Problemen met afspelen live-audio op iOS 11 - Opgelost

Gepubliceerd op 6 October 2017

Update 6/10/2017

Dit probleem is nu opgelost. Live-uitzendingen kunnen weer bekeken worden.

Oorspronkelijke bericht 6/10/2017

Sinds de iOS 11 update voor iPhone en iPad is het niet mogelijk om live audio-uitzendingen te volgen op zowel de Kerkdienst Gemist-app als een mobiele website. In de app speelt de dienst dan niet af, op de website verschijnt de melding 'Error loading media: File could not be played'.

De oorzaak is inmiddels bekend en we verwachten de oplossing voor zondag toe te kunnen passen.