Storing: problemen met ontvangst voor een aantal kerken 6.30 - 12:50 - Opgelost

Gepubliceerd op 28 January 2018

Door een opstart-fout in een van onze audio-streaming servers was een aantal kerkradio uitzendingen vandaag niet te ontvangen. De uitzending vanuit de kerk kon wel worden gestart, maar luisteraars kregen vaak een foutmelding bij het verbinden met de uitzending.

De reden van de storing is dat de getroffen server niet normaal bereikbaar was waardoor verbindingen om te luisteren niet mogelijk waren. Deze storing heeft zich ook op 10 december 2017 voorgedaan. Naar aanleiding van die storing hebben we toen onderzoek gedaan en een software update uitgevoerd. Helaas bleek die niet afdoende om dit complexe probleem op te lossen. We gaan opnieuw onderzoek doen en verbeteringen doorvoeren om dit probleem definitief op te lossen.

Onze excuses voor het ongemak.