Update 2018-04-23 14:32

Gepubliceerd op 23 April 2018

Opgelost

• Probleem opgelost waardoor een beheerder zichzelf niet van de lijst van gebruikers kon verwijderen.
  • Toon de knoppen om een luisteraar/kijker te verwijderen alleen als de beheerder de juiste rechten heeft.
  • Zorg er voor dat een gebruiker altijd een naam heeft (en een e-mailadres).
  • De vermelding van de start-tijd van de uitzending was niet altijd correct. Opgelost.
  • De volgorde van stations onder de "Live" tab is nu zo dat de meest recent gestarte uitzending bovenaan staan.