!

Deze website is verhuisd

Documentatie op deze website is mogelijk verouderd en nog tijdelijk beschikbaar.

Ga naar nieuwe website ➜

Statistieken vertraagd - Opgelost

Gepubliceerd op 23 March 2020

ma 23 maart 21:00 - Opgelost

De statistieken zijn volledig bijgewerkt. Het heeft na de herstart van het dit subsysteem bijna 8 uur geduurd om de statistieken voor gisteren te genereren. Het is duidelijk dat we dit systeem moeten optimaliseren om het werkbaar te houden.

ma 23 maart 17:27

De verwerking van de statistieken vorder gestaag. De verwachting is dat ze in de loop van de avond beschikbaar komen. We hopen dat u nog even geduld kunt opbrengen.

ma 23 maart 14:22

De verwerking van de statistieken loopt maar het zal nog enige tijd duren voordat de statistieken voor gisteren volledig bijgewerkt zijn. We begrijpen dat iedereen graag wil weten hoeveel kijkers en luisteraars er gisteren waren. We vragen u om nog even geduld te hebben.

Om toch al een tipje van de sluier op te lichten: Er waren gisteren voor alle kerken en uitzendingen bij elkaar bijna 200.000 unieke gebruikers van onze website, app, settopbox en luisterkastjes om een kerkdienst te kijken of luisteren. Ruim 3 maal zo veel als normaal. 

ma 23 maart 12:15 - eerste melding

Vanwege de grote toeloop van kijkers en luisteraars gisteren heeft ons systeem voor statistieken wat vertraging opgelopen. Om dit te verbeteren gaan we dit systeem nu herstarten en opschalen zodat alle statistieken voor gisteren zo snel mogelijk beschikbaar komen.