!

Deze website is verhuisd

Documentatie op deze website is mogelijk verouderd en nog tijdelijk beschikbaar.

Ga naar nieuwe website ➜

Update 2018-10-17 10:31

Gepubliceerd op 17 October 2018

Verbeteringen

  • Het is nu mogelijk om het aantal opnames voor de Archief embed-code te beperken. Dat kan door een extra `limit` parameter mee te geven in de link.

Opgelost

  • Probleem opgelost waardoor de RSS feed van een kerk niet altijd de juiste opnames opleverde.
  • Opmaak van de contact pagina iets verbeterd.
  • Probleem opgelost bij het aanmaken van nieuwe accounts wanneer gebruikers via Google aanmelden.