Storing: audio uitzendingen onderbroken zondag 28-4 9:57 - 10:34 - Opgelost

Gepubliceerd op 28 April 2019

Update 10:40

De oorzaak van de storing is bekend en het achterliggende probleem is opgelost.

De automatische configuratie van een van onze servers is mislukt waardoor een audio-streaming server overbelast is geraakt. Het probleem is opgelost. We gaan maatregelen nemen om deze storing voor de toekomst te voorkomen. Onze excuses voor het ongemak.

Oorspronkelijke bericht

Op dit moment zijn er problemen met de audio-uitzendingen. Veel uitzendingen zijn korte of lange tijd onderbroken. Het betreft ongeveer een kwart van de uitzendingen. De oorzaak van de problemen wordt onderzocht.