Update 2018-10-15 15:47

Gepubliceerd op 15 October 2018

Verbeteringen

• Aanpassingen zodat de algemene voorwaarden en het privacy statement door alle (nieuwe) gebruikers geaccepteerd worden.
  • Verbetering van het scherm om een nieuw account te maken wanneer de gebruiker is uitgenodigd door een beheerder.
  • Volgorde van blokken op de 'Mijn account' pagina verbeterd.
  • Voorbereidingen voor het aanmaken en activeren van nieuwe gebruikersaccounts vanuit de app.

Opgelost

• Foutmelding opgelost voor de pagina van twee recent aangemelde kerken.