!

Ga naar nieuwe website ➜

Update 2019-11-13 17:51

Gepubliceerd op 13 November 2019

Verbeteringen

• We hebben het eenvoudiger gemaakt om nieuwe gebruikers direct toe te voegen:
    • Wanneer de beheerder een gebruiker toevoegt aan de gesloten gebruikersgroep (voor toegang tot besloten uitzendingen) is het niet meer nodig om deze uitnodiging te accepteren. De gebruiker heeft direct toegang.
    • Op dezelfde manier is het voor nieuwe beheerders niet meer nodig om te bevestigen wanneer de hoofdbeheerder een nieuwe beheerder direct toevoegt.