Storing: aantal kerkradio uitzendingen deels onbereikbaar 7:00 - 11:03 - Opgelost

Gepubliceerd op 10 December 2017

Door een configuratie-fout in een van onze audio-streaming servers was een aantal kerkradio uitzendingen vandaag deels onbereikbaar. De uitzending vanuit de kerk kon wel worden gestart, maar luisteraars kregen vaak een foutmelding bij het verbinden met de uitzending.

De reden van de storing is dat de audio-streaming server wel via IPv6 maar niet via IPv4 bereikbaar was.

De hoofdbeheerders van de getroffen kerken zullen per mail op de hoogte gesteld worden van de storing.