!

Ga naar nieuwe website ➜

Update 2018-06-21 18:00

Gepubliceerd op 22 June 2018

Nieuwe functionaliteit

• Voorbereidingen in de API om vanuit de app nieuwe gebruikersaccount te kunnen maken.
  • Voorbereidingen voor de integratie van functionaliteit voor digitaal collecteren.

Verbeteringen

• Alle nieuwe gebruikers wordt gevraagd akkoord te gaan met de algemene voorwaarden en het privacy statement.

Opgelost

• Probleem opgelost waardoor privé audio uitzendingen en opnames niet op de settop box konden worden afgespeeld.
  • Probleem opgelost waardoor op Android telefoons alleen de eerste opname van een embedded archief kon worden afgespeeld.