Update 2018-08-16 16:16

Gepubliceerd op 16 August 2018

Opgelost

  • Wanneer een station besloten wordt gemaakt worden alle opnames automatisch ook besloten gemaakt.

Verbeteringen

  • Laat zien op welke termijn een opname verwijderd wordt. De normale bewaartermijn is 1 jaar, tenzij de beheerder een opname eerder verwijdert.
  • Open de contactpagina niet in een nieuw venster.