Gepland onderhoud: ma 18 nov 2019 - 23:00 - 00:00 - Afgerond

Gepubliceerd op 15 November 2019

Update 19/11/2019 00:43: Afgerond

Het onderhoud is succesvol afgerond. Alle services functioneren weer normaal.

Update 19/11/2019 00:13: Update

Het onderhoud verloopt voorspoedig, maar duurt iets langer dan verwacht. Meer nieuws volgt.

Update 18/11/2019 23:00: Onderhoud gestart

Het onderhoud is begonnen. De verwachte duur is ongeveer 1 uur. Gedurende deze periode is kerkdienstgemist.nl mogelijk niet beschikbaar.

Oorspronkelijke bericht (15/11/2019)

Op maandag 18 november gaan we de puntjes op de i zetten. De beta periode komt dan ten einde en we stappen definitief over op onze nieuwe website. We gaan dan om 23:00 starten met het onderhoud om dit te realiseren.

De verwachte duur van het onderhoud is één uur. We houden u via deze pagina op de hoogte van de voortgang.

Wat gaat er veranderen voor gebruikers?

• De tijdelijke website beta.kerkdienstgemist.nl komt te vervallen. Helaas betekent dit dat gebruikers nog één keer opnieuw moeten inloggen (op kerkdienstgemist.nl) om besloten uitzendingen af te spelen.
  • We treffen voorbereidingen om de "Geef met Givt" knop ook op de website te tonen, net zoals we dat nu al in de Kerkdienst Gemist app doen.

Wat gaat er veranderen voor beheerders?

• Beheerders loggen voortaan in op admin.kerkdienstgemist.nl. Deze website is alleen toegankelijk voor beheerders. Zie het nieuwe login scherm onderaan dit bericht. De beheeromgeving blijft verder ongewijzigd.
  • Soms kwam je als beheerder weer op de oude website. Dat gaan we (natuurlijk) ook verhelpen.
  • Accountgegevens (naam, e-mailadres) voor beheerders kan alleen via de hoofdwebsite (kerkdienstgemist.nl) aangepast worden.
  • U kunt gebruikers direct toevoegen. De gebruiker kan daarna direct inloggen en hoeft geen uitnodiging meer te accepteren.

We verwachten met deze wijzigingen kerkdienstgemist.nl en de beheeromgeving weer een stukje vriendelijker in gebruik te maken. Door de interne verbeteringen die we continue doorvoeren maken we weer ruimte voor nieuwe ontwikkelingen.

Nieuw login scherm voor beheerders

Nieuw login scherm voor beheerders.