Update 2019-07-15 12:28

Gepubliceerd op 15 July 2019

Opgelost

  • Bij het inplannen van een nieuwe activiteit werd bij het aanpassen van de titel de beschikbaarheid altijd automatisch op "besloten gebruikersgroep" gezet. Dit gebeurt nu alleen als bepaalde steekwoorden worden ingevoerd zoals "uitvaart" of "huwelijk".