Update 2020-05-01 17:31

Gepubliceerd op 1 May 2020

Verbeteringen

• Video-bestanden die worden geüpload, worden gemaximeerd op 2000 kbps voor HD kanalen en 1500 kbps voor SD kanalen.
  • Audio-bestanden die worden geüpload behouden hun stereo kanalen wanneer de bitrate voor het kanaal minimaal 96 kbps

Opgelost

• De sample rate van doorgeschakelde audio-uitzendingen is aangepast naar 22050 Hz. Deze sample rate werkt beter voor de grote verscheidenheid aan apparaten dat is aangesloten op Kerkdienstgemist.