!

Deze website is verhuisd

Documentatie op deze website is mogelijk verouderd en nog tijdelijk beschikbaar.

Ga naar nieuwe website ➜

Storing: audio-uitzendingen - Opgelost

Gepubliceerd op 11 June 2020

20:45 Opgelost

De storing is opgelost. De oorzaak was een verlopen beveiligingscertificaat op de audio-streaming servers. Hierdoor was het sinds vanmiddag 15:08 niet mogelijk om audio-uitzendingen te volgen via een beveiligde verbinding. Het automatisch vernieuwen van het certificaat was mislukt met deze storing tot gevolg. We nemen maatregelen om deze storing te voorkomen. Onze excuses voor het ongemak.

2020-06-11 20:20 Storing gemeld

Op dit moment is het bij een groot aantal kerken niet mogelijk om via de website en de app de audio-uitzending te volgen. Er verschijnt een foutmelding. Bij video-uitzendingen zijn geen problemen. Op Lukas ontvangers zijn de uitzendingen wel te horen.

We werken momenteel aan een oplossing.