Update 2018-08-29 17:36

Gepubliceerd op 29 August 2018

Opgelost

• Vinkje "Informatie kopieren naar alle opnames van deze uitzending" staat weer standaard aan.
  • Problemen met nieuwe media-speler opgelost. Deze is nu weer actief in gebruik. Op zondagen zullen we voorlopig nog de vorige versie van de media-speler gebruiken.
  • Activatie van gebruikers verbeterd wanneer er een wachtwoord-wijziging wordt aangevraagd.
  • Toon de volledige titel en spreker voor opnames en geplande activiteiten wanneer de muis boven de titel staat.