Update 2020-01-10 10:19

Gepubliceerd op 10 January 2020

Verbeterde functionaliteit

• Op de pagina van de kerk hebben we het tabblad "Overzicht" verbeterd. Er was visueel weinig tot geen verschil tussen de tabbladen "Overzicht" en "Uitzendingen", dit zorgde voor verwarring. Op "Overzicht" geven we nu een beknopt lijstje weer van de "Laatste uitzendingen". Ook de informatie van het tabblad "Over de kerk" hebben we op "Overzicht" geplaatst, en het tabblad "Over de kerk" verwijderd.
  • Betere foutmelding bij ongeldige login.
  • Bij een klik op het logo op de home pagina scrolt de pagina helemaal naar boven
  • Diverse kleine visuele verbeteringen.

Nieuwe functionaliteit

• Voor Internet Explorer 10 en lager geven we nu een waarschuwing weer die aangeeft dat de site niet goed functioneert. Tevens een advies om een andere webbrowser te gebruiken.