​Update 2020-05-18 09:43

Gepubliceerd op 18 May 2020

Er zijn wijzigingen gedaan zodat de website zich beter aanpast aan verschillende schermgroottes zoals mobiel, tablet en laptop. Daarnaast zijn er wijzigen gedaan zodat de website beter aansluit bij de huisstijl van kerkdienstgemist:

• De kleuren van de landkaart zijn aangepast en bij alle landen zijn nu de provincies zichtbaar.
  • Op de kerkpagina is de naam van de kerk nu boven het menu geplaatst.
  • Bij audio uitzendingen wordt er in de player nu de juiste afbeelding weergegeven.
  • Het inladen van nieuwe zoekresultaten of uitzendingen bij het scrollen is iets versoepelt.
  • Er is meer ruimte beschikbaar voor informatie over de uitzending en knoppen zijn gegroepeerd.