Update 2018-05-03 13:04

Gepubliceerd op 3 May 2018

Opgelost

• Downloaden van bestanden wordt nu ook geblokkeerd wanneer de kerk een besloten archief via haar eigen website beschikbaar maakt.
  • Probleem opgelost waardoor een gebruiker die nog geen naam heeft opgegeven toch een toegangsverzoek kan doen.
  • Probleem in de API opgelost waardoor niet altijd alle media (audio/video) beschikbaar waren
  • Probleem opgelost waardoor soms en dubbele mail verzonden werd bij het aanmaken van een nieuw account.