video gedownload word.
  • Weergave probleem opgelost op de "Wachtwoord vergeten" pagina.