Update 2019-06-17 21:34

Gepubliceerd op 17 June 2019

Nieuwe functionaliteit

• Het is nu mogelijk om de lijst van de geregistreerde gebruikers te sorteren op naam of e-mailadres.
  • Een nieuwe versie van de API met verschillende verbeteringen voor de beta site.

Opgelost

• Probleem opgelost zodat een station dat privĂ© gemaakt wordt ook direct uit de zoekresultaten wordt verwijderd.
  • Probleem opgelost waardoor de media-speler op Microsoft en IE Edge browsers soms direct stopte met afspelen.
  • Probleem opgelost waardoor e-mail berichten altijd naar de hoofdbeheerder gingen ipv de beheerder die wijzigingen doorvoerde.