!

Ga naar nieuwe website ➜

Beveiligde verbinding met kerkdienstgemist.nl (SSL ondersteuning)

Gepubliceerd op 25 October 2016

Vanaf vandaag is het mogelijk om de kerkdienstgemist.nl website via een beveiligde verbinding te benaderen (een zogenaamde SSL verbinding). Om de website via een beveiligde verbinding op te vragen gebruikt u de volgende link:

https://kerkdienstgemist.nl

In de Google Chrome browser ziet de adresbalk er dan als volgt uit:

In de Safari browser ziet de adresbalk er dan als volgt uit:

Op dit moment wordt het gebruik van een beveiligde verbinding nog niet afgedwongen. Op termijn zullen we dat wel gaan doen, in eerste instantie voor beheerders, later voor gebruikers die inloggen en uiteindelijk voor alle gebruikers.

Mocht u bij het gebruik van een beveiligde verbinding met Kerkdienstgemist.nl problemen ondervinden, dan vernemen wij dat graag.