!

Ga naar nieuwe website ➜

[Opgelost] Incidentele problemen met afspelen in sommige browsers

Gepubliceerd op 12 February 2021

16 februari 2021

Inmiddels is het probleem verholpen. De stream start weer correct.

Originele melding 12 februari 2021

Sinds enige tijd kan het zijn dat er problemen ontstaan bij het afspelen van een uitzending en/of opname.

De stream lijkt dan dan niet te starten of het duurt lang voordat deze start. Dit komt met name voor in de browsers Chrome. Edge en Opera.

Het probleem is in onderzoek.

Om de stream correct af te spelen volstaat het om deze even op pauze te zetten en daarna weer op de afspeel-knop te drukken of om de balk (progress bar) even te verslepen.

In andere browsers, zoals Firefox en Safari, speelt de stream wel naar behoren.