Update 2021-01-11 15:38

Gepubliceerd op 11 January 2021

Wat is er gewijzigd?

• Shortcuts/sneltoetsen speler
    De spatiebalk kan nu overal op de pagina gebruikt worden om af te spelen of te pauzeren. Als de focus op de speler is kunnen de volgende toetsen gebruikt worden om de speler te bedienen:
    • F In/uitschakelen van fullscreen (volledig scherm)
    • M aan/uitzetten mute
    • K of spatiebalk afspelen of pauzeren
  • Behouden van scrollpositie pagina
    Bij het heen en terug navigeren, gebruik makende van de vorige/volgende knoppen in de browser, zal de laatste positie onthouden worden en de pagina niet meer automatisch omhoog gaan.
  • Help en contact informatie
    Er is help informatie toegevoegd aan de footer en de contact informatie is verplaatst naar de contact pagina
  • Twitter handle en url is aangepast voor de Duitse website
  • De buttons op de kalender werden erg groot weergegeven voor mobiel, dit is aangepast.