Update 2019-04-16 11:29 [beta.kerkdienstgemist.nl]

Gepubliceerd op 16 April 2019

Nieuwe functionaliteit

• Een pagina met laatste wijzigingen zodat de gebruiker kan zien wat de ontwikkelingen op de beta website zijn
  • Laden van meer uitzendingen op de pagina van een kerk d.m.v. 'infinite scroll'.

Verbeterde functionaliteit

• Plaatsen worden direct geladen als een zoek URL daarvoor direct wordt benaderd.
  • Voor een toekomstige uitzending laten we nu het plaatje van de kerk zien i.p.v het plaatje van een audio signaal.

Opgelost

• Nederlands is nu de standaard taal voor de pagina, zodat in Chrome sommige delen niet automatisch worden vertaald.