Update 2018-08-27 17:15

Gepubliceerd op 27 August 2018

Nieuw

• BelgiĆ« als nieuw land toegevoegd. Welkom Sint Willibrorduskerk Deurne!

Opgelost

• Aanpassen van de locatie van een kerk (Land, Provincie, Plaats) werkte niet goed voor buitenlandse kerken.
  • Automatisch afspelen (autoplay) van een live uitzending werkte soms niet goed op de website van de kerken (via embed-code). Dit is nu opgelost (met 'iframe delegation'). Overigens kan het zijn dat Chrome soms autoplay blokkeert wanneer de gebruiker rechtstreeks op de pagina van de live uitzending komt (Zie Chrome Autoplay Policy Changes).
  • Probleem opgelost waardoor de kalender voor een kerk op de publieke website niet altijd up-to-date was.