!

Ga naar nieuwe website ➜

Update 2018-11-12 09:41

Gepubliceerd op 12 November 2018

Opgelost

• Mobiele App: Als het kanaal geen eigen foto heeft werd er op basis van de adresgegevens een google streetview plaatje gebruikt. Dit veroorzaakte problemen met Chromecast. Vanaf heden wordt er nu een standaard plaatje getoond en is het gebruik van streetview helemaal verwijderd.
    Voor het bijwerken van het plaatje gaat u naar Klantgegevens -> Algemeen -> Profielfoto in de beheeromgeving.
  • Beheeromgeving: Opmerkingenveld in toegangsverzoek popup schaalde niet mee.

Nieuwe functionaliteit

• API: endpoint voor Favorieten / Toegangsverzoeken toegevoegd.