Update 2019-09-09 16:19 [beta.kerkdienstgemist.nl]

Gepubliceerd op 9 September 2019

Nieuwe functionaliteit

• Onthoud het land dat is geselecteerd, zodoende hoef je niet bij ieder bezoek opnieuw het land te selecteren
  • Knoppen toegevoegd voor de app stores van iOS en Android op de home pagina

Verbeterde functionaliteit

• Zoekopdrachten voor uitzendingen laten nu ook het bijbehorende plaatje zien
  • Voor kerken die alleen audio hebben laten we nu standaard de lijstweergave voor uitzendingen zien
  • Het logo met de naam "kerkdienstgemist.nl" is nu te zien in de header op mobiel, voor betere herkenbaarheid
  • Het 'hamburger' menu is naar rechts verplaatst op mobiel en is alleen te zien als je bent ingelogd
  • Verwijder de "Onthoud mij" checkbox op de login pagina, er zat geen functionaliteit achter...

Opgelost

• De lijst met plaatsen wordt nu op mobiel in twee kolommen weergegeven
  • Iconen voor het delen van een uitzending kloppen nu weer
  • Kruisje toegevoegd op flash berichten om op iOS een flash message weg te kunnen halen