Update 2019-08-23 12:20

Gepubliceerd op 23 August 2019

Verbeteringen

• Wanneer u kiest voor onze nieuwe website wordt u bij het volgende bezoek aan kerkdienstgemist.nl automatisch doorverwezen naar onze nieuwe website.
  • Snelheidsverbeteringen gerealiseerd voor de kerk pagina op de nieuwe website.

Opgelost

• Bij het zoeken naar uitzendingen via de kerk pagina op de nieuwe website werden de zoekresultaten soms niet correct per maand gegroepeerd. Dit is nu opgelost.
  • PrivĂ© uitzendingen kunnen op de kerk pagina wel gevonden worden, maar niet afgespeeld worden tenzij u als gebruiker expliciet toegang heeft.