!

Deze website is verhuisd

Documentatie op deze website is mogelijk verouderd en nog tijdelijk beschikbaar.

Ga naar nieuwe website ➜

Nieuws

Deze pagina toont het de laatste nieuwberichten van Kerkdienstgemist.nl. Klik op het artikel om meer te lezen.

 • Nieuwe documentatie website

  Op 13 april 2021 hebben we een nieuwe website in gebruik genomen voor hulp aan kijkers en luisteraars en documentatie voor beheerders.Nieuwsartikelen zullen voortaan op de nieuwe website geplaatst worden.

  Lees meer.. »

 • Update 2021-04-09 12:29

  Verbeteringen Verduidelijking "Beschikbaarheid opname" instelling bij het plannen van een uitzending.Layout verbetering mailberichten.Layout verbetering op de status pagina bij het uploaden van bestanden.Overige wijzigingenSpelfouten verbeterd.Oude ongebruikte pagina's verwijderd.Whatsapp nummer verwijderd (niet meer in gebruik).

  Lees meer.. »

 • Onderhoud: zoekfunctie opnieuw opgestart - Afgerond

  In verband met de herstart van een van  onze systemen is vanavond tussen 23:45 en 00:15 de zoekfunctie op onze site tijdelijk niet beschikbaar geweest. Het is mogelijk dat u tijdelijk geen of minder resultaten bij zoekopdrachten kreeg dan normaal. Het zoeken naar kerken werkt weer normaal. Zoeken naar uitzendingen kan nog enige tijd minder resultaten opleveren.

  Lees meer.. »

 • Openingstijden rond de paasdagen

  Van vrijdag 2 april t/m maandag 5 april zijn wij telefonisch niet bereikbaar. Vanaf dinsdag 6 april staan we u graag weer te woord.U kunt altijd een e-mail sturen naar support@kerkdienstgemist.nl. Deze wordt zo spoedig mogelijk beantwoord. Onze mailbox wordt ronde Pasen beperkt gelezen.

  Lees meer.. »

 • Update 2021-04-01 12:13

  Deelstaat Nordrhein-Westfalen is nu correct geplaatst op de kaartWanneer er nu gezocht wordt op uitzendingen wordt de titel en de omschrijving in het zoekveld aangepastOmschrijving van toekomstige uitzendingen neemt nu de volledige hoogte die beschikbaar isZoomen op de pagina is nu mogelijk (met je vingers op bijvoorbeeld mobiel)

  Lees meer.. »

 • Storing: Statistieken niet volledig voor 27 en 28 maart - Opgelost

  19:30 OpgelostDoor de overgang naar de zomertijd was er een probleem ontstaan bij het verwerken van de statistieken. Dit probleem is opgelost en de statistieken voor zaterdag 27 en zondag 28 maart zijn opnieuw uitgerekend en bijgewerkt. Daarmee is het probleem opgelost. Onze excuses voor het ongemak.13:40 MeldingHet blijkt dat de statistieken voor 28 en 27 maart niet goed zijn bijgewerkt, het gaat om kijkers die niet zijn geregistreerd.In de loop van vandaag zullen de statistieken bijgewerkt worden, u kunt er van uit gaan dat de statistieken morgen weer kloppend...

  Lees meer.. »

 • Update 2021-03-24 09:53

  Bij het delen van een uitzending wordt nu de juiste link en de juiste titel meegegeven.Voorwaarden waar een wachtwoord aan moet voldoen wordt nu weergegeven bij het registreren.Errors in de speler zijn duidelijker leesbaar.Logo voor Niehoff is geüpdatet.

  Lees meer.. »

 • Storing: MAG settopbox maakt geen verbinding - Opgelost

  16:30 - OpgelostOnze DNS dienstverlener meldt dat de diensten voor veel klanten weer bereikbaar zijn. Dit bevestigd onze waarnemingen. Voor wat betreft Kerkdienstgemist is de storing opgelost.15:38 - MAG settopboxen functioneren weerOnze monitoring geeft aan dat de storing voor de MAG settopboxen verholpen is.15:11 - DNS storing Er is momenteel een storing bij onze DNS dienstverlener. De DNS dienstverlener zorgt voor de vertaling van onze domeinnamen naar de bijbehorende diensten.Gevolg van deze storing is dat de MAG settopbox momenteel geen verbinding kan maken wanneer deze opnieuw wordt aangezet.Verder zijn er op dit moment geen...

  Lees meer.. »

 • [Afgerond] Gepland onderhoud: dinsdag 16 maart 23:00 - 00:00

  00:13 onderhoud afgerondOok het aanvullende onderhoud is succesvol afgerond. Alle systemen werken naar behoren.00:03 aanvullend onderhoudWe maken van de gelegenheid gebruik om nog enkele aanvullende onderhoudstaken te doen. We houden u op deze pagina op de hoogte.23:52 onderhoud afgerondHet onderhoud is afgerond. We hebben uiteindelijk meer werkzaamheden kunnen doen dan gepland. Alle systemen werken naar behoren.23:04 start onderhoudWe zijn begonnen met het onderhoud.AankondigingVanavond dinsdag 16 maart 2021 plegen we onderhoud aan een aantal systemen. Het onderhoud zal naar verwachting binnen 60 minuten afgerond zijn.Tijdens de onderhoudsperiode tussen 23:00 en 00:00...

  Lees meer.. »

 • Storing: capaciteit op biddag - opgelost

  10:06 - storing opgelostDe benodigde capaciteit voor uitzendingen is beschikbaar. We houden op dit moment de belasting van de servers in de gaten maar verwachten geen verdere onregelmatigheden.09:55 - capaciteit op biddagHet planmatig verhogen van de capaciteit voor biddag is trager verlopen dan had gemoeten. Hierdoor was tussen 09:53 en 09:55 niet voldoende capaciteit beschikbaar. Het zou kunnen zijn dat u hierdoor een onregelmatigheid in de uitzending gemerkt heeft.

  Lees meer.. »

 • Update 2021-03-04 09:57

  Verbeteringen Probleem opgelost bij het delen van een Kerkdienstgemist pagina via social media. BeheerVerbetering op de pagina voor instellen van een Barix ExstreamerInvoeren van het adres voor de website van de kerk eenvoudiger gemaakt. Er wordt nu automatisch een correcte link gemaakt.

  Lees meer.. »

 • [Afgerond] Onderhoud: Statistieken tijdelijk niet beschikbaar

  23 februari 2021 - 16:54 afgerondHet onderhoud is afgerond. De statistieken zijn weer beschikbaar.23 februari 2021 - 16:00 onderhoud gestartWe plegen momenteel onderhoud aan het systeem voor statistieken. Dit onderhoud vergt iets meer tijd dan gepland.De statistieken zijn hierdoor tijdelijk niet beschikbaar. We houden u via deze pagina op de hoogte van de voortgang.

  Lees meer.. »

 • Update 2021-02-17 11:30

  Opgelost Probleem opgelost in de videospeler waardoor sommige videos niet direct goed afspeelden (16/2).Het uploaden van videobestanden in de beheeromgeving is hersteld.De videospeler in de beheeromgeving blijft spelen als gelijktijdig de video gedownload word.Weergave probleem opgelost op de "Wachtwoord vergeten" pagina.

  Lees meer.. »

 • [Afgerond] Onderhoud: Statistieken tijdelijk niet beschikbaar

  update 16:36 - dinsdag 16 februari 2021Het onderhoud is afgerond. De statistieken zijn weer beschikbaar.bericht 16:00 - dinsdag 16 februari 2021Er wordt momenteel onderhoud gepleegd aan het statistieken systeem. De statistieken zijn daardoor tijdelijk niet beschikbaar. We houden u op deze plek op de hoogte.

  Lees meer.. »

 • [Opgelost] Incidentele problemen met afspelen in sommige browsers

  16 februari 2021Inmiddels is het probleem verholpen. De stream start weer correct.Originele melding 12 februari 2021Sinds enige tijd kan het zijn dat er problemen ontstaan bij het afspelen van een uitzending en/of opname. De stream lijkt dan dan niet te starten of het duurt lang voordat deze start. Dit komt met name voor in de browsers Chrome. Edge en Opera. Het probleem is in onderzoek.Om de stream correct af te spelen volstaat het om deze even op pauze te zetten en daarna weer op de afspeel-knop te drukken of om de balk (progress...

  Lees meer.. »

 • Update 2021-02-04 11:41

  Oplossing voor een probleem in de beheer omgeving waarbij het voor sommige chromegebruikers niet mogelijk is om audio- of videobestanden te downloaden.

  Lees meer.. »

 • Update 2021-01-25 12:04

  - Fout opgelost waarbij de in de kleine speler (als je aan het afspelen bent en je navigeert naar een andere pagina), de titels werden weergegeven.

  Lees meer.. »

 • Update 2021-01-25 09:56

  Probleem met uitloggen dat in sommige situaties optrad opgelost. Automatische emails vanuit Kerkdienstgemist zijn nu van een nette opmaak voorzien. Actieknoppen in rechterkantlijn van de beheeromgeving zijn duidelijker gemaakt.  Foutmeldingen bij het doen van wijzigingen in de beheeromgeving zijn verduidelijkt. Verdere voorbereidingen voor vertalen beheeromgeving naar het Duits.

  Lees meer.. »

 • Update 2021-01-22 11:59

  De omschrijving bij de uitzending is nu scrollbaar, maar de mogelijkheid om de tekst uit te kunnen klappen is er nog steeds. De omschrijving heeft daarnaast iets meer ruimte gekregen zodat er meer tekst in past. De titel en datum van de uitzending is boven de speler geplaatst (alleen op grotere schermen) en de knoppen behorende bij de player zijn onder bij de player geplaatst.Caption knop die zichtbaar was in Safari verwijderd.

  Lees meer.. »

 • Update 2021-01-18 10:54

  - Op schermen die breed zijn, maar in verhouding niet erg hoog zijn de agenda items nu zichtbaar.- Impressum pagina toegevoegd wanneer Duits is geselecteerd

  Lees meer.. »

 • Update 2021-01-13 15:13

  De eerstvolgende uitzending word nu ook weergegeven op de overzichtspagina van de kerkProbleem opgelost waardoor bij direct navigeren naar een uitzending de juiste gegevens worden weergegeven en niet meer die van de live uitzending

  Lees meer.. »

 • Update 2021-01-11 15:38

  Wat is er gewijzigd? Shortcuts/sneltoetsen spelerDe spatiebalk kan nu overal op de pagina gebruikt worden om af te spelen of te pauzeren. Als de focus op de speler is kunnen de volgende toetsen gebruikt worden om de speler te bedienen:F In/uitschakelen van fullscreen (volledig scherm)M aan/uitzetten muteK of spatiebalk afspelen of pauzeren Behouden van scrollpositie paginaBij het heen en terug navigeren, gebruik makende van de vorige/volgende knoppen in de browser, zal de laatste positie onthouden worden en de pagina niet meer automatisch omhoog gaan. Help en contact informatieEr is help...

  Lees meer.. »

 • Vertraging statistieken 10 januari 2021 - afgerond

  dinsdag 12 jan 11:39De statistieken van 1 tot en met 10 januari zijn bijgewerkt. Momenteel worden de statistieken van maandag 11 januari bijgewerkt. Bedankt voor uw geduld.dinsdag 12 jan 9:35Het opbouwen van de statistieken duurt langer dan gepland. De verwachting is dat de statistieken in de loop van de dag gereed zullen zijn.maandag 11 jan 15:55 - updateWe zijn genoodzaakt om de statistieken van januari te resetten en opnieuw op te bouwen. Dit proces wordt zometeen gestart en zal vermoedelijk tot morgenvroeg dinsdag 12 januari duren. Statistieken van januari 2021 zijn...

  Lees meer.. »

 • Update 2021-01-06 15:22

  Nieuwe functionaliteit Canada als nieuw land toegevoegd ten behoeve van een daar aangesloten kerk (besloten uitzendingen).

  Lees meer.. »

 • Update 2021-01-05 14:22

  Nieuwe functionaliteit Ondersteuning voor Infomir MAG270 settopbox toegevoegd.Verbeteringen Links in de beschrijving van uitzendingen worden nu standaard geopend in een nieuw venster.Uitvoerige interne verbeteringen in voorbereiding op het vertalen van de beheeromgeving naar het Duits en het Engels.Opgelost Probleem opgelost waardoor de Agenda op de publieke pagina van de kerk een foutmelding gaf na het verwijderen van een activiteit.Deze update is op 6 januari 2021 om 9:30 doorgevoerd.

  Lees meer.. »

 • Storing: zondag 3 januari algemene storing - opgelost

  5 jan 2021 14:00 - hoofdoorzaak en oplossingDe oorzaak van de storing afgelopen zondag lag niet in onze interne systemen, maar in het bereiken van een prestatielimiet bij onze cloudprovider. Dat heeft een uitvoerige analyse van de storing aan het licht gebracht. Sinds begin december zijn steeds meer kijkers geleidelijk aan doorverwezen naar het distributienetwerk (CDN) van onze cloudprovider. Dit is nodig om grote aantallen kijkers goed te kunnen bedienen. Afgelopen zondag werden alle kijkers doorverwezen naar het CDN. Helaas werd daardoor een prestatielimiet bereikt waardoor er fouten ontstonden bij het afspelen van...

  Lees meer.. »

 • Onvolledige statistieken op 20, 25 en 27 december

  28 december 2020 - meldingDe afgelopen maand zijn er weer veel nieuwe kerken aangesloten op Kerkdienstgemist. We hebben onze systemen weer succesvol verder opgeschaald. De audio- en video-uitzendingen gedurende de kerstdagen zijn soepel verlopen. We kijken met trots terug op deze prestatie.Daarnaast is echter gebleken dat de registratie van kijkersaantallen de groei niet goed heeft kunnen bijbenen. Hierdoor zijn er onvolledige statistieken voor de onderstaande periodes (ongeveer). Zondag 20 december tussen 10:00 en 15:00Vrijdag 25 december tussen 10:00 en 15:00 (1e kerstdag)Zondag 27 december tussen 10:00 en 15:00We hebben er voor gekozen...

  Lees meer.. »

 • Openingstijden kantoor rond de feestdagen

  Update 4 januari 2020Wegens omstandigheden zijn we ook vandaag telefonisch niet bereikbaar. Zodra we telefonisch weer bereikbaar zijn wordt dit in dit bericht gemeld.Originele bericht:Van vrijdag 25 december 2020 t/m zondag 3 januari 2021 zijn wij telefonisch niet bereikbaar. Vanaf 4 januari 2020 staan we u graag weer te woord.U kunt altijd een e-mail sturen naar support@kerkdienstgemist.nl. Deze wordt zo spoedig mogelijk beantwoord. Onze mailbox wordt in de vakantieperiode beperkt gelezen.

  Lees meer.. »

 • Vertraging statistieken zondag 20 december - Opgelost

  22 december 2020 18:40De statistieken zijn bijgewerkt tot en met 21 december (zoals gebruikelijk).22 december 2020 12:10 - Update 2De statistieken van maandag waren vanmorgen korte tijd beschikbaar, maar de statistieken van zondag nog niet. We laten verwerken momenteel de statistieken van zondag en maandag opnieuw. De verwachting is dat dit tot in de namiddag gaat duren. Dit heeft verder geen nadelige gevolgen voor de rest van onze systemen. Alle streaming systemen lopen naar behoren. Onze excuses voor het ongemak.21 december 2020 23:40 - Update 1De vertraging wordt momenteel ingelopen. De verwachting...

  Lees meer.. »

 • Storing terugkijken opnames - Opgelost

  22:54 Storing opgelostDe storing is verholpen. Alle opnames zijn weer beschikbaar. Onze excuses voor het ongemak.StoringsmeldingSinds 21:36 is er een storing op één van onze servers waardoor opnames voor een deel van de kerken niet bekeken kunnen worden. We werken aan een oplossing.

  Lees meer.. »

 • Verbeteringen voor kijken live uitzendingen op iOS

  Sinds zondag 6 december 2020 zijn we stapsgewijs begonnen met de verdere uitbreiding van ons video distributienetwerk in aanloop naar de kerstdagen. In eerste instantie hebben we getest met een paar kerken. Vorige week zijn de doordeweekse uitzendingen via ons nieuwe video distributienetwerk afgehandeld en afgelopen zondag hebben we 15% van de uitzendingen op die manier verwerkt. Ook deze week verlopen de doordeweekse uitzendingen via ons uitgebreide distributienetwerk.De afgelopen dagen hebben verschillende beheerders en kijkers aangegeven dat er af-en-toe onderbrekingen/haperingen in de ontvangst van de uitzendingen zijn waargenomen met name op iOS...

  Lees meer.. »

 • Database onderhoud 10-12-2020 00:00 - Afgerond

  10 december 2020 01:10 Afgerond Het database onderhoud is succesvol afgerond. Alle systemen werken weer naar behoren. 10 december 2020 00:27 Update Er zijn wat problemen bij het opstarten van de database. We werken aan een oplossing. 10 december 2020 00:00 Start Onderhoud is gestart Aankondiging Vannacht 10 december 2020 om 00:00 (CET) zal er database onderhoud plaatsvinden. Gedurende een periode van ongeveer 30 minuten kan het zijn dat onze website en andere systemen niet of minder goed bereikbaar zijn. Op deze pagina houden we u op de hoogte van de...

  Lees meer.. »

 • Afspelen stopt soms op Chromecast

  24 decemberWe hebben vernomen dat er in december/januari updates voor de Chromecast aankomen. We hopen dat de problemen hiermee worden opgelost. Zo niet dan zullen we zeker verder gaan met het zoeken naar manieren om dit op te lossen. We begrijpen dat dit heel vervelend is voor de kijkers, en het heeft onze volle aandacht. 17 dec 2020 Na uitvoerig onderzoek en analyse is gebleken dat de onderbrekingen op Chromecast zeer waarschijnlijk zijn ontstaan na een update van de software in de Chromecast waardoor deze de kleine oneffenheden in de stream...

  Lees meer.. »

 • Update 2020-11-20 10:36

  Opgeloste problemen De nieuws kolom rechts onderaan de pagina werd niet meer automatisch ververst.VerbeteringenVerdere voorbereidingen voor het vertalen van de beheeromgeving.

  Lees meer.. »

 • Storing: opname van kerkradio uitzendingen verstoord - Opgelost

  17 november 2020 16:00 - OpgelostHet systeem is herstart en functioneert weer naar behoren. We blijven de situatie monitoren.17 november 2020 15:50 - Eerste meldingEr is momenteel een storing in het systeem dat opnames maakt van kerkradio uitzendingen. We werken aan het oplossen van deze storing. Door deze storing is het mogelijk dat opnames van kerkradio uitzending die om 15.40 actief waren mislukt zijn. We houden u via deze pagina op de hoogte.

  Lees meer.. »

 • Storing: statistieken niet beschikbaar - 15 november 2020 - Opgelost

  17 november 2020 12:23 - OpgelostDe statistieken zijn bijgewerkt vanuit de registratie van kijkers en luisteraars tot en met 16 november. Hiermee is de storing verholpen.16 november 2020 22:41Statistieken worden opgemaakt uit de registratie van kijkers en luisteraars. Deze registratie is gisteren gestokt. Vandaag hebben we de registratie hersteld zodat deze alsnog is bijgewerkt. Vannacht worden hieruit de statistieken bijgewerkt voor zondag 15 November en maandag 16 November.16 november 2020 11:17Zoals het nu lijkt gaat het om ontbrekende statistieken van zondag 15 november 's ochtends tot ca 13u 's middags.16 november 2020 10:08...

  Lees meer.. »

 • Korte storing: website down - Opgelost

  13:22 OpgelostWe hebben het systeem bij de provider kunnen herstarten. De site is weer normaal bereikbaar. We gaan onderzoeken hoe deze storing heeft kunnen ontstaan en zonodig actie nemen om deze in de toekomst te voorkomen.13:15 zondag 15 NovemberVanwege een storing bij een van onze providers is de website momenteel niet bereikbaar. We werken aan een oplossing.

  Lees meer.. »

 • Update 2020-11-12 17:58

  Opgelost Inloggen via de player op de website van de kerk was in sommige gevallen niet meer mogelijk. Dit probleem is nu opgelost. Verbeteringen Verschillende interne verbeteringen in voorbereiding op vertaling van de beheeromgeving.

  Lees meer.. »

 • Update 2020-11-11 15:34

  Opgelost Reactie op toegangsverzoeken worden nu correct verstuurd naar de beheerder die het verzoek behandeld heeft. Het scherm voor het afwijzen van een toegangsverzoek is aangepast zodat de aanhef en afsluiting vast zijn.VerbeteringenTijden van telefonische bereikbaarheid aangepast. Onder "Beheer > Gebruikers" wordt nu pagina "Personen" standaard geopend omdat die meer gebruikt wordt dan de pagina "Apparaten".

  Lees meer.. »

 • Update 2020-10-27 14:08

  Verbeteringen Verdere voorbereidingen voor vertaling naar de Duitse taal. Verschillende interne verbeteringen.

  Lees meer.. »

 • Onderhoud dinsdag 20 okt 2020 23:00 - 00:00 - Afgerond

  Onderhoud afgerond 23:52Het onderhoud is succesvol afgerond. We verwachten hiermee de oorzaak van de problemen afgelopen zondag te hebben opgelost.Update 23:06We zijn begonnen met het onderhoud. Er kunnen korte momenten zijn dat de website en andere systemen niet goed functioneren.Oorspronkelijke berichtVanavond dinsdag 20 oktober 2020 gaan we tussen 23:00 en 00:00 onderhoud plegen voor het oplossen van de problemen die zich afgelopen zondag hebben voorgedaan. Zie: Ontbrekende opnames 18 oktober 2020. Met de uitbreiding van de capaciteit van het daarin genoemde interne systeem verwachten we het onderliggende op te lossen.De verwachte duur van het...

  Lees meer.. »

 • Update 2020-10-19 15:21

  Opgelost Probleem opgelost waardoor het leek alsof het uploaden van een video- (of audo-) bestand niet goed ging. De voortgang van de upload sprong naar het begin terwijl het bestand feitelijk wel volledig was geupload en in de achtegrond verwerkt werd. De status was in dit geval niet correct wat voor verwarring zorgde.

  Lees meer.. »

 • Ontbrekende opnames 18 oktober 2020

  Naar nu blijkt is er gisteren zondag 18-10-2020 bij enkele kerken geen opnames gemaakt van de tv uitzending in de ochtend. Bij nadere inspectie blijkt een intern systeem bij Kerkdienstgemist overbelast te zijn geweest rond 9.30 en 10.00 met als gevolg dat het starten van de opnames van enkele kerken mislukt is. Ook bleef de status van sommige uitzendingen hangen op 'Live' terwijl de uitzending feitelijk afgelopen was. De monitoring van het bewuste interne systeem is onvoldoende gebleken om dit probleem te voorkomen.Dit is de reden dat er voor die kerken helaas...

  Lees meer.. »

 • Update 2020-10-14 13:48

  Verbeteringen Verbetering in de agenda weergave voor beheerders zodat meer informatie getoond kan worden.

  Lees meer.. »

 • Update 2020-10-07 22:37

  Nieuwe functionaliteit Voorbereidingen getroffen voor een Duitse versie van onze website.

  Lees meer.. »

 • Update 2020-09-17 23:20

  Nieuwe functionaliteit Spanje en Duitsland toegevoegd/uitgebreid.Nieuwe kerken worden nu automatisch ingedeeld bij Land, Provincie, (Gemeente) en Plaats op basis van het adres van de kerk.

  Lees meer.. »

 • Update 2020-09-08 10:15

  Verbeteringen Updates van onderliggende framework Opgeloste problemen Diverse kleine layout verbeteringen

  Lees meer.. »

 • Storing: onderbrekingen in video-uitzendingen - Opgelost

  Er zijn vanavond 31 augustus 2020 tussen 19:44 en 20:08 verstoringen geweest in een van onze video-servers. De verstoringen werden veroorzaakt door een ongepland grote toeloop van kijkers voor één specifieke uitzending. De hoge belasting van deze uitzending veroorzaakte problemen.

  Lees meer.. »

 • Update 2020-08-31 12:22, 14:29

  Verbeteringen 14:29 Help informatie voor beheerders beter toegankelijk gemaakt in de beheeromgeving. Opgelost 12:22 Probleem opgelost waardoor sommige opnames niet in de zoekresultaten verschenen.

  Lees meer.. »

 • Update 2020-08-28 12:46

  Verbeteringen Prestatieverbetering voor het laden van extra zoekresultaten Probleem opgelost waardoor sommige opnames niet in de zoekindex terecht kwamen

  Lees meer.. »

 • Update 2020-08-24 11:00

  Verbeteringen: De zoekresultaten laten nu zien of het om een publieke of besloten live uitzending gaat Op de home zijn een aantal links toegevoegd zoals links naar beheer en help, naast visuele en lay-out wijzigingen. Er is een spinner, een visuele indicator, toegevoegd om duidelijk te maken dat de website aan het laden is. De video of audio versie van een uitzending (mits van toepassing) is nu nu rechtstreeks op te vragen door ‘?media=audio’ of ‘?media=video’ toe te voegen aan de link voor de desbetreffende uitzending.

  Lees meer.. »

 • Onderhoud: zoekindex optimalisatie - Afgerond

  di 25 augustus 00:33Het onderhoud is succesvol afgerond.ma 24 augustus 23:45Op dit moment plegen we onderhoud om de zoekindex te optimaliseren. Sommige delen van de website werken hierdoor mogelijk niet of zijn onvolledig.

  Lees meer.. »

 • Update 2020-08-24 19:36

  Nieuwe functionaliteit Mogelijkheid toegevoegd om een toekomstige kerkdienst vooraf te uploaden en pas vanaf een bepaalde datum/tijd te publiceren.Verbeteringen Prestatieverbetering zoekresultaten.

  Lees meer.. »

 • Storing: website onbruikbaar voor niet ingelogde bezoekers - Opgelost

  Vandaag 24 augustus was onze website tussen 11:00 en 13:30 onbruikbaar voor niet ingelogde bezoekers. Er werd op dat moment enkel een voortgangsindicator getoond. Gebruikers die voor 10:45 waren ingelogd hebben geen problemen ondervonden. Het probleem is opgelost. De website werkt weer naar behoren. Onze excuses voor het ongemak.

  Lees meer.. »

 • Update 2020-08-20 16:39

  Opgelost Probleem opgelost waardoor relevante help informatie in de beheeromgeving niet meer getoond werd.Verbeteringen Ondersteuning voor nieuw model settopbox toegevoegd (MAG424).

  Lees meer.. »

 • Storing: haperingen in sommige audio uitzendingen - Opgelost

  Opgelost 10:36De situatie is genormaliseerd. Er doen zich geen haperingen meer voor.Deze haperingen zijn ontstaan vanwege de sterke toename in het aantal video-uitzendingen dat door ons wordt omgezet naar een audio-uitzending. We gaan actie nemen om deze capaciteit uit te breiden om het probleem van de haperingen op te lossen.Update 10:10We kunnen op dit moment geen verbetering doorvoeren omdat dit alle audio-uitzendingen zou onderbreken. We houden u op de hoogte van de situatie.Storing 26/7/2020 9:50Momenteel zijn er haperingen in sommige audio uitzendingen. Het betreft de audio uitzendingen die door ons systeem worden afgesplitst...

  Lees meer.. »

 • Storing: statistieken momenteel niet beschikbaar - Opgelost

  23 jul 2020 14:45 opgelostDe storing is opgelost. De statistieken zijn eer beschikbaar.23 jul 2020  14:20 storingEr is op dit moment een storing waardoor statistieken niet beschikbaar zijn. We werken aan een oplossing.

  Lees meer.. »

 • Update 2020-07-22 14:51

  Aanpassing Support via Whatsapp komt per direct te vervallen. Het Whatsapp nummer is daarom van de site verwijderd.

  Lees meer.. »

 • Storing: Terug kijken opnames moeizaam - Opgelost

  Afgelopen zondag 12 juli. Was het gedurende de dag niet of nauwelijks mogelijk om opnames te kijken. We hebben het probleem tijdelijk opgelost. We zoeken nog naar de oorzaak en een definitieve oplossing. U bent van ons gewend dat we een storing direct melden, in dit geval zijn we daar in te kort geschoten. Onze excuses voor het ongemak dat u en uw kijkers hebben ervaren.

  Lees meer.. »

 • Storing: video-uitzendingen onderbroken - Opgelost

  11:30 opgelostDe server is herstart. Andere servers hebben de uitzendingen overgenomen. De situatie normaliseert zich weer. Hiermee is de storing opgelost.11:20 storingEr zijn momenteel problemen met een van onze video-servers. Live video-uitzendingen ondervinden hier hinder van.

  Lees meer.. »

 • Storing: Statistieken niet up-to-date - Opgelost

  17:24 Storing opgelost - De storing is opgelost. Er was onvoldoende opslagruimte om de statistieken te verzamelen. We hebben extra opslagruimte beschikbaar gemaakt en de statistieken worden momenteel bijgewerkt. In de loop van de avond zullen de statistieken bijgewerkt zijn. Onze excuses voor het ongemak.11:22 Storing statistieken - Er is momenteel een probleem met het verwerken van de statistieken. Hierdoor zijn de statistieken van zondag 5 juli (en daarna) nog niet beschikbaar. We onderzoeken het onderliggende probleem, en proberen zo snel mogelijk met een oplossing te komen. Dit kan door vakanties mogelijk...

  Lees meer.. »

 • Storing: haperingen in sommige video-uitzendingen - Opgelost

  zondag 28 juni 202011:36Zoals het nu lijkt waren de haperingen na 10:45 grotendeels opgelost. We blijven de situatie monitoren. De afgelopen tijd hebben we al voorbereidingen getroffen om de belasting van de grote aantallen kijkers op onze systemen beter te kunnen verdelen. Die verbeteringen verwachten we de komende week verder te kunnen doorvoeren om haperingen zoals vandaag te kunnen voorkomen.10:13Een aantal kerken meldt momenteel haperingen in de video-uitzendingen. We doen nader onderzoek naar de oorzaak van de haperingen.

  Lees meer.. »

 • Update 2020-06-15 12:13

  Opgeloste problemen In sommige gevallen ging het samenvoegen van videobestanden niet goed.Verbeteringen De abonnementen zijn nu te vinden onder onder "Klantgegevens > Abonnement" in de beheeromgeving.

  Lees meer.. »

 • Storing: audio-uitzendingen - Opgelost

  20:45 OpgelostDe storing is opgelost. De oorzaak was een verlopen beveiligingscertificaat op de audio-streaming servers. Hierdoor was het sinds vanmiddag 15:08 niet mogelijk om audio-uitzendingen te volgen via een beveiligde verbinding. Het automatisch vernieuwen van het certificaat was mislukt met deze storing tot gevolg. We nemen maatregelen om deze storing te voorkomen. Onze excuses voor het ongemak.2020-06-11 20:20 Storing gemeldOp dit moment is het bij een groot aantal kerken niet mogelijk om via de website en de app de audio-uitzending te volgen. Er verschijnt een foutmelding. Bij video-uitzendingen zijn geen problemen. Op...

  Lees meer.. »

 • 2020-06-08 21:52 Publicatie opnames vertraagd

  Door een technisch probleem is er vertraging ontstaan bij het publiceren van video-opnames. Hierdoor zijn de opnames van vandaag (maandag 8 juni vanaf 7:00) rond 21:30 geplaatst. Alle opnames zijn inmiddels beschikbaar.

  Lees meer.. »

 • Update 2020-6-5 12:06

  Opgeloste problemenLanden op de homepagina konden niet geselecteerd worden op mobielToegankelijkheid verbetert voor de lijst met opnames op de pagina van een kerkBeschrijvingen van opnames met alleen een plaatje konden niet worden uitgeklapt

  Lees meer.. »

 • Storing: uploads worden momenteel niet verwerkt - Opgelost

  15:46 - OpgelostOnze serviceprovider meldt dat het probleem voor de uploads is opgelost. Uploads die tussen 13:03 en 13:43 gestart zijn moeten mogelijk door u als beheerder opnieuw gestart worden.14:35Het probleem lijkt opgelost alhoewel het nog niet officieel bevestigd is door onze serviceprovder.Zaterdag 30 mei 2020 13:44Op dit moment is er een storing bij een van onze serviceproviders. Hierdoor worden uploads momenteel niet verwerkt. We monitoren de status bij onze serviceprovider. Zodra uploads weer verwerkt worden brengen via deze pagina op de hoogte.

  Lees meer.. »

 • Storing: onderbrekingen video-uitzendingen - Opgelost

  Zaterdag 30 mei 2020 - OpgelostTussen 11.04 en 11.36 zijn er enkele onderbrekingen geweest van de video-uitzendingen. Dit werd veroorzaakt door onvoldoende capaciteit in onze servers. We gaan maatregelen nemen om dit voor de toekomst te voorkomen.Onze excuses voor het ongemak.

  Lees meer.. »

 • Update 2020-05-20 13:28

  Opgeloste problemen Het verwijderen van herhalende activiteiten lukte in sommige gevallen niet.In de beheeromgeving was de selectie van kerken visueel stuk. Dit is gerepareerd

  Lees meer.. »

 • Update 2020-05-19 16:21

  Na lang wachten is het zover, de beheeromgeving past zich aan naar de grootte van het scherm. Dit betekent dat de beheeromgeving beter is te gebruiken op mobiel en tablet! Op grotere beeldschermen is er nauwelijks verschil.We hebben uiteraard grondig getest, mocht er toch een plek zijn waar het niet werkt zoals u verwacht dan horen we het graag.

  Lees meer.. »

 • Onderhoud - server herstart 23:25 - afgerond

  23:57Het onderhoud heeft iets langer geduurd dan gepland, maar is tenslotte succesvol afgerond. Alle systemen functioneren weer naar behoren.Oorspronkelijk berichtVanavond maandag 18 mei 2020 om 23:25 plegen we kort onderhoud. Het betreft een server herstart. Verwachte duur van het onderhoud is 15 minuten.

  Lees meer.. »

 • Update 2020-05-18 19:33

  Opgelost Probleem opgelost in de RSS feed (geïntroduceerd door de vorige update).

  Lees meer.. »

 • Update 2020-05-18 15:56

  Verbeteringen De RSS feed is nu minimaal 24 uur geldig (ten gunste van kerken die gebruik maken van chrch.org). Interne verbeteringen voor onze support activiteiten

  Lees meer.. »

 • ​Update 2020-05-18 09:43

  Er zijn wijzigingen gedaan zodat de website zich beter aanpast aan verschillende schermgroottes zoals mobiel, tablet en laptop. Daarnaast zijn er wijzigen gedaan zodat de website beter aansluit bij de huisstijl van kerkdienstgemist:De kleuren van de landkaart zijn aangepast en bij alle landen zijn nu de provincies zichtbaar.Op de kerkpagina is de naam van de kerk nu boven het menu geplaatst.Bij audio uitzendingen wordt er in de player nu de juiste afbeelding weergegeven.Het inladen van nieuwe zoekresultaten of uitzendingen bij het scrollen is iets versoepelt.Er is meer ruimte beschikbaar voor...

  Lees meer.. »

 • Update 2020-05-14 23:58

  Verbeteringen Database aanpassing om de consistentie van de agenda te garanderen.

  Lees meer.. »

 • Update 2020-05-14 14:44

  Opgelost Standaard kwaliteit voor video-kanalen is nu 'HD'. Dit betekent dat opnames die geupload worden de 'HD'.Verbeteringen Interne verbeteringen om de agenda's van kerken consistent te houden.Interne verbeteringen bij aanpassingen van abonnementen.De informatie onder "Klantgegevens > Facturen" wordt nu bij wijzigingen sneller bijgewerkt.

  Lees meer.. »

 • Storing: onderbrekingen tv uitzendingen 8 mei - Opgelost

  Vrijdag 8 mei 2020Door een onverwachts grote toeloop van kijkers vanmiddag zijn er tussen 14:00 en 14:30 verstoringen in sommige uitzendingen geweest. We hebben capaciteit bijgezet, maar dat heeft niet voor alle uitzendingen geholpen. Onze excuses voor het ongemak.

  Lees meer.. »

 • Update 2020-05-01 17:31

  Verbeteringen Video-bestanden die worden geüpload, worden gemaximeerd op 2000 kbps voor HD kanalen en 1500 kbps voor SD kanalen.Audio-bestanden die worden geüpload behouden hun stereo kanalen wanneer de bitrate voor het kanaal minimaal 96 kbpsOpgelost De sample rate van doorgeschakelde audio-uitzendingen is aangepast naar 22050 Hz. Deze sample rate werkt beter voor de grote verscheidenheid aan apparaten dat is aangesloten op Kerkdienstgemist.

  Lees meer.. »

 • Update 2020-05-01 14:20

  Opgeloste problemen:De regelafstand voor ingeplande uitzendingen wordt nu correct weergegeven.

  Lees meer.. »

 • Storing: onderbrekingen kerktelevisie uitzendingen - Opgelost

  Er zijn vanavond donderdag 30 april 2020 onderbrekingen geweest in de kerktelevisie uitzendingen. De onderbrekingen vonden plaats tussen 19:35 en 20:12. De storing is verholpen. Onze excuses voor het ongemak.

  Lees meer.. »

 • Update 2020-04-24 12:44

  Opgelost Probleem opgelost waardoor achtergrondtaken soms vertraging opliepen.

  Lees meer.. »

 • Storing: uitzendingen onderbroken en site slecht bereikbaar - Opgelost

  Helaas is er vanavond woensdag 22 april 2020 een storing geweest tussen 19:15 en 19:45. Hierdoor was de site slecht bereikbaar en zijn er rond 19:30 ook uitzendingen onderbroken geweest.Onze systemen kunnen schalen naar behoefte. Helaas is dat vanavond niet goed gegaan met deze storing tot gevolg.Onze excuses voor het ongemak.

  Lees meer.. »

 • Update 2020-04-22 13:41

  Verbeteringen Het is nu mogelijk om een vooraf opgenomen kerkdienst te uploaden en op een toekomstige datum/tijd te publiceren als opname. Een aantal kerken produceert vooraf een opname van een kerkdienst. Die opname kan nu geüpload worden met een datum/tijd die in de toekomst ligt (bijv. a.s. zondag 10:00).

  Lees meer.. »

 • Update 2020-04-21 10:43

  Verbeteringen Interne verbeteringen voor het verwerken van achtergrondtaken.

  Lees meer.. »

 • Storing: video uitzendingen verstoord - Opgelost

  10:55 - OpgelostHet lijkt er op dat de effecten van de storing iets langer hebben aangehouden. Op dit moment lijken de streams weer goed te lopen.10:47 - OpgelostHet probleem is opgelost.18 april 2020 10:40 - Eerste meldingEr is momenteel een storing. Video-uitzendingen worden hierdoor mogelijk verstoord. We werken aan een oplossing.

  Lees meer.. »

 • Update 2020-04-18 00:38

  Verbeteringen Verschillende interne verbeteringen voor het bekijken van opgenomen kerk tv utizendingen (VOD).

  Lees meer.. »

 • Storing: onderbreking in video uitzendingen - Opgelost

  19:45 - opgelostTer vervanging zijn er extra video-servers aan gezet. De storing is daarmee verholpen. Alle uitzendingen lopen weer naar behoren.woensdag 15 april 19:35 - eerste meldingEr is zojuist een korte storing geweest in een van onze video servers. Hierdoor zijn helaas enkele uitzendingen onderbroken.Onze excuses voor het ongemak.

  Lees meer.. »

 • Update 2020-04-15 13:11

  Opgelost De feedback bij uploaden en verwerken van bestanden werkte niet goed meer. Hierdoor leek het alsof het uploaden of verwerken van een audio- of video-bestand niet goed ging. Dit probleem is opgelost en de feedback is verbeterd.

  Lees meer.. »

 • Update 2020-04-11 17:50

  Opgelost Het samenvoegen van opnamedelen werkte niet meer. Dit probleem is nu opgelost.

  Lees meer.. »

 • Liveblog april 2020 - gesloten

  Liveblog gesloten Op deze pagina houden we u weer op de hoogte van de stand van zaken bij Kerkdienstgemist. zondag 19 april Geen bijzonderheden.zaterdag 18 april Er is een storing geweest tussen 10:40 en 10:55. maandag 13 april 2e paasdag De website is korte tijd rond 9:30 wat trager geweest dan normaal. zondag 12 april 1e paasdag Er waren geen bijzonderheden. Alle systemen hebben naar normaal gefunctioneerd. Het was de drukste zondagochtend ooit gemeten op Kerkdienstgemist. vrijdag 10 april goede vrijdag Alle systemen hebben naar behoren gefunctioneerd. Goede vrijdag 19.30 was wel...

  Lees meer.. »

 • Onderhoud: statistieken niet beschikbaar - Afgerond

  11/4/2020 18:07Het onderhoud is succesvol afgerond. Alle statistieken zijn weer bijgewerkt.11/4/2020 9:03Het systeem voor de statistieken gaat korte tijd offline voor een update. De statistieken van de afgelopen dagen komen hierdoor wat later beschikbaar.10/4/2020 23:25 (opgelost)De statistieken zijn weer beschikbaar. Statistieken van gisteren en vandaag worden vannacht bijgewerkt en zijn morgen in de loop van de ochtend beschikbaar.10/4/2020 18:22 (1e meldingMomenteel zijn de statistieken niet beschikbaar. We werken aan een oplossing. Dit kan enige tijd duren. De statistieken komen maar verwachting in de loop van de dag weer beschikbaar.

  Lees meer.. »

 • Update 2020-04-08 11:51

  Verbeteringen Prestatieverbeteringen doorgevoerd om de belasting op de zoekmachine te verminderen. Naar verwachting zal de website met deze verbetering ook op piekmomenten goed bereikbaar blijven.Nieuwe functionaliteit Kleine toevoeging in de API ten behoeve van informatievoorziening op de voorpagina.

  Lees meer.. »

 • Storing: site tussen 19:24 en 19:30 traag - Opgelost

  Door een verkeerde configuratie van een van onze systemen is de capaciteit voor de website niet goed verdeeld. Gevolg was dat de website vanavond tussen 19:24 en 19:30 traag of niet goed bereikbaar was.Het probleem is opgelost. Excuses voor het ongemak.

  Lees meer.. »

 • Liveblog 5 april 2020

  Ook vandaag zondag 5 april 2020 houden we u weer op de hoogte van de stand van zaken bij Kerkdienstgemist.10:38 (liveblog gesloten)De piek rond 10:00 is goed doorstaan door onze systemen. De uitzendingen verlopen verder soepel. Er zijn verder geen incidenten geweest.9:36Helaas hebben we ook vandaag een probleem met de zoekmachine gehad. Hierdoor was de website tussen 9:19 en 9:22 traag. We hebben het systeem snel kunnen herstarten waardoor de overlast hopelijk beperkt is gebleven. Het lijkt nu wel meer duidelijk waar het probleem ligt en hoe dit op te lossen....

  Lees meer.. »

 • Update 2020-04-04 22:06

  Verbeteringen Stabiliteit van het video-on-demand systeem (voor het terugkijken van uitzendingen) verbeterd. Verbeteringen om de hoge belasting op de zoekmachine rond 9:30 en 10:00 te voorkomen. Kleine verbeteringen in de weergaven van de "Betaal wat u kunt" tussenstand.

  Lees meer.. »

 • Update 2020-04-03 12:14

  Nieuwe functionaliteit Ondersteuning toegevoegd voor MAG420 settopbox. Deze settopbox is nog niet door ons getest, maar omdat er al gebruikers zijn en de tijd dringt staan we het gebruik van deze settopbox toe. De verwachting is dat deze goed zal functioneren.

  Lees meer.. »

 • Update 2020-03-29 00:59

  Nieuwe functionaliteit Functionaliteit toegevoegd waarbij we de belasting op het systeem voor het terugkijken van kerktelevisie uitzendingen (video-on-demand) beter en over een groter aantal servers kunnen verdelen.

  Lees meer.. »

 • Update 2020-03-28 11:44

  Opgelost Probleem opgelost waardoor het laden van extra zoekresultaten niet werkte. Hierdoor waren slechts de eerste tien resultaten beschikbaar.Probleem opgelost waardoor Lukas kastjes met een Streamit inbel-abonnement niet goed geconfigureerd werden.

  Lees meer.. »

 • Persbericht: Kerk bepaalt zelf waarde van kerkradio en -televisie tijdens coronacrisis

  Persbericht Deventer, 27 maart 2020 Kerk bepaalt zelf waarde van kerkradio en -televisie tijdens coronacrisis De explosieve toename in het aantal gebruikers van kerkradio en -televisie leek voor kerken een fikse extra kostenpost te worden. Aanbieder Kerkdienstgemist.nl heeft besloten om kerken zelf te laten bepalen wat ze de komende drie maanden betalen. Directeur Klaas Jan Wierenga licht het besluit toe: “De maatregelen van de overheid maken kerkdiensten voorlopig niet mogelijk. De meeste kerken kiezen ervoor om de eigen erediensten uit te zenden via kerkradio of kerktelevisie. Gemiddeld zijn er per...

  Lees meer.. »

 • Liveblog voor het laatste nieuws (archief 29 maart 2020)

  Op deze liveblog houden we u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen bij Kerkdienstgemist.zo 29 maart 23:00 (liveblog gesloten)De dag is verder goed verlopen. Enkele video-opnames van na 13:50 zijn pas vanavond om 23:00 beschikbaar gekomen om terug te kijken. Verder geen bijzonderheden vanmiddag en vanavond. Na een paar drukke weken hebben we als team Kerkdienstgemist ook weer eens een rustige en ontspannen zondag gehad.11:23Er wordt vandaag nog meer dan gedacht gebruik gemaakt van het terugkijken van uitzendingen. Gisteren is de capaciteit daarvoor vervijfvoudigd. Zojuist hebben we de capaciteit nog eens...

  Lees meer.. »

 • Statistieken vertraagd - Opgelost

  ma 23 maart 21:00 - OpgelostDe statistieken zijn volledig bijgewerkt. Het heeft na de herstart van het dit subsysteem bijna 8 uur geduurd om de statistieken voor gisteren te genereren. Het is duidelijk dat we dit systeem moeten optimaliseren om het werkbaar te houden.ma 23 maart 17:27De verwerking van de statistieken vorder gestaag. De verwachting is dat ze in de loop van de avond beschikbaar komen. We hopen dat u nog even geduld kunt opbrengen.ma 23 maart 14:22De verwerking van de statistieken loopt maar het zal nog enige tijd duren...

  Lees meer.. »

 • Kerkdienstgemist of YouTube?

  De afgelopen dagen kregen we meerdere keren de vraag wat het verschil is tussen Kerkdienstgemist en YouTube uitzendingen. We noemen u graag de 10 sterke punten van Kerkdienstgemist ten opzichte van YouTube. Bij Kerkdienstgemist heeft u een portal waar jong en oud zich thuisvoelt, geen drukke omgeving met reclames en afleiding. U kunt dus zonder zorgen uw gemeenteleden de app van kerkdienstgemist.nl laten gebruiken. Bij Kerkdienstgemist is de app gratis. Bij YouTube wordt u regelmatig lastiggevallen met de vraag of u niet liever wilt gaan betalen voor een premium account zonder...

  Lees meer.. »

 • Kerkdienstgemist en het Coronavirus (archief 22 maart 2020)

  Op deze liveblog houden we u de komende dagen weer op de hoogte van de status van Kerkdienstgemist.nl. Twee belangrijke mededelingen: 1. Lees onze helppagina voordat u contact opneemt Er zijn veel vragen over het op korte termijn verzorgen van een online dienst. We hebben speciaal daarvoor een pagina ingericht. Lees eerst deze informatie voordat u contact met ons opneemt voor ondersteuning. Wat zijn de mogelijkheden om een online dienst te verzorgen 2. Vragen uitsluitend per mail naar support@kerkdienstgemist.nl, we zijn tijdelijk telefonisch moeilijk bereikbaar Het is momenteel zo druk...

  Lees meer.. »

 • Kerkdienstgemist en het Coronavirus (archief 15 maart 2020)

  Kerkdienstgemist bereidt zich voor op een toenemend aantal mensen dat op afstand de samenkomsten volgt in verband met het Corona virus. We houden rekening met een scenario waarbij de overheid adviseert om geen samenkomsten meer te houden. Gelukkig hebben we een prachtig platform dat kan bijdragen aan het op afstand samenkomen! Momenteel werken we hard aan de voorbereidingen om deze toename aan te kunnen. Onze systemen zijn momenteel zodanig geconfigureerd dat ze de belasting op een normale zondag goed kunnen verwerken. De belasting is normaal gesproken goed te voorspellen, deze...

  Lees meer.. »

 • Verhoogd aantal fouten op de website - Opgelost

  Vanmorgen 12 maart 2020 tussen 6:30 en 7:51 was er een verhoogd aantal fouten op onze website. Hierdoor reageerde de website soms traag of niet. De oorzaak is gevonden en het probleem is opgelost.

  Lees meer.. »

 • Onregelmatigheden tussen 19:20 en 19:50 - Opgelost

  Er zijn vanavond 11 maart 2020 tussen 19:20 en 19:50 onregelmatigheden geweest in ons database systeem door de grote toeloop van kijkers en luisteraars. Gevolg was dat de website in de genoemde periode soms traag of niet reageerde waardoor het lastig was om als kijker of luisteraar verbinding te maken. Als er eenmaal verbinding was verliep de ontvangst over het algemeen zonder problemen.We nemen maatregelen om het database systeem verder te optimaliseren.Onze excuses voor het ongemak.

  Lees meer.. »

 • Update 2020-03-09 15:21

  Verbeterde functionaliteit Verbeteringen m.b.t. toegankelijkheid. Het is nu duidelijker op welk element de focus staat.Op de "Agenda" pagina van een kerk is het nu duidelijker dat je een andere maand of jaar kunt selecteren.Voor live uitzendingen wordt de "voortgangsbalk" niet meer weergegeven.Diverse kleine visuele wijzigingen.Nieuwe functionaliteit RDJ AV is toegevoegd aan de lijst met servicepartners.Er is een account pagina toegevoegd, waardoor je niet direct op de pagina komt waar je je gegevens kunt wijzigen. Dit was verwarrend.

  Lees meer.. »

 • Onregelmatigheid enkele kerk tv uitzendingen

  Er is vanmorgen zondag 1 maart 2020 tussen 10.13 en 10.20 een onregelmatigheid geweest op een van onze video servers. De server heeft zichzelf hersteld. Enkele kerk tv uitzendingen kunnen hier korte tijd hinder van hebben ondervonden. We onderzoeken de oorzaak van de onregelmatigheid en zullen passende maatregelen nemen.Onze excuses voor het ongemak.

  Lees meer.. »

 • Storing: video uitzendingen verstoord - Opgelost

  Vanavond woensdag 26 februari 2020 is er storing geweest in de video-uitzendingen tussen 19.30 en 20.30. Gevolg van de storing was dat uitzendingen (en opnames) onderbroken werden en dat kijkers hier ook hinder van ondervonden hebben.De oorzaak van de storing was een tijdelijk tekort aan capaciteit. Er zijn maatregelen genomen om deze storing in de toekomst te voorkomen.Onze excuses voor het ongemak.

  Lees meer.. »

 • Update 2020-02-24 16:35

  Verbeteringen Verschillende interne verbeteringen

  Lees meer.. »

 • Update 2020-02-20 18:05

  Opgelost Probleem opgelost uit de vorige update waardoor zoekresultaten voor uitzendingen niet correct werden weergegeven.

  Lees meer.. »

 • Update 2020-02-20 17:21

  Opgelost Browser icoon voor beheerpagina's gecorrigeerd.Kleine visuele wijziging voor foutmeldingen.Verbeteringen Verschillende interne verbeteringen

  Lees meer.. »

 • Update 2020-02-19 13:44

  Verbeteringen Contactpagina's zijn nu beschikbaar in de nieuwe layout.Verschillende updates van onderliggende software frameworks.Oude en ongebruikte functies verwijderd.

  Lees meer.. »

 • Update 2020-02-07 10:07

  Opgelost Probleem opgelost voor de embed-code van het archief waardoor sommige opnames (met speciale karakters in de beschrijving) niet geselecteerd en afgespeeld konden worden.

  Lees meer.. »

 • Update 2020-01-29 13:08 - Voorvertoning aanpassen [admin]

  Nieuwe functionaliteit Voor beheerders. Het is nu mogelijk om de voorvertoning (het plaatje) van een video-opname aan te passen. Bij het bewerken van de details voor een video-opname kan men tijdens het afspelen van de video een specifiek beeld uit de video kiezen om te gebruiken als voorvertoning. Nauwkeurig selecteren van een beeld is mogelijk wanneer de video gepauzeerd is.Vanwege beperkingen op mobiele apparaten werkt deze functionaliteit alleen in desktop browsers.

  Lees meer.. »

 • Update 2020-01-28 13:53

  Verbeterde functionaliteit: Toegang voor privé uitzendingen kan nu ook gevraagd worden met een knop rechts naast de kerknaam (indien van toepassing).Bij het weergeven van de plaatsen in een provincie worden de plaatsnamen nu gegroepeerd per letter.

  Lees meer.. »

 • Update 2020-01-27 13:40

  Verbeteringen Onderdelen van de oude website (die sowieso niet meer toegankelijk is) verwijderd.

  Lees meer.. »

 • Update 2020-01-22 10:39

  Opgelost Door de optimalisatie van gisteren was een ander deel van het systeem iets trager geworden. De prestaties zijn nu weer goed voor alle onderdelen.

  Lees meer.. »

 • Update 2020-01-21 15:45

  Opgelost Na uitvoerig onderzoek hebben we de primaire oorzaak van de trage database gevonden. De desbetreffende verzoeken aan de database zijn geoptimaliseerd. Hiermee is het probleem opgelost. We verwachten geen nieuwe problemen.

  Lees meer.. »

 • Storing: website en app traag of niet bereikbaar - Opgelost

  21/1/2020 16:48 Oorzaak van de trage database gevonden en probleem opgelostNa uitvoerig onderzoek hebben we de primaire oorzaak van de trage database gevonden. De desbetreffende verzoeken aan de database zijn geoptimaliseerd. Hiermee is het probleem opgelost. We verwachten geen nieuwe problemen.19/1/2020 10:45 Storing opgelost - Nader onderzoek en maatregelen volgen de komende weekDe database functioneert weer normaal. De storing is hiermee opgelost. De komende week gaan we de exacte oorzaak onderzoeken en maatregelen nemen om een herhaling van deze storing te voorkomen.Onze excuses voor het ongemak.19/1/202010:36 UpdateDe druk op de...

  Lees meer.. »

 • Update 2020-01-10 10:19

  Verbeterde functionaliteitOp de pagina van de kerk hebben we het tabblad "Overzicht" verbeterd. Er was visueel weinig tot geen verschil tussen de tabbladen "Overzicht" en "Uitzendingen", dit zorgde voor verwarring. Op "Overzicht" geven we nu een beknopt lijstje weer van de "Laatste uitzendingen". Ook de informatie van het tabblad "Over de kerk" hebben we op "Overzicht" geplaatst, en het tabblad "Over de kerk" verwijderd.Betere foutmelding bij ongeldige login.Bij een klik op het logo op de home pagina scrolt de pagina helemaal naar bovenDiverse kleine visuele verbeteringen.Nieuwe functionaliteitVoor Internet Explorer 10 en lager geven we nu een...

  Lees meer.. »

 • Openingstijden kantoor rond de feestdagen

  Van dinsdag 24 december 2019 t/m 1 januari 2020 zijn niet op kantoor aanwezig en daardoor zowel telefonisch als via Whatsapp niet bereikbaar. Vanaf 2 januari 2020 staan we u via beide kanalen graag weer te woord.U kunt altijd een e-mail sturen naar support@kerkdienstgemist.nl. Deze wordt zo spoedig mogelijk beantwoord. Onze mailbox wordt in de vakantieperiode beperkt gelezen.

  Lees meer.. »

 • Update 2019-12-13 16:19

  Verbeteringen De informatie onder "Informatie > Laatste wijzigingen" is verplaatst naar de "Nieuws" pagina op support.kerkdienstgemist.nl zodat er maar één plaats is waar wijzigingen gedocumenteerd worden.

  Lees meer.. »

 • Update 2019-12-12 10:02

  Nieuwe functionaliteit Het is nu ook mogelijk om via de (mobiele) website met de Givt knop te geven in de collecte (voor kerken die Givt hebben).

  Lees meer.. »

 • Storing: website en app niet beschikbaar - Opgelost

  29 november 2019 20:45 - OpgelostDe storing is veroorzaakt door extreme traagheid in een systeem bij een externe provider. Het probleem is opgelost en we onderzoeken hoe we de gevolgen van de genoemde traagheid in het externe systeem voortaan beter kunnen opvangen zodat deze storing niet opnieuw ontstaat.29 november 2019 20:30 - Storing in onderzoekEr is sinds 20:24 een storing op Kerkdienstgemist.nl waardoor de website niet bereikbaar is en uitzendingen niet bekeken of beluisterd kunnen worden. De oorzaak is een storing bij een externe provider. We onderzoeken hoe we deze...

  Lees meer.. »

 • Update 2019-11-21 14:53

  Opgelost Probleem opgelost in de agenda functionaliteit waardoor een uitzondering op een reeks activiteiten in een uitzonderlijk geval niet tot het starten van een opname leidde.

  Lees meer.. »

 • Update 2019-11-21 11:13

  Nieuwe functionaliteit Ondersteuning toegevoegd voor het automatisch inloggen van beheerders op admin.kerkdienstgemist.nl (vanuit kerkdienstgemist.nl). Opgelost Probleem opgelost waardoor video links in de RSS feeds.

  Lees meer.. »

 • Update 2019-11-19 08:59

  Verbeterde functionaliteitLayout op mobiele devices verbeterd. De kaart op de homepagina is vervangen door een lijstToegankelijkheid is verbeterd, o.a. door verbeterde toetsenbord navigatie en juiste benaming van elementenOpgelostHet schakelen tussen /browse en /search zorgde voor inconsistent gedrag door parameters die niet werden opgeruimd

  Lees meer.. »

 • Update 2019-11-18 23:10

  Verbeteringen De nieuwe website is nu definitief beschikbaar op kerkdienstgemist.nl (ipv beta.kerkdienstgemist.nl)Beheerders loggen voortaan in op admin.kerkdienstgemist.nlLogin pagina voor beheerders verbeterd. Alleen de officieel ondersteunde embed-codes kunnen worden ingesloten op externe websites (bijv. de website van de kerk).

  Lees meer.. »

 • Gepland onderhoud: ma 18 nov 2019 - 23:00 - 00:00 - Afgerond

  Update 19/11/2019 00:43: AfgerondHet onderhoud is succesvol afgerond. Alle services functioneren weer normaal.Update 19/11/2019 00:13: UpdateHet onderhoud verloopt voorspoedig, maar duurt iets langer dan verwacht. Meer nieuws volgt.Update 18/11/2019 23:00: Onderhoud gestartHet onderhoud is begonnen. De verwachte duur is ongeveer 1 uur. Gedurende deze periode is kerkdienstgemist.nl mogelijk niet beschikbaar.Oorspronkelijke bericht (15/11/2019) Op maandag 18 november gaan we de puntjes op de i zetten. De beta periode komt dan ten einde en we stappen definitief over op onze nieuwe website. We gaan dan om 23:00 starten met het onderhoud om...

  Lees meer.. »

 • Update 2019-11-13 17:51

  Verbeteringen We hebben het eenvoudiger gemaakt om nieuwe gebruikers direct toe te voegen: Wanneer de beheerder een gebruiker toevoegt aan de gesloten gebruikersgroep (voor toegang tot besloten uitzendingen) is het niet meer nodig om deze uitnodiging te accepteren. De gebruiker heeft direct toegang.Op dezelfde manier is het voor nieuwe beheerders niet meer nodig om te bevestigen wanneer de hoofdbeheerder een nieuwe beheerder direct toevoegt.

  Lees meer.. »

 • Update 2019-10-29 14:12 [beta.kerkdienstgemist.nl]

  Verbeterde functionaliteit Verbeterde error afhandeling Diverse verbeterde teksten Opgelost Plaatjes voor besloten audio uitzendingen worden niet getoond, in plaats van link naar een ongeldig plaatje Het laden van nieuwe data bij scrollen gebeurt nu iets eerder voor een betere ervaring

  Lees meer.. »

 • Update 2019-10-24 17:13 [beta.kerkdienstgemist.nl]

  Verbeterde functionaliteit 'Mijn kerken' en 'Beheer' zijn nu direct beschikbaar in het hoofdmenu. Engelse vertalingen verbeterd.

  Lees meer.. »

 • Update 2019-10-17 11:39

  Opgelost Probleem opgelost met emoji karakters. Toen het Unicode vervangingsteken (�) wanneer een karakter niet ondersteund wordt.Tekst die door gebruikers wordt ingevoerd wordt nu ontdaan van spaties vooraan of achteraan de tekst.

  Lees meer.. »

 • Update 2019-10-15 14:03 [beta.kerkdiensgemist.nl]

  Nieuwe functionaliteit Het is nu mogelijk om te schakelen tussen de engelse en nederlandse taal Verbeterde functionaliteit Na inloggen kom je nu terug op de pagina waar je vandaan kwam Opgelost Het indienen van een toegangsverzoek werkte niet goed De favoriet button werd niet altijd goed bijgewerkt

  Lees meer.. »

 • Storing: site slecht bereikbaar - Opgelost

  14:44 OpgelostHet probleem is op dit moment opgelost. De systemen functioneren weer naar behoren. We houden de situatie in de gaten.14:36 Oorspronkelijke berichtEr is momenteel een probleem bij een van onze providers. Hierdoor is de site af en toe slecht bereikbaar. Er wordt gewerkt aan een oplossing.Onze excuses voor het ongemak.

  Lees meer.. »

 • Update 2019-10-09 16:37

  Opgelost API verbeterd ten behoeve van de nieuwe website.

  Lees meer.. »

 • ​Update 2019-10-07 16:51 [beta.kerkdienstgemist.nl]

  Nieuwe functionaliteitLink naar de oude website is weggehaald. Alle bezoekers worden nu doorverwezen naar de nieuwe website en blijven daar nu ook.OpgelostDe 'footer' beleef halfverwege de pagina hangen en had overlap met de lijst met opnamesItems in de Agenda waren niet clickbaar op kleine (mobiele) apparaten

  Lees meer.. »

 • Update 2019-10-07 10:30

  Verbeteringen Performance verbeteringen voor API-calls van aangesloten decoders.

  Lees meer.. »

 • Update 2019-09-26 13:10

  Opgelost Software beveiligingsupdates doorgevoerd.

  Lees meer.. »

 • Update 2019-09-25 16:56

  Opgelost Probleem opgelost waardoor het proces van een wachtwoord-wijziging duidelijker is.we functionaliteit Voortaan is het opgeven van een telefoonnummer verplicht bij het aanvragen van een proefuitzending.

  Lees meer.. »

 • Update 2019-09-17 19:49

  Verbeteringen API verbetering ten behoeve van de nieuwe website.

  Lees meer.. »

 • Update 2019-09-17 21:10 [beta.kerkdienstgemist.nl]

  Verbeteringen Probleem opgelost waardoor de beschrijving van een uitzending (liturgie) soms niet getoond werd bij de uitzending. Doe een suggestie voor het zoeken naar uitzendingen wanneer er geen resultaten zijn bij het zoeken naar een kerk. Lijst met nieuwe kerken op de voorpagina is nu altijd actueel.

  Lees meer.. »

 • Update 2019-09-09 16:26

  Nieuwe functionaliteit API uitbreiding voor de voorpagina van de nieuwe website.Nieuwe functionaliteit Probleem opgelost waardoor bij het herladen van de nieuwe website soms een foutmelding opleverde.

  Lees meer.. »

 • Update 2019-09-09 16:19 [beta.kerkdienstgemist.nl]

  Nieuwe functionaliteit Onthoud het land dat is geselecteerd, zodoende hoef je niet bij ieder bezoek opnieuw het land te selecteren Knoppen toegevoegd voor de app stores van iOS en Android op de home pagina Verbeterde functionaliteit Zoekopdrachten voor uitzendingen laten nu ook het bijbehorende plaatje zien Voor kerken die alleen audio hebben laten we nu standaard de lijstweergave voor uitzendingen zien Het logo met de naam "kerkdienstgemist.nl" is nu te zien in de header op mobiel, voor betere herkenbaarheid Het 'hamburger' menu is naar rechts verplaatst op mobiel en is...

  Lees meer.. »

 • Verminderde bereikbaarheid op vrijdag 6 september 2019

  Op vrijdag 6 september 2019 zijn niet op kantoor aanwezig en daardoor zowel telefonisch als via Whatsapp niet bereikbaar. Op maandag 9 september staat we u via beide kanalen graag weer te woord.U kunt altijd een e-mail sturen naar support@kerkdienstgemist.nl. Deze wordt zo spoedig mogelijk beantwoord.

  Lees meer.. »

 • Update 2019-09-02 20:36 [beta.kerkdienstgemist.nl]

  Opgelost De opmaak van een beschrijving wordt nu weer goed weergegeven

  Lees meer.. »

 • Update 2019-08-30 15:47

  Opgelost De Microsoft browsers Edge en Internet Explorer veroorzaakten soms onderbrekingen bij het afspelen van live uitzendingen. Dit probleem is nu opgelost.Verbeteringen Vanaf vandaag wordt 10% van de bezoekers aan de homepagina vankerkdienstgemist.nl automatisch doorverwezen naar onze nieuwe website.

  Lees meer.. »

 • Update 2019-08-30 12:15 [beta.kerkdienstgemist.nl]

  Verbeterde functionaliteit Het browsen (navigeren via provincie/plaats) is nu gescheiden van de zoek implementatie. Dit geeft een betere gebruikers ervaring, het gedrag is nu beter te begrijpen en voorspelbaar.

  Lees meer.. »

 • Update 2019-08-29 10:52 [beta.kerkdienstgemist.nl]

  Nieuwe functionaliteit Welkomst bericht op homepage met een link naar achtergrond informatie Verbeterde functionaliteit Nieuwe achtergrond afbeelding op de homepage Nieuwe afbeelding als standaard afbeelding voor videos Consistent gebruik van de 'uitzending' in plaats van 'opname' Opgelost Het laden van een eerste uitzending in de mediaspeler gaf niet de juiste stijl voor de speler weer Het laden van de streams in de achtergrond zorgde er voor dat een gepauseerde live uitzending weer begin met afspelen

  Lees meer.. »

 • Onderhoud: Statistieken tijdelijk niet beschikbaar - Afgerond

  UpdateDe statistieken zijn weer volledig beschikbaar en up-to-date.Oorspronkelijke berichtAfgelopen zondag 25 augustus 2019 is er een probleem geweest in een van onze systemen waardoor de statistieken voor die zondag niet altijd correct zijn.Vanmiddag en vanavond 28 augustus gaan we dit probleem verhelpen. Dit kan er toe leiden dat de statistieken tijdelijk niet beschikbaar zijn.Onze excuses voor het ongemak.

  Lees meer.. »

 • Update 2019-08-23 15:31[beta.kerkdienstgemist.nl]

  Wijzigingen Verschillende tekstuele wijzigingen.

  Lees meer.. »

 • Update 2019-08-23 12:24 [beta.kerkdienstgemist.nl]

  Verbeterde functionaliteit Bij bezoek van de homepage staat de focus op het zoekveld, je kunt direct beginnen met typen van je zoekopdracht Diverse wijzigingen in de teksten en correcties van spelfouten

  Lees meer.. »

 • Update 2019-08-23 12:20

  Verbeteringen Wanneer u kiest voor onze nieuwe website wordt u bij het volgende bezoek aan kerkdienstgemist.nl automatisch doorverwezen naar onze nieuwe website. Snelheidsverbeteringen gerealiseerd voor de kerk pagina op de nieuwe website.Opgelost Bij het zoeken naar uitzendingen via de kerk pagina op de nieuwe website werden de zoekresultaten soms niet correct per maand gegroepeerd. Dit is nu opgelost. Privé uitzendingen kunnen op de kerk pagina wel gevonden worden, maar niet afgespeeld worden tenzij u als gebruiker expliciet toegang heeft.

  Lees meer.. »

 • Update 2019-08-23 10:03 [beta.kerkdienstgemist.nl]

  Verbeterde functionaliteit Op de kerk pagina laden we nu 10 uitzendingen in plaats van 20. Dit zorgt voor een kleinere belasting van de servers

  Lees meer.. »

 • Update 2019-08-22 13:50 [beta.kerkdienstgemist.nl]

  Nieuwe functionaliteit Naast de tegel weergave voor uitzendingen op de kerkpagina kun je nu ook kiezen voor een lijstweergave De nieuwssectie in de footer wordt nu dynamisch geladen Verbeterde functionaliteit We zorgen er nu voor dat bepaalde urls alleen kunnen worden benaderd als je bent ingelogd of andersom Het kleuren schema van de knop "Opslaan als favoriet" is omgedraaid Opgelost De hoeveelheid resultaten voor een zoekopdracht op de kerkpagina wordt nu getoond Het logo in de mediaspeler blijft niet meer permanent staan maar verwdijnt na korte tijd Optimalistatie in het...

  Lees meer.. »

 • Update 2019-08-14 17:05

  Opgelost Probleem opgelost in de API mbt het tonen van meerdere pagina's zoekresultaten.Verbeteringen Voorbereidingen getroffen zodat nieuwsberichten ook op de nieuwe (beta) website getoond kunnen worden.

  Lees meer.. »

 • Update 2019-07-19 11:17 [beta.kerkdienstgemist.nl]

  Verbeterde functionaliteit Op een paar plaatsen werden plaatjes niet goed geladen

  Lees meer.. »

 • Update 2019-07-18 16:04

  Opgelost Probleem waarbij de acces_key van een video embed code wegviel waardoor er een inlog scherm werd getoond. Dit kwam alleen voor als de videostream even wegviel.

  Lees meer.. »

 • Update 2019-07-17 15:57 [beta.kerkdienstgemist.nl]

  Nieuwe functionaliteit Uitgebreid zoeken op denominatie, Kerkradio/Kerk TV en live, deze functionalteit krijgt op korte termijn nog wel een visuele update Knop om pagina te delen met Facebook, Twitter, Whatsapp etc. Knop in gebruikers menu naar de beheeromgeving Verbeterde functionalteit Veel URl's verplaats naar top level zoals '/contact' en '/login' Favicon toegevoegd (zichtbaar op tabblad in browser) Opgelost Links naar privacy statement etc. in footer toegevoegd

  Lees meer.. »

 • Update 2019-07-15 12:28

  Opgelost Bij het inplannen van een nieuwe activiteit werd bij het aanpassen van de titel de beschikbaarheid altijd automatisch op "besloten gebruikersgroep" gezet. Dit gebeurt nu alleen als bepaalde steekwoorden worden ingevoerd zoals "uitvaart" of "huwelijk".

  Lees meer.. »

 • Update 2019-07-05 11:43 [beta.kerkdienstgemist.nl]

  Nieuwe functionaliteit Gebruikers kunnen een account aanmaken met Google. Na inloggen bij Google moeten nieuwe gebruikers de algemene voorwaarden accepteren. Opgelost Op een paar plaatsen werden plaatjes niet goed geladen

  Lees meer.. »

 • Update 2019-07-02 16:23

  Nieuwe functionaliteit Koppelingen naar informatiepagina's verbeterd.Nieuwe functionaliteit Beheerders worden gewaarschuwd wanneer een activiteit mogelijk privacygevoelig is. Er moet dan zonodig expliciet gekozen worden voor een publieke opname. We hebben twee vacatures voor een Front-End Software Developer (Javascript/Ember) en een Back-End Software Developer (Ruby on Rails)Opgelost Probleem opgelost waardoor sommige zoekopdrachten niet goed werkten.

  Lees meer.. »

 • Update 2019-06-27 13:15 [beta.kerkdienstgemist.nl]

  Nieuwe functionaliteit Nieuwe gebruikers kunnen hun account activeren Toegansverzoek indienen bij kerken met privé uitzendingen Verwijderen van toegangsverzoeken of favorieten in de "Mijn kerken" lijst Verbeterde functionaliteit Verbeterde error afhandeling Opgelost Ondersteuning voor IE11 en iOS 9 Het menu in de 'header' werkte niet meer bij het schakelen tussen de hoofdpagina en de pagina van een kerk 4:3 video's overlapten de lijst met opnames. De videospeler schaalt nu mee.

  Lees meer.. »

 • Update 2019-06-25 15:11

  Verbeteringen Mogelijkheden voor het aanpassen van de Video JS player toegevoegd.Opgelost Verschillende issues in de API opgelost voor de beta website.

  Lees meer.. »

 • Update 2019-06-18 21:28

  Opgelost Probleem opgelost waardoor de tab "Nu Live" voor het tonen van actuele live uitzendingen niet meer werkte.

  Lees meer.. »

 • Update 2019-06-17 21:34

  Nieuwe functionaliteit Het is nu mogelijk om de lijst van de geregistreerde gebruikers te sorteren op naam of e-mailadres. Een nieuwe versie van de API met verschillende verbeteringen voor de beta site.Opgelost Probleem opgelost zodat een station dat privé gemaakt wordt ook direct uit de zoekresultaten wordt verwijderd. Probleem opgelost waardoor de media-speler op Microsoft en IE Edge browsers soms direct stopte met afspelen. Probleem opgelost waardoor e-mail berichten altijd naar de hoofdbeheerder gingen ipv de beheerder die wijzigingen doorvoerde.

  Lees meer.. »

 • Update 2019-06-03 15:27

  Verbeteringen Probleem opgelost in de API voor het activeren van nieuwe gebruikersaccounts. De lijst van geregistreerde gebruikers wordt nu alfabetisch op naam en e-mailadres gesorteerd. Robuustheid van de mediaspeler verbeterd bij evt. onderbrekingen van de audio- of video-stream. Er wordt 3x automatisch opnieuw verbinding gemaakt.Verwijderde functionaliteit Oude versies van mediaspeler verwijderd (JW Player, VideoJS)RSS feeds geblokkeerd voor de Opera browser ivm herhaalde downloadsZoals aangekondigd zijn de audioserver.nl links uitgeschakeld. Zie voor meer informatie: Vervang audioserver.nl links voor 1 juni 2019 - Actie nodig.

  Lees meer.. »

 • Update 2019-05-23 15:13 [beta.kerkdienstgemist.nl]

  Nieuwe functionaliteit Een gebruiker kan nu zijn/haar naam, email en wachtwoord aanpassen. Verbeterde functionaliteit Op de pagina van de kerk is de manier en condities wanneer livestreams automatisch worden gestart sterk verbeterd. Opgelost Als in de lijst met opnames een maand was geselecteerd waarvoor geen opnames beschikbaar waren, was het niet mogelijk een andere maand te selecteren.

  Lees meer.. »

 • Update 2019-05-07 16:48

  Opgelost Probleem opgelost waardoor een besloten archief nu wel via een privé RSS feed ontsloten kan worden. Probleem opgelost waardoor de RSS feed niet mee beschikbaar was via de oude links. Maximum aantal tegelijk op te halen opnames uit archief beperkt tot 20. Probleem opgelost waardoor de lijst van 'Mijn Kerken' op beta.kerkdienstgemist.nl niet volledig was.

  Lees meer.. »

 • Update 2019-05-02 15:48 [beta.kerkdienstgemist.nl]

  Nieuwe functionaliteit: Het is nu mogelijk om de lijst met uitzendingen voor een kerk te filteren op maand Verbeterde functionaliteit De drie puntjes in de input velden zijn verwijderd, de input velden zelf zijn iets beter zichtbaar gemaakt

  Lees meer.. »

 • Update 2019-04-29 12:41

  In deze update zijn er enkele kleine interne wijzigingen gedaan

  Lees meer.. »

 • Storing: audio uitzendingen onderbroken zondag 28-4 9:57 - 10:34 - Opgelost

  Update 10:40De oorzaak van de storing is bekend en het achterliggende probleem is opgelost.De automatische configuratie van een van onze servers is mislukt waardoor een audio-streaming server overbelast is geraakt. Het probleem is opgelost. We gaan maatregelen nemen om deze storing voor de toekomst te voorkomen. Onze excuses voor het ongemak.Oorspronkelijke berichtOp dit moment zijn er problemen met de audio-uitzendingen. Veel uitzendingen zijn korte of lange tijd onderbroken. Het betreft ongeveer een kwart van de uitzendingen. De oorzaak van de problemen wordt onderzocht.

  Lees meer.. »

 • Update 2019-04-24 16:49

  Opgelost Probleem opgelost mbt stream URL voor audio-spelers (apparaten) in het geval er geen uitzending is.Verbeteringen Update van de kaart van Nederland op de voorpagina.

  Lees meer.. »

 • Update 2019-04-23 21:57

  Opgelost Probleem opgelost waardoor audio-opnames in de nieuwste versie van Chrome niet afgespeeld konden worden op beta.kerkdienstgemist.nl.Verbeteringen Snelheid van alle onderdelen die de agenda van een kerk laden verbeterd.

  Lees meer.. »

 • Update 2019-04-23 17:28 - nieuwe media-speler

  De afgelopen maanden hebben we door de week getest met een nieuwe media-speler (Video.js) op Kerkdienstgemist.nl (en beta.kerkdienstgemist.nl). Waarschijnlijk heeft u daar als beheerder en kijker of luisteraar niet veel van gemerkt omdat de nieuwe media-speler in het gebruik vrijwel identiek is aan de huidige media-speler.Vanaf vandaag 23 april 2019 zal de nieuwe media-speler niet alleen door de week maar altijd (ook op zondagen) in gebruik zijn. De nieuwe media-speler wordt zeer goed ondersteund op de verschillende browsers. Het is mogelijk dat de nieuwe media-speler niet compatible is met sommige smart tv's.Mocht u problemen ondervinden bij...

  Lees meer.. »

 • Update 2019-04-23 15:52

  Verbeteringen Probleem opgelost waardoor het herladen (F5) van web pagina's op beta.kerkdienstgemist.nl niet goed werkte (verwees door naar de huidige website).

  Lees meer.. »

 • Update 2019-04-17 16:50

  Verbeteringen Ondersteuning voor nieuwe settopbox (MAG324) toegevoegd.

  Lees meer.. »

 • Update 2019-04-16 11:29 [beta.kerkdienstgemist.nl]

  Nieuwe functionaliteit Een pagina met laatste wijzigingen zodat de gebruiker kan zien wat de ontwikkelingen op de beta website zijn  Laden van meer uitzendingen op de pagina van een kerk d.m.v. 'infinite scroll'. Verbeterde functionaliteit Plaatsen worden direct geladen als een zoek URL daarvoor direct wordt benaderd. Voor een toekomstige uitzending laten we nu het plaatje van de kerk zien i.p.v het plaatje van een audio signaal. Opgelost Nederlands is nu de standaard taal voor de pagina, zodat in Chrome sommige delen niet automatisch worden vertaald.

  Lees meer.. »

 • Update 2019-04-15 16:54

  Verwijderde functionaliteit Wijziging met betrekking op het bijhouden van het gebruik van oude links teruggedraaid ivm performance impact.

  Lees meer.. »

 • Storing: korte overbelasting zondag 14-4 10:05-10:07 - Opgelost

  Naar nu blijkt is er gisteren zondag 14-4-2019 een korte overbelasting geweest van ons systeem tussen 10:05 en 10:07. Door deze overbelasting was de website tijdelijk moeilijk of niet bereikbaar en zijn ook enkele uitzendingen korte tijd onderbroken geweest.De oorzaak van de storing lag in een wijziging die afgelopen week gedaan is waardoor er wat vertraging ontstond in ons systeem. De wijziging wordt teruggedraaid om het probleem te verhelpen.Deze korte verstoring is helaas niet opgepakt door ons monitoring systeem. We hebben inmiddels de nodige wijzigingen gedaan om te zorgen dat een...

  Lees meer.. »

 • Update 2019-04-08 15:57

  Opgelost Probleem opgelost waardoor het uploaden van een profielfoto voor de kerk mislukte.Nieuwe functionaliteit Instructies toegevoegd voor het vervangen van audioserver.nl links voor 1 juni 2019.

  Lees meer.. »

 • Update 2019-03-26 12:13

  Opgelost Links in de beschrijving van een uitzending openen nu in een nieuw browservenster. Fout in layout op bepaalde pagina's opgelost.Verwijderde functionaliteit Banner voor Kerkenbeurs verwijderd.

  Lees meer.. »

 • Update 2019-03-22 17:10

  Opgelost Probleem opgelost waardoor gebruikers na het aanvragen van een wachtwoord wijziging niet meer konden inloggen. 

  Lees meer.. »

 • Update 2019-03-21 19:34 [beta.kerkdienstgemist.nl]

  Nieuwe functionaliteit Hoera! Na 2 jaar aan voorbereiding is de eerste versie van de nieuwe voorkant van kerkdienstgemist.nl live! Dit nieuwe ontwerp is fris, modern en beter te gebruiken op mobiele apparaten.

  Lees meer.. »

 • Update 2019-03-06 15:42

  Opgelost Update voor inloggen met Google ivm uitfasering oude functionaliteit bij Google.Nieuwe functionaliteit Advertentie Kerkenbeurs toegevoegd.

  Lees meer.. »

 • Update 2019-02-27 16:04

  Opgelost De melding "alleen voor leden" verwijderd bij het login-scherm voor besloten uitzendingen.Verbeteringen RSS feeds voor Podcast (audio) en VODcast (video) beschikbaar gemaakt voor beheerders. Ook besloten opnames kunnen op deze manier ontsloten worden. Ondersteuning voor de MAG349 settopbox toegevoegd.

  Lees meer.. »

 • Update 2019-02-12 12:17

  Opgelost Probleem opgelost waardoor beheerders nu weer gebruikers kunnen uitnodigen en beheren.

  Lees meer.. »

 • Storing: video opnames tijdelijk niet beschikbaar - Opgelost

  Door een probleem op een van onze video-servers waren de opgenomen kerk TV uitzendingen vanmorgen 10 februari 2019 niet af te spelen. Het probleem is om 12:00 verholpen. Alle opnames zijn normaal af te spelen. Onze excuses voor het ongemak.

  Lees meer.. »

 • Update 2019-01-29 16:09

  Opgelost Probleem opgelost waardoor enkele uploads ten onrechte waren verwijderd.Aanpassingen Lijst met servicepartners bijgewerkt.

  Lees meer.. »

 • Update 2019-01-22 23:29

  Verbeteringen Indeling van de plaatsen Leerdan, Zederik en Vianen in Vijfheerenlanden.Standaard beeldverhouding aangepast naar 16:9 voor nieuwe kerk TV kanalen.Opgelost Probleem opgelost opgenomen uitzendingen niet goed beschikbaar waren in de mobiele app.Verwijderde functionaliteit LiveBeamer functionaliteit verwijderd. Met ons Kerk TV abonnement en OBS software kunt u eenvoudig beamer beelden uitzenden met audio.

  Lees meer.. »

 • Update 2018-12-18 17:42

  Opgelost Probleem opgelost waardoor het samenvoegen van video fragmenten niet meer werkte. Dropdown voor selectie van kerken voor beheerders die meerdere kerken beheren verbeterd.

  Lees meer.. »

 • Update 2018-12-17 15:03

  Verbeteringen Het embedded archief (lijst van opnames) heeft nu een tab waar de beschrijving van de opname te zien is.Opgelost Probleem opgelost waardoor opnames niet op heel specifieke Android devices af te spelen waren.

  Lees meer.. »

 • Update 2018-12-12 16:59

  Verbeteringen Verbeteringen in de API voor de app.

  Lees meer.. »

 • Update 2018-12-07 13:00

  Opgelost Probleem opgelost waardoor mail mbt toegangsverzoeken soms niet verstuurd werd. Probleem opgelost met plaatje van de kerk dat soms niet goed getoond werd.

  Lees meer.. »

 • Update 2018-12-06 11:12

  Interne update ter voorbereiding op nieuwe functionaliteit.

  Lees meer.. »

 • Update 2018-11-30 12:18

  Verbeteringen Weergave van de lijst 'Mijn kerken' op de voorpagina van de website verbeterd.

  Lees meer.. »

 • Update 2018-11-26 19:49

  Nieuwe functionaliteit We verwelkomen de eerste kerk in Australië. A very warm welcome to the 'North Balwyn Uniting Church'. Opgelost Probleem met weergave bij het bewerken van toegangsverzoeken opgelost.Verbeteringen Voortaan geven we bij het afwijzen van een toegangsverzoek aan vanaf welk e-mailadres het bericht verstuurd wordt.

  Lees meer.. »

 • Update 2018-11-20 13:26

  Nieuwe functionaliteit Het is nu mogelijk om video opnames gemaakt in het 'MPEG transport stream' formaat (bestandsextensie '.ts') te uploaden en in het archief te plaatsen. De opname wordt automatisch omgezet naar het MP4 (.mp4) formaat.

  Lees meer.. »

 • Update 2018-11-12 09:41

  Opgelost Mobiele App: Als het kanaal geen eigen foto heeft werd er op basis van de adresgegevens een google streetview plaatje gebruikt. Dit veroorzaakte problemen met Chromecast. Vanaf heden wordt er nu een standaard plaatje getoond en is het gebruik van streetview helemaal verwijderd. Voor het bijwerken van het plaatje gaat u naar Klantgegevens -> Algemeen -> Profielfoto in de beheeromgeving. Beheeromgeving: Opmerkingenveld in toegangsverzoek popup schaalde niet mee. Nieuwe functionaliteit API: endpoint voor Favorieten / Toegangsverzoeken toegevoegd.

  Lees meer.. »

 • Storing: website traag of onbereikbaar - Opgelost

  Vanavond woensdag 31 oktober 2018 werd de website erg druk bezocht. Rond 19:30 was de site daardoor slecht of niet bereikbaar. Dit probleem werd door onze monitoring software automatisch gedetecteerd. We hebben snel capaciteit bij geschakeld. Om 19:38 was het probleem verholpen.Onze excuses voor het ongemak.

  Lees meer.. »

 • Update 2018-10-22 19:45

  Verbeteringen voor kijkers/luisteraars De pagina "Mijn Kerken" op de website en in de app toont nu ook de kerken die door de gebruiker als favoriet zijn aangemerkt. Deze kerken zijn gesorteerd op naam.Verbeteringen voor beheerdersDe beheerder wordt via een melding op de startpagina van de beheeromgeving geattendeerd op personen die wachten op een toegangsverzoek. Instellingen voor audio- en video-encoders zijn nu gegroepeerd op één instellingen pagina.

  Lees meer.. »

 • Update 2018-10-17 10:31

  Verbeteringen Het is nu mogelijk om het aantal opnames voor de Archief embed-code te beperken. Dat kan door een extra `limit` parameter mee te geven in de link.Opgelost Probleem opgelost waardoor de RSS feed van een kerk niet altijd de juiste opnames opleverde.Opmaak van de contact pagina iets verbeterd.Probleem opgelost bij het aanmaken van nieuwe accounts wanneer gebruikers via Google aanmelden.

  Lees meer.. »

 • Update 2018-10-15 15:47

  Verbeteringen Aanpassingen zodat de algemene voorwaarden en het privacy statement door alle (nieuwe) gebruikers geaccepteerd worden. Verbetering van het scherm om een nieuw account te maken wanneer de gebruiker is uitgenodigd door een beheerder.Volgorde van blokken op de 'Mijn account' pagina verbeterd.Voorbereidingen voor het aanmaken en activeren van nieuwe gebruikersaccounts vanuit de app.Opgelost Foutmelding opgelost voor de pagina van twee recent aangemelde kerken.

  Lees meer.. »

 • Update 2018-10-01 12:14

  Nieuwe functionaliteit Integratie met Givt verbeterd. De gebruiker van de Kerkdienst Gemist app kan nu rechtstreeks worden doorverwezen naar het juiste doel voor de collecte.Opgelost Probleem opgelost bij het aanpassen van het Standaard kanaal (Kerkradio uitzending / Kerk TV uitzending) voor een station.Nieuwe functionaliteit Bezoekadres van Kerkdienstgemist.nl wordt nu vermeld op de website (incl. routebeschrijving).

  Lees meer.. »

 • Gepland onderhoud: ma 24 sept 2018 - 10:00 - 11:00 - Afgerond

  Op maandag 24 september tussen 10:00 en 11:00 wordt er onderhoud gepleegd aan de bestands upload-functionaliteit. De te verwachten duur van het onderhoud is 15 a 20 minuten. Gedurende deze periode zal het niet mogelijk zijn om bestanden te uploaden. Onze excuses voor eventueel ongemak.

  Lees meer.. »

 • Update 2018-09-19 16:53

  Nieuwe functionaliteit Promotie voor de Givt integratie toegevoegd op de startpagina van de website.Opgelost Probleem opgelost waardoor de lijst van opnames op de website van de kerk (oude audioserver.nl archief) beperkt werd tot 10 opnames.

  Lees meer.. »

 • Update 2018-09-18 22:25

  Opgelost Probleem opgelost waardoor niet alle activiteiten in de agenda van de beheeromgeving getoond werden. Probleem opgelost waardoor het insluiten op de website van de kerk in bepaalde gevallen niet goed werkte (met oude audioserver.nl links). Probleem opgelost waardoor de opmaak in de beschrijving van de kerk, een activiteit of opname niet goed bewerkt kon worden.

  Lees meer.. »

 • Update 2018-09-17 17:01

  Opgelost Probleem opgelost waardoor in de app de datum van opnames niet juist werd weergegeven ("Invalid Date")

  Lees meer.. »

 • Update 2018-09-17 15:23

  Opgelost Probleem opgelost met het samenvoegen van video. Probleem opgelost waardoor de media-speler niet meer werkte via de eigen webpagina's van de kerken.

  Lees meer.. »

 • Update 2018-09-17 7:41

  Update Nieuwe versie van onze web applicatie in gebruik genomen na groot onderhoud en het bijwerken van verschillende software componenten.

  Lees meer.. »

 • Onderhoud: update website 8.30 - 9.00 - Afgerond

  Update 15.00Na de update van vanmorgen functioneerde de media-speler tijdelijk niet wanneer deze ingesloten was op de website van de kerk. Dit probleem is nu verholpen.Update 9.00Het onderhoud is succesvol afgerond.Oorspronkelijke bericht 8.00De kerkdienstgemist.nl website wordt vanmorgen 17 september van een update voorzien. Door de update kan het zijn dat plaatjes op de website tijdelijk niet worden weergegeven. Naar verwachting zal het onderhoud rond 9.00 afgerond zijn.

  Lees meer.. »

 • Storing: website traag of onbereikbaar - Opgelost

  Opgelost 15:07De storing is verholpen door het tijdelijk uitbreiden van de capaciteit om het grote aantal verzoeken op de website op te vangen.Oorspronkelijk bericht 14:46Door een onderbreking in een veel beluisterde uitzending en het tegelijk opnieuw verbinden van grote aantallen luisteraars is er vandaag een storing ontstaan waardoor de website traag of onbereikbaar was. Onze excuses voor het ongemak.

  Lees meer.. »

 • Update 2018-08-30 09:41

  Opgelost Probleem met de nieuwe media-speler voor embedded archief (op website van de kerken) opgelost.

  Lees meer.. »

 • Update 2018-08-29 17:36

  Opgelost Vinkje "Informatie kopieren naar alle opnames van deze uitzending" staat weer standaard aan. Problemen met nieuwe media-speler opgelost. Deze is nu weer actief in gebruik. Op zondagen zullen we voorlopig nog de vorige versie van de media-speler gebruiken. Activatie van gebruikers verbeterd wanneer er een wachtwoord-wijziging wordt aangevraagd.Toon de volledige titel en spreker voor opnames en geplande activiteiten wanneer de muis boven de titel staat.

  Lees meer.. »

 • Spoedonderhoud statistieken - 28 augustus 2018 9:45 - Afgerond

  Update 10:22Het onderhoud is succesvol afgerond. De statistieken zijn weer beschikbaar. Het is mogelijk dat statistieken van het afgelopen weekend vandaag nog niet beschikbaar zijn. Dat zal morgen verholpen zijn.Oorspronkelijke berichtIn verband met spoedonderhoud zijn de statistieken vanaf dinsdag 28 augustus 2018 9:45 tijdelijk niet beschikbaar. Een update volgt zodra de statistieken weer beschikbaar zijn.

  Lees meer.. »

 • Update 2018-08-27 17:15

  Nieuw België als nieuw land toegevoegd. Welkom Sint Willibrorduskerk Deurne!Opgelost Aanpassen van de locatie van een kerk (Land, Provincie, Plaats) werkte niet goed voor buitenlandse kerken.Automatisch afspelen (autoplay) van een live uitzending werkte soms niet goed op de website van de kerken (via embed-code). Dit is nu opgelost (met 'iframe delegation'). Overigens kan het zijn dat Chrome soms autoplay blokkeert wanneer de gebruiker rechtstreeks op de pagina van de live uitzending komt (Zie Chrome Autoplay Policy Changes).Probleem opgelost waardoor de kalender voor een kerk op de publieke website niet altijd up-to-date...

  Lees meer.. »

 • Update 2018-08-27 10:32

  VerbeteringenVan maandag t/m zaterdag introduceren we een nieuwe media-speler. Deze media-speler is door ons al uitvoerig lokaal getest. Op termijn zal deze nieuwe media-speler ook op zondag ingezet worden.

  Lees meer.. »

 • Update 2018-08-16 16:16

  Opgelost Wanneer een station besloten wordt gemaakt worden alle opnames automatisch ook besloten gemaakt.Verbeteringen Laat zien op welke termijn een opname verwijderd wordt. De normale bewaartermijn is 1 jaar, tenzij de beheerder een opname eerder verwijdert. Open de contactpagina niet in een nieuw venster.

  Lees meer.. »

 • Update 2018-07-19 13:57

  Opgelost In de App is het aantal zoekresultaten verhoogd naar 10 Verbeteringen Verbeteringen in het accepteren van de voorwaarden

  Lees meer.. »

 • Update 2018-07-12 16:41

  Opgelost Probleem opgelost waardoor op Android telefoons alleen de eerste opname van een embedded archief kon worden afgespeeld. Dit probleem was eerder toch niet goed opgelost.Verbeteringen Interne verbeteringen voor integratie van digitaal collecteren.

  Lees meer.. »

 • Update 2018-07-02 12:59

  Nieuwe functionaliteit Interne voorbereidingen voor het aanmaken en activeren van gebruikersaccounts vanuit de Kerkdienst Gemist app.

  Lees meer.. »

 • Update 2018-06-27 14:56

  Opgelost Probleem opgelost waardoor luisterstatistieken niet meer bereikbaar waren voor SimpleCast / SAMCast Probleem opgelost waardoor audio berichten niet meer afgespeeld werden op de Lukas ontvangers

  Lees meer.. »

 • Update 2018-06-22 15:04

  Opgelost Een uitgenodigde gebruiker kon niet geactiveerd worden.

  Lees meer.. »

 • Update 2018-06-21 18:00

  Nieuwe functionaliteit Voorbereidingen in de API om vanuit de app nieuwe gebruikersaccount te kunnen maken.Voorbereidingen voor de integratie van functionaliteit voor digitaal collecteren.Verbeteringen Alle nieuwe gebruikers wordt gevraagd akkoord te gaan met de algemene voorwaarden en het privacy statement.Opgelost Probleem opgelost waardoor privé audio uitzendingen en opnames niet op de settop box konden worden afgespeeld.Probleem opgelost waardoor op Android telefoons alleen de eerste opname van een embedded archief kon worden afgespeeld.

  Lees meer.. »

 • Update 2018-06-15 16:22

  Opgelost Probleem met Teracue MC-ROUTE opgelost. Deze decoder/encoder ondersteund nog geen SSL verbindingen. 

  Lees meer.. »

 • Update 2018-06-11 16:53

  Opgelost Probleem opgelost waardoor de knop "Maak favoriet" soms over de naam van de kerk kwam te liggen.

  Lees meer.. »

 • Update 2018-06-05 16:40

  Opgelost De acties om te delen (via Facebook, Twitter, etc) worden nu geopend in een nieuw browser venster zodat de audio- of video-stream door blijft spelen. Probleem opgelost met de reCAPTCHA functionaliteit (om spam te voorkomen).Verbeteringen De waarschuwing over een te hoge bitrate voor Lukas ontvangers wordt nu alleen weergegeven wanneer er Lukas ontvangers zijn die nog via een inbelverbinding werken.

  Lees meer.. »

 • Update 2018-05-30 16:10

  Verbeteringen De kerkdienstgemist.nl website forceert nu het gebruik van een beveiligde verbinding (https). Onbeveiligde verbindingen (http) worden automatisch doorverwezen naar een beveiligde (https) verbinding.

  Lees meer.. »

 • Update 2018-05-29 16:13

  Verbeteringen Gebruik reCAPTHA's om misbruik van publieke formulieren te voorkomenFormulier voor informatieaanvraag verbeterdVerwijderde functionaliteit Flash speler detectie verwijderd. Dit is met de huidige media-speler niet meer van belang

  Lees meer.. »

 • Update 2018-05-25 14:54

  Nieuwe functionaliteit Op de homepage wordt nu een banner getoond dat de Algemene Voorwaarden en Privacy Statement per 25 mei 2018 zijn aangepast. Verbeteringen t.b.v AVG: Google Analytics maakt uw ip adres anoniem Het delen van een kerk of opname is nu rechtstreeks geimplementeerd, de plugin AddThis is verwijderd

  Lees meer.. »

 • Update 2018-05-14 22:19

  Verbeteringen Kerken die zich aanmelden worden in de bevestigingsmail gewezen op het feit dat er mogelijk licenties nodig zijn. Zie ook Informatie over licenties.Opgelost Probleem opgelost waardoor de help informatie voor de "Archief" functie niet meer getoond werd.Contact info bijgewerkt.

  Lees meer.. »

 • Update 2018-05-03 13:04

  Opgelost Downloaden van bestanden wordt nu ook geblokkeerd wanneer de kerk een besloten archief via haar eigen website beschikbaar maakt. Probleem opgelost waardoor een gebruiker die nog geen naam heeft opgegeven toch een toegangsverzoek kan doen. Probleem in de API opgelost waardoor niet altijd alle media (audio/video) beschikbaar waren Probleem opgelost waardoor soms en dubbele mail verzonden werd bij het aanmaken van een nieuw account.

  Lees meer.. »

 • Update 2018-05-02 15:43

  Opgelost Probleem opgelost waardoor lijst van kerken niet meer getoond werd voor een van onze servicepartners. Verbeteringen Inloggen met Google vraagt nu altijd om een account te kiezen als er meerdere accounts beschikbaar zijn. API: voorbereidingen om het aanmaken van een account vanuit de app ook mogelijk te maken.

  Lees meer.. »

 • Update 2018-04-23 21:49

  Opgelost Aanpassingen om te zorgen dat zonodig een naam wordt opgegeven voor een gebruiker (en een e-mailadres) Zoekmachine verbeterd waardoor zoekopdrachten met woorden van twee karakters (bijv. "de Ark") ook weer de juiste resultaten weergeven.Verwijderde functionaliteit Foutmeldingen bij het aanmaken van een account verbeterd.

  Lees meer.. »

 • Update 2018-04-23 14:32

  Opgelost Probleem opgelost waardoor een beheerder zichzelf niet van de lijst van gebruikers kon verwijderen. Toon de knoppen om een luisteraar/kijker te verwijderen alleen als de beheerder de juiste rechten heeft. Zorg er voor dat een gebruiker altijd een naam heeft (en een e-mailadres). De vermelding van de start-tijd van de uitzending was niet altijd correct. Opgelost. De volgorde van stations onder de "Live" tab is nu zo dat de meest recent gestarte uitzending bovenaan staan.

  Lees meer.. »

 • Update 2018-04-19 11:26

  Opgelost RSS-feed verbeterd zodat er altijd kerkdienstgemist.nl URL's gebruikt worden. Hiermee is er slechts één GUID per opname. Hiermee wordt een probleem opgelost waarbij sommige RSS readers de opnames 2x of 3x toonden.Verbeteringen De controle op correcte URL's verbeterd voor formulier-velden waar een URL ingevoerd wordt.

  Lees meer.. »

 • Update 2018-04-17 20:21

  Opgelost Probleem opgelost waardoor het herstarten van de live stream niet werkte voor privé uitzendingen.Verbeteringen OAuth login functionaliteit verbeterd. Op dit moment wordt alleen "Log in met Google' ondersteund.

  Lees meer.. »

 • Update 2018-04-11 21:42

  Verbeteringen Voorbereidingen voor snelle voorlopige zoekresultaten doorgevoerd.Voorbereidingen voor app wijzigingen

  Lees meer.. »

 • Update 2018-04-05 12:22

  Verbeteringen Zoekmachine update zodat ook een gedeeltelijke naam van een kerk een resultaat oplevert, bijv. "Groni" geeft resultaten voor "Groningen"Updates van verschillende software onderdelen.

  Lees meer.. »

 • Update 2018-04-03 15:17

  Nieuwe functionaliteit Voorbereidingen voor de introductie van een nieuwe media-speler Voorbereidingen voor het linken van en naar de Kerkdienst Gemist appVerbeteringen Aangepaste standaard foto voor kerken die geen foto geüpload hebben

  Lees meer.. »

 • Storing: site af en toe slecht bereikbaar - Opgelost

  9.51 OpgelostHet probleem is op dit moment opgelost. De systemen functioneren weer naar behoren. We houden de situatie in de gaten.9.44 Oorspronkelijke berichtEr is momenteel een probleem bij een van onze providers. Hierdoor is de site af en toe slecht bereikbaar. Er wordt gewerkt aan een oplossing.Onze excuses voor het ongemak.

  Lees meer.. »

 • Update 2018-03-20 14:26

  Verbeteringen Teksten op de aanmeldpagina voor kerken verbeterdBenamingen voor inloggen/uitloggen verbeterd: Maak Account, Log In, Log Uit Voorbereidingen voor inloggen met Google en Facebook in de app

  Lees meer.. »

 • Update 2018-03-09 15:00

  VerbeteringenUitzendingen met een beeldverhouding van 4:3 werden niet altijd goed weergegeven op de MAG322 settopbox. Dit probleem is nu opgelost.

  Lees meer.. »

 • Update 2018-02-27 00:19

  Verbeteringen Optimalisatie van de zoekmachine zodat deze betere resultaten oplevert Aanpassingen in de API voor ontwikkelaars

  Lees meer.. »

 • Storing: deel kerk TV uitzendingen onderbroken rond 10:32 - Opgelost

  Door een storing op één van onze videoservers zijn er rond 10:32 onderbrekingen geweest in de Kerk TV uitzendingen van een aantal kerken. De betrokken uitzendingen zijn automatisch overgenomen door de overige video servers, maar een deel van de opname is hierdoor helaas verloren gegaan.De betrokken video servers zijn inmiddels weer operationeel.Onze excuses voor het ongemak.

  Lees meer.. »

 • Update 2018-02-23 16:10

  Verbeteringen MAG Settopboxen gebruiken nu het HLS protocol voor het afspelen van video. Hiermee lossen we het probleem op van vastlopende MAG322 kastjes

  Lees meer.. »

 • Update 2018-02-21 16:40

  Opgelost Probleem opgelost waardoor het uploaden van bestanden niet werkte op de Edge (Microsoft) browser. Interne verbetering waardoor de weergave van de agenda sneller is.

  Lees meer.. »

 • Update 2018-02-15 19:01

  Opgelost Probleem opgelost waardoor de recente uitzendingen en opnames niet correct werden weergegeven in de footer.

  Lees meer.. »

 • Storing: kerk TV uitzendingen onderbroken 19.40 - 19.54 - Opgelost

  Vanavond woensdag 14 februari 2018 waren er tussen 19.40 en 19.54 geen kerk TV uitzendingen mogelijk. Lopende uitzendingen en opnames zijn om 19.40 afgebroken door deze storing. Het probleem was om 19.54 verholpen. We onderzoeken de oorzaak van het probleem en nemen de nodige maatregelen.Onze excuses voor het ongemak.

  Lees meer.. »

 • Onderhoud dinsdag 13 februari 23.00

  Update 23.19Het onderhoud is succesvol afgerond. Alle systemen werken weer naar behoren.Oorspronkelijke berichtVanavond om 23.00 zal er kort onderhoud gepleegd worden om verbeteringen in de zoekfunctie door te voeren. Vanwege het onderhoud zal de website korte tijd niet bereikbaar zijn.

  Lees meer.. »

 • Update 2018-02-13 15:10

  Opgelost Probleem opgelost waardoor de optie 'Extra instellingen' bij het plannen van activiteiten ook via iOS apparaten te gebruiken is. Probleem opgelost waardoor sommige internet radio's (met name Onkyo receivers) de kerkradio uitzending niet meer konden ontvangen.

  Lees meer.. »

 • Update 2018-02-12 14:51

  Verbeteringen:De instructies voor de Teradek Vidiu staan nu online op de help-pagina.

  Lees meer.. »

 • Update 2018-02-09 00:02

  Opgelost Probleem opgelost waardoor het afspelen van een kerkradio uitzending op de settop box niet meer werke.Verbeteringen Weergave van contact telefoonnummers aangepast zodat ze beter leesbaar zijn.

  Lees meer.. »

 • Update 2018-02-07 14:22

  Voorheen werden deze berichten voorzien van een titel "Wijzigingen". Vanaf nu zullen deze berichten de titel "Update" meekrijgen.Opgelost Probleem opgelost waardoor de Streamit David decoder geen verbinding meer kon krijgen met de live kerk TV uitzending.Nieuwe functionaliteit Instructies voor de Streamit SAS310 encoder toegevoegd Instructies voor de Teradek Vidiu encoder toegevoegd (wordt nog aan gewerkt) Instructies voor de Barix Instreamer encoder toegevoegdVerwijderd Instructies voor de Streamit SAS100 en SAS220 audio-encoders verwijderd. Deze encoders zijn niet meer verkrijgbaar.Instructies voor de Streamit Maven video encoder verwijderd. Deze encoder is niet meer verkrijgbaar.

  Lees meer.. »

 • Wijzigingen 2018-02-06 09:59

  Opgelost Een probleem opgelost met de 'oude' audioserver.nl links waardoor meeluisteren via deze links niet mogelijk was. Dit had o.a. gevolgen voor websites en apparaten (zoals Lukas EV en SIR80EV) waar deze links nog gebruikt worden.De functie 'Blijf vier weken ingelogd' in nu uitsluitend mogelijk via een beveiligde verbinding.

  Lees meer.. »

 • Wijzigingen 2018-02-02 14:33

  Nieuwe functionaliteit Kerkdienstgemist.nl breidt uit naar Namibië. Welkom "Gereformeerde Kerk Walvisbaai/Swakopmund"! Naast Zuid-Afrika worden nu ook kerken in Nambië aangesloten.

  Lees meer.. »

 • Wijzigingen 2018-01-31 12:43

  Verbeteringen Verbeterde beveiliging van gebruikersgegevens. Deze gegevens worden uitsluitend via beveiligde verbindingen verstuurd. De lijst van "Mijn Kerken" op de homepage komt nu overeen met de lijst onder de tab "Mijn Kerken".

  Lees meer.. »

 • Onderhoud maandag 29 januari 23.00 - Afgerond

  Update 30/1/2018 00.15Het onderhoud is succesvol afgerond. Alle systemen werken weer naar behoren.Oorspronkelijk berichtMaandagavond 29 januari wordt er vanaf 23:00 onderhoud gepleegd. Gedurende het onderhoud zullen de kerkdienstgemist.nl systemen mogelijk korte tijd niet beschikbaar zijn.

  Lees meer.. »

 • Storing: problemen met ontvangst voor een aantal kerken 6.30 - 12:50 - Opgelost

  Door een opstart-fout in een van onze audio-streaming servers was een aantal kerkradio uitzendingen vandaag niet te ontvangen. De uitzending vanuit de kerk kon wel worden gestart, maar luisteraars kregen vaak een foutmelding bij het verbinden met de uitzending.De reden van de storing is dat de getroffen server niet normaal bereikbaar was waardoor verbindingen om te luisteren niet mogelijk waren. Deze storing heeft zich ook op 10 december 2017 voorgedaan. Naar aanleiding van die storing hebben we toen onderzoek gedaan en een software update uitgevoerd. Helaas bleek die niet afdoende om...

  Lees meer.. »

 • Wijzigingen 2018-01-26 14:48

  Nieuwe functionaliteitHet is nu ook mogelijk om vanaf de website de kerkdienst via ChromeCast op de eigen TV te bekijken. Dit werkt alleen via de Chrome browser.Opgelost "Antwoord aan" mbt toegangsverzoeken gaat nu naar de beheerder die het toegangsverzoek behandeld heeft.Verbeteringen Notificaties rond toegangsverzoeken verbeterd.Bij het plannen van een uitzending kan nu met een vinkje worden aangegeven of er al dan niet een opname gemaakt moet worden.

  Lees meer.. »

 • Geen kerkradio uitzendingen mogelijk 21/1 3.00-6.48 [Opgelost]

  Na reguliere operationele aanpassingen was het sinds vannacht 3.00 niet mogelijk om kerkradio uitzendingen te doen. De storing is om 6.48 verholpen. Er worden maatregelen genomen zodat deze storing zich niet zal herhalen.

  Lees meer.. »

 • Storing: Telefonisch niet bereikbaar sinds 19/1 10.48 - 20/1 1.16 [Opgelost]

  Opgelost 20/1 11.21De storing is sinds 1.16 opgelost door de toeleverancier van onze telefonie-provider. Normaal telefoonverkeer is weer mogelijk. Zie voor de volledige status de VoIPGRID Status pagina.Update 19/1 23.09De storing is veroorzaakt door een glasvezelbreuk in de buurt van Arnhem. De toeleverancier van onze telefonie-provider werkt hard aan een oplossing. Zie voor meer informatie de VoIPGRID Status pagina.Oorspronkelijke bericht 19/1 13.00Wij zijn op dit moment telefonisch niet bereikbaar ivm een landelijke storing bij onze telefonie-provider. Het is nog niet duidelijk wanneer deze storing verholpen zal zijn. Wij houden u op de hoogte...

  Lees meer.. »

 • Wijzigingen 2018-01-17 00:19

  Verbeteringen Gebruik beveiligde verbindingen voor audio- en video-streams die via de app worden afgespeeld.

  Lees meer.. »

 • Wijzigingen 2018-01-10 22:47

  VerbeteringenVoor bezoekers die de website via een beveiligde verbinding (https/SSL) bezoeken werden de streams al via een beveiligde verbinding verzonden. Voor een aantal van onze streaming servers worden nu alle streams via een beveiligde verbinding verstuurd. Dit in voorbereiding op volledig gebruik van beveiligde verbindingen.

  Lees meer.. »

 • Wijzigingen 2017-12-27 16:00

  Opgeloste problemenOp sommige Windows browsers (Edge / IE11 / Win10) ontstonden er haperingen bij het beluisteren van de live kerkradio uitzendingen. Dit probleem is opgelost door de instellingen van onze streamings servers te optimaliseren voor deze browsers.

  Lees meer.. »

 • Wijzigingen 2017-12-18 12:40

  Verbeteringen E-mailberichten rond het aanmelden van nieuwe kerken verbeterd.Voor het uitnodigen van gebruikers wordt nu altijd om de naam gevraagd om verwarring te voorkomen.Instellingen pagina's voor encoders verbeterd.

  Lees meer.. »

 • Wijzigingen 2017-12-15 20:55

  Opgelost Probleem opgelost waardoor inloggen via de mediaspeler op de website van de kerk niet meer werkte.Verbeteringen Formulier voor het sturen van een toegangsverzoek verbeterd.

  Lees meer.. »

 • Storing: aantal kerkradio uitzendingen deels onbereikbaar 7:00 - 11:03 - Opgelost

  Door een configuratie-fout in een van onze audio-streaming servers was een aantal kerkradio uitzendingen vandaag deels onbereikbaar. De uitzending vanuit de kerk kon wel worden gestart, maar luisteraars kregen vaak een foutmelding bij het verbinden met de uitzending.De reden van de storing is dat de audio-streaming server wel via IPv6 maar niet via IPv4 bereikbaar was.De hoofdbeheerders van de getroffen kerken zullen per mail op de hoogte gesteld worden van de storing.

  Lees meer.. »

 • Storing: site korte tijd langzamer 9:59 - 10:05 - Opgelost

  Vanwege de zeer grote toestroom van kijkers en luisteraars (waarschijnlijk ivm het slechte weer) was de kerkdienstgemist.nl website tussen 9:59 en 10:05 korte tijd langzamer en hebben bezoekers mogelijk foutmeldingen ervaren. Het laden van de pagina duurde gedurende periode 2 tot 3x zo lang als normaal.Er was in voorbereiding op vandaag extra capaciteit ingezet. Kijkers en luisteraars die al verbonden waren met hun uitzending hebben geen hinder ondervonden.

  Lees meer.. »

 • Wijzigingen 2017-12-07 12:54

  VerbeteringenEr wordt nu automatisch naar een beveiligde verbinding (https) overgeschakeld zodra een gebruiker inlogt om bijv. privé uitzendingen te kijken of luisteren of als beheerder om gegevens van de kerk te bewerken. Op deze manier worden alle gegevens die door de gebruiker naar de website gestuurd worden beveiligd.Ook alle kerkradio of kerk TV uitzendingen zijn nu te benaderen via een beveiligde (https) verbinding.

  Lees meer.. »

 • Wijzigingen 2017-12-06 16:10

  Verbeteringen Settop box software is bijgewerkt met ondersteuning voor een nieuw type: MAG322.

  Lees meer.. »

 • Wijzigingen 2017-12-06 11:40

  Opgelost Media-speler bijgewerkt om een foutmelding op te lossen. Een klik op een live video uitzending zorgde voor een foutmelding in de Microsoft Edge browser en het stoppen van de video stream.

  Lees meer.. »

 • Wijzigingen 2017-12-04 23:02

  Nieuwe functionaliteit Voorbereiding voor nieuwe functionaliteit (API wijziging).

  Lees meer.. »

 • Onderhoud maandag 4 december 23:00 - 23:25 - Afgerond

  Update 23:35Het onderhoud is afgerond. Momenteel wordt de zoek machine nog bijgewerkt. Alle opnames zullen binnen enkele minuten weer doorzocht kunnen worden.Oorspronkelijke berichtMaandagavond 4 december wordt er vanaf 23:00 onderhoud gepleegd. Gedurende het onderhoud zullen de kerkdienstgemist.nl systemen mogelijk korte tijd niet beschikbaar zijn.

  Lees meer.. »

 • Wijzigingen 2017-11-30 12:14

  Verbeteringen Voorbereiding voor nieuw settop box.Benaming abonnementen duidelijker gemaakt.

  Lees meer.. »

 • Wijzigingen 2017-11-23 00:37

  VerbeteringenHet is nu mogelijk om te filteren op de "Nu Live" zoekpagina. Hiermee kun je bijv. de volgende zoekopdracht doen:"Toon alle Hervormde Kerken die nu een live video-uitzending doen".Daarvoor kies je de volgende filters:Nu Live: "Ja"Kerkgenootschap: "Hervormde Gemeente (PKN)"Audio/Video: "Video"

  Lees meer.. »

 • Wijzigingen 2017-11-20 08:54

  VerbeteringenE-mail berichten aan gebruikers mbt aanvragen toegang verbeterd.

  Lees meer.. »

 • Storing: app korte tijd niet bruikbaar 11:02 - 11:10 - Opgelost

  Door een (menselijke) instellingsfout was de Kerkdienstgemist app voor iOS en Android korte tijd niet bruikbaar. Het probleem is inmiddels opgelost.

  Lees meer.. »

 • Geen verbinding Lukas ontvangers via Streamit inbelaccount

  - Update -De storing is zondagmiddag opgelost.Onderstaande antwoord ontvingen wij van Streamit: Tussen ca. 05.00 en 14.00u op zondag 12 november was er eenstroomstoring op Amsterdam NIKHEF, waardoor de verbindingwegviel tussen het inbelplatform en het Internet.Inbelverbindingen kwamen wel tot stand, echter de verbindingenwaren 'dood'.- Originele melding -Een aantal Lukas ontvangers die inbellen met een inbel-account van Streamit hebben zondagochtend geen verbinding kunnen krijgen. De oorzaak hiervan is onbekend en het probleem is gemeld bij Streamit.

  Lees meer.. »

 • Wijzigingen 2017-11-06 13:07

  Opgelost Vergeten tekst toegevoegd op de pagina "Mijn Kerken"Zoeken op "Opgenomen sinds" verwijderd. Deze functionaliteit werd vrijwel niet gebruikt en was lastig te onderhoudenVertalingen naar NL toegevoegd voor status berichten bij het samenvoegen van video-opnamesVerwijderde functionaliteit Oude parametersURL's voor de zoekpagina worden niet langer ondersteundVerbeteringen Interne verbetering van de zoekmachine.

  Lees meer.. »

 • Wijzigingen 2017-11-02 17:19

  Verbeteringen Verschillende verbeteringen in de communicatie met de mobiele App.Voorbereidingen getroffen voor het tonen van een lijst van live uitzendingen in de App. Verbeteringen in de zoek-functionaliteit doorgevoerd waardoor wijzigingen sneller te zien zijn.Verschillende fout-situaties opgelost.

  Lees meer.. »

 • Onderhoud donderdag 2 november 17:20-17:53 - Afgerond

  Onderhoud afgerond 17:55Het onderhoud is succesvol afgerond.Update 17:40Door een configuratiefout is de site momenteel niet bereikbaar. We werken aan een oplossing.Bericht 17:20Op dit moment wordt er onderhoud gepleegd om de zoekfunctionaliteit op de site te verbeteren.

  Lees meer.. »

 • Storing: uitzonderlijk veel verkeer 2:48 (zomertijd) - 2:03 (wintertijd) - Opgelost

  02:03 (wintertijd) Alle systemen zijn weer beschikbaar. De situatie is weer normaal.02:48 (zomertijd) Het verkeer van de set-top boxen blijft groeien. Het lijkt er op dat de set-top boxen zich misdragen en kort na elkaar verzoeken op onze systemen doen. We nemen de website uit voorzorg enige tijd uit de lucht om de stroom verzoeken te stoppen.01:53 Er is momenteel uitzonderlijk veel verkeer van set-top boxen op onze systemen. Hierdoor wordt de website trager en zijn onze systemen extra belast.

  Lees meer.. »

 • Onderhoud dinsdag 17 oktober 23:00 - 00:00 - Afgerond

  Vanavond dinsdag 17 oktober zal er om 23:00 onderhoud gepleegd worden aan de website. Het gaat om een update van onze zoekmachine. Hiervoor is een herstart van de website software nodig. Het onderhoud start om 23:00 en zal maximaal 1 uur in beslag nemen. In deze periode zal de website mogelijk korte tijd niet bereikbaar zijn.

  Lees meer.. »

 • Storing: korte service onderbreking 21:27 - 21:30 - Opgelost

  Er is vanavond 15 oktober 2017 een korte service onderbreking geweest tussen 21:27 en 21:30. Hierdoor was de website korte tijd onbereikbaar. De oorzaak van de onderbreking is een storing bij een van onze service-providers. De storing is inmiddels verholpen. Onze excuses voor het ongemak.

  Lees meer.. »

 • Wijzigingen 2017-10-11 15:20

  Opgelost Probleem opgelost in de Agenda waardoor sommige items ten onrechte niet getoond werden Link naar help pagina's aangepast in het 'Help' formulier van de beheeromgeving

  Lees meer.. »

 • Problemen met afspelen live-audio op iOS 11 - Opgelost

  Update 6/10/2017Dit probleem is nu opgelost. Live-uitzendingen kunnen weer bekeken worden.Oorspronkelijke bericht 6/10/2017Sinds de iOS 11 update voor iPhone en iPad is het niet mogelijk om live audio-uitzendingen te volgen op zowel de Kerkdienst Gemist-app als een mobiele website. In de app speelt de dienst dan niet af, op de website verschijnt de melding 'Error loading media: File could not be played'.De oorzaak is inmiddels bekend en we verwachten de oplossing voor zondag toe te kunnen passen.

  Lees meer.. »

 • Wijzigingen 2017-10-03 23:19

  Opgelost Probleem opgelost waardoor de tab "Klantgegevens" soms een foutmelding opleverde.

  Lees meer.. »

 • Wijzigingen 2017-10-03 09:00

  Opgelost Probleem opgelost waardoor in de beheeromgeving ten onrechte "Gesloten gebruikersgroep" werd vermeld terwijl de uitzending "Publiek beschikbaar" was.VerbeteringenTeksten op knoppen voor het uploaden van bestanden verbeterd.

  Lees meer.. »

 • Storing: site niet bereikbaar 12:44 - 12:55 - Opgelost

  12:55 - OpgelostDe storing is verholpen. De site werkt weer naar behoren.12:44 - StoringEr is een probleem opgetreden tijdens het bijwerken van onze website. Hierdoor is de site momenteel niet bereikbaar. We werken aan een oplossing.

  Lees meer.. »

 • Wijzigingen 2017-09-18 17:01

  Nieuwe functionaliteit Waar mogelijk worden audio streams via een beveiligde verbinding gestuurd. Op dit moment werkt dit voor een deel van onze audio streaming servers.

  Lees meer.. »

 • Wijzigingen 2017-09-13 16:28

  Nieuwe functionaliteit We hebben een instelling toegevoegd om de "Download" link voor opnames weg te laten. De opname kan dan alleen nog via de media-speler afgespeeld worden.Deze instelling is te vinden onder "Beheer > Klantgegevens > Algemeen > Wijzigen > Instellingen > Blokkeer downloads".Verbeteringen De pagina "Beheer > Klantgegevens > Algemeen" is verbeterd.

  Lees meer.. »

 • Wijzigingen 2017-08-29 17:42

  Opgelost Probleem opgelost bij de weergave van de te wijzigen voorkeuze-lijst waar niet de beschikbare opnames werden bijgewerkt.Probleem opgelost bij de weergave van de te wijzigen voorkeuze-lijst waar niet de juiste voorkeuze-lijst naam werd getoond.

  Lees meer.. »

 • Wijzigingen 2017-08-22 17:17

  Verbeteringen Live en on-demand video streams worden nu via een beveiligde (https) verbinding afgespeeld wanneer de gebruiker de site via een beveiligde verbinding (https) benadert.

  Lees meer.. »

 • Wijzigingen 2017-07-14 09:18

  Verbeteringen Pagina's worden niet meer gecached. Selectie van provincie op de voorpagina verbeterd.

  Lees meer.. »

 • Storing: deel kerk TV uitzendingen onderbroken rond 10:00 - Opgelost

  Door een storing in een klein aantal van onze video servers zijn er vanmorgen rond 10:00 onderbrekingen geweest in de kerk TV uitzendingen van een aantal kerken.De betrokken uitzendingen zijn automatisch overgenomen door de overige video servers, maar het deel van de uitzending tot aan de onderbreking is hierdoor helaas verloren gegaan.De betrokken video servers zijn inmiddels weer operationeel en de uitzendingen verlopen weer normaal.Door een gewijzigde configuratie werden sommige servers zwaarder belast dan normaal waardoor de onderbreking ontstond. Er zullen maatregelen genomen worden om deze storing in de toekomst te voorkomen....

  Lees meer.. »

 • Wijzigingen 2017-07-09 00:25

  Verbeteringen Introductie van live streaming via https. Dit wordt stapsgewijs ingevoerd op alle kerk TV uitzendingen.

  Lees meer.. »

 • Wijzigingen 2017-06-27 15:36

  VerbeteringenInterne verbeteringen doorgevoerd.

  Lees meer.. »

 • Wijzigingen 2017-06-28 19:24

  Opgelost Probleem opgelost waardoor opnames niet direct gepubliceerd werden.

  Lees meer.. »

 • Wijzigingen 2017-06-21 19:21

  VerbeteringenStatistieken voor opname en download samengevoegd. Het onderscheid zorgde voor verwarring. Het gaat in beide gevallen om het later luisteren / kijken van een kerkdienst uitzending.Voor de kerk TV kijkers is in het cirkeldiagram onderscheid gemaakt tussen kijksessies korter dan 10 min (gratis) en kijksessies langer dan 10 minuten (worden in rekening gebracht).Opgelost Foto uploads vanaf een smartphone of tablet werden soms niet juist geroteerd. Dit probleem is nu opgelost. Klein probleem op formulier voor het aanpassen van het abonnement opgelost.

  Lees meer.. »

 • Storing: video-opnames korte tijd niet beschikbaar 14:35-14:40 - Opgelost

  Tussen 14:35 en 14:40 waren video-opnames tijdelijk niet beschikbaar en werd het afspelen van video-opnames mogelijk onderbroken. De verstoring is inmiddels opgelost.

  Lees meer.. »

 • Wijzigingen 2017-05-16 15:26

  Nieuwe functionaliteit Pagina voor de keuze van het abonnement (onder "Klantgegevens > Abonnement") verbeterd.De laatste 12 facturen zijn nu in te zien op de nieuwe pagina "Klantgegevens > Facturen".

  Lees meer.. »

 • Wijzigingen 2017-05-09 11:14

  Opgelost Maximum resolutie van video uploads aangepast van 1280x720naar 1920x1080Verbeteringen Weergaven abonnementskeuze verbeterd. Kerkradio abonnement is gratis i.c.m. Kerk TV abonnementNieuwe abonnementskeuze wordt nu consistent gebruikt voor nieuwe kerken, abonnement na proefperiode en aanpassen van abonnement

  Lees meer.. »

 • Wijzigingen 2017-05-04 17:30

  Verbeteringen Selectie van abonnementen verbeterd Kleine visuele verbetering op de home paginaOpgelost Ontbrekende foutmeldingen mbt uploads toegevoegd

  Lees meer.. »

 • Wijzigingen 2017-05-02 17:03

  Opgelost Probleem met het vervangen van opnames door een nieuw bestand opgelost.Verbeteringen Beheerders kunnen nu het abonnement eenvoudig aanpassen.

  Lees meer.. »

 • Problemen met het vervangen van opnames - Opgelost

  Update 2/5/2017Dit probleem is nu opgelost. U kunt weer zonder problemen opnames vervangen.Oorspronkelijke bericht 1/5/2017Bij het vervangen van opnames in de beheeromgeving gaat er iets mis. We hebben hier vorige week onderzoek naar gedaan maar de oorzaak niet kunnen vinden. Door omstandigheden hebben we er verder onvoldoende aandacht aan kunnen schenken. We gaan dit probleem verder onderzoeken en oplossen.Tijdelijke workaround:Kies niet voor het vervangen van een opname maar verwijder het origineel en kies daarna onder "Archief" voor "Upload MP3/MP4".

  Lees meer.. »

 • Wijzigingen 2017-04-20 10:52

  Verbeteringen Interne verbetering mbt proefabonnementen Tekst verbetering

  Lees meer.. »

 • Wijzigingen 2017-04-19 12:27

  Opgelost Activiteiten met de optie "Geen opname" werden toch (privé) opgenomen. Dit is nu opgelost.Verbeteringen Kleine layout verbetering op de voorpagina.Verschillende interne verbeteringen.

  Lees meer.. »

 • Problemen KPN inbelnummer 06760-12321 - Opgelost

  Update 1/5/2017XS4ALL meldt ons dat na de nodige herstelacties van de afgelopen twee weken door er sinds afgelopen weekend geen capaciteitsproblemen meer zijn op het 06760-12321 inbelnummer. Hiermee verwachten we dat de verbindingsproblemen van de Lukas ontvangers die nog gebruik maken van dit inbelnummer opgelost zijn.Oorsponkelijke bericht 15/4/2017Sinds een aantal weken krijgen we een toenemend aantal meldingen van problemen met een relatief kleine groep Lukas ontvangers die verbinding maken via het (voorheen) KPN inbelnummer 06760-12321. Dit telefoonnummer is in januari 2016 overgedragen aan XS4ALL.We hebben dit probleem gemeld bij XS4ALL en nu een...

  Lees meer.. »

 • Storing: kerk TV uitzendingen korte tijd onderbroken - Opgelost

  Helaas is er vanavond opnieuw een korte storing geweest in een van de video-servers waardoor uitzendingen en opnames onderbroken zijn. De storing begon om 19:25 en was rond 19:43 opgelost. Ook de website is korte tijd slecht bereikbaar geweest rond 19:30.De oorzaak van de storing was een tekort aan capaciteit. We gaan morgen onderzoeken op welke manier we deze storing voor de toekomst gaan voorkomen. Onze excuses voor het ongemak.

  Lees meer.. »

 • Wijzigingen 2017-04-11 20:28

  Opgelost Probleem opgelost waardoor de beheeromgeving niet goed functioneerde op tablets. Ingesloten afspeellijst (embed) schaalt nu goed mee bij het vergroten/verkleinen van het scherm.

  Lees meer.. »

 • Storing: kerk TV uitzendingen korte tijd onderbroken - Opgelost

  Vanavond is er om 19:35 een storing geweest waardoor lopende kerk TV uitzending korte tijd onderbroken zijn. Ook de opnames van lopende uitzendingen zijn afgebroken. De storing is inmiddels opgelost.Onze excuses voor het ongemak.

  Lees meer.. »

 • Wijzigingen 2017-04-10 12:48

  Verbeteringen Kerken die voorheen het 'Alleen Live' abonnement hadden kunnen nu ook opnames maken. Bij het opgeven van activiteiten in de Agenda kan nu worden aangegeven dat er geen opname gemaakt moet worden. Dit wordt gebruikt om wel de live uitzending aan te kondigen maar die niet achteraf (on-demand) beschikbaar te maken.Het aantal terug te kijken/luisteren uitzendingen op de settopbox is uitgebreid van 10 naar 30 uitzendingen.

  Lees meer.. »

 • Wijzigingen 2017-04-03 11:54

  Opgelost Nieuwe iconen bij de favorieten op de homepage

  Lees meer.. »

 • Frisse nieuwe website

  De afgelopen tijd hebben we een nieuwe huisstijl ontwikkeld en doorgevoerd voor Kerkdienstgemist.nl. Vandaag is ook de website aangepast aan de nieuwe huisstijl. Alle functies en knoppen zitten nog op dezelfde plek, maar de kleurtjes zijn wat frisser.Laat de lente maar komen!

  Lees meer.. »

 • Onderhoud woensdag 29 maart 23:00 - 23:15: herstart videoservers - Afgerond

  Update 29/3/2017 23:14Het onderhoud is succesvol afgerond.Oorspronkelijke berichtVanavond woensdag 29 maart zal er om 23:00 onderhoud gepleegd worden aan de videoservers. Het gaat om een configuratie wijziging. Hiervoor is een herstart van de videoservers nodig. Het onderhoud start om 23:00 en zal maximaal 15 minuten in beslag nemen. Tijdens dit onderhoud is het mogelijk dat op dat moment actieve kerk TV uitzendingen en opnames tijdelijk onderbroken worden.

  Lees meer.. »

 • Storing: onderbreking enkele video-uitzendingen - Opgelost

  Update: 27-03-2017De oorzaak van de storing is inmiddels bekend. We gaan de nodige maatregelen nemen om deze storing te voorkomen.Oorspronkelijke berichtOm 10:38 vanmorgen zijn er vanwege een storing enkele video-uitzendingen onderbroken. De opnames van de getroffen uitzendingen zijn hierdoor helaas ook mislukt. De uitzendingen zijn automatisch overgeschakeld naar andere video servers. Het tweede deel van de uitzending zal daardoor normaal gesproken wel correct opgenomen worden.We onderzoeken de oorzaak van de storing. Onze excuses voor het ongemak.

  Lees meer.. »

 • Wijzigingen 2017-03-23 13:51

  AanpassingenVanwege de introductie van nieuwe abonnementen per 1 april 2017 is het tijdelijk niet mogelijk om het bestaande abonnement aan te passen. De mogelijkheid hiertoe is daarom tijdelijk verwijderd.

  Lees meer.. »

 • Spoedonderhoud statistieken - 21 maart 2017 15:00 - Afgerond

  Update 15:15Het onderhoud is succesvol afgerond.Oorspronkelijke berichtIvm spoedonderhoud zullen de statistieken vandaag 21 maart 2017 vanaf 15:00 gedurende korte tijd niet beschikbaar zijn. We verwachten dat het onderhoud maximaal 15 minuten in beslag neemt.

  Lees meer.. »

 • Storing: video uitzendingen korte tijd niet mogelijk - 9:43 - 10:07 - Opgelost

  Vanmorgen maandag 20 maart 2017 was er een korte storing in de servers die de kerk TV uitzendingen verzorgen. Hierdoor waren kerk TV uitzendingen korte tijd niet mogelijk. De storing was om 10:07 verholpen.

  Lees meer.. »

 • Storing: video-opnames korte tijd niet beschikbaar 14:35-14:40 - Opgelost

  Tussen 14:35 en 14:40 waren video-opnames tijdelijk niet beschikbaar en werd het afspelen van video-opnames mogelijk onderbroken. De verstoring is inmiddels opgelost.

  Lees meer.. »

 • Donderdag 9 maart telefonisch niet bereikbaar

  Door omstandigheden zijn we donderdag 9 maart telefonisch niet bereikbaar. U kunt uw vragen stellen via email aan support@kerkdienstgemist.nl.

  Lees meer.. »

 • Wijzigingen 2017-03-01 13:07

  Opgeloste problemen Downloads van video-opnames werden niet meer geteld in de statistieken. Dit probleem is nu verholpen.

  Lees meer.. »

 • Wijzigingen 2017-02-17 12:30

  Verbeteringen Verbeteringen voor de vindbaarheid doorgevoerd."Registreren" veranderd in "Aanmelden" (tekstuele wijziging) Nieuwe functionaliteit Knop naar meer informatie over Kerk TV toegevoegd op de homepage.

  Lees meer.. »

 • Niet bereikbaar op 2 en 3 februari

  Door omstandigheden zijn we niet bereikbaar op 2 en 3 februari. Voor dringende zaken kunt u een email sturen naar support@kerkdienstgemist.nl. Als we in de gelegenheid zijn proberen we te reageren op uw bericht.

  Lees meer.. »

 • Wijzigingen 2017-02-01 16:03

  Opgelost Probleem opgelost waardoor het downloaden van opnames in een besloten afspeellijst niet meer werkte.

  Lees meer.. »

 • Wijzigingen 2017-01-26 17:15

  Verbeteringen Het proces om een nieuwe kerk aan te melden is verbeterd.Nieuwe functionaliteit Het is nu mogelijk om een gratis proefabonnement voor 30 dagen aan te vragen.Het is nu mogelijk om toegangsverzoeken te blokkeren. Hierdoor kunnen bezoekers van een privé uitzending geen toegang vragen.Opgelost Probleem bij het samenvoegen van video-opnames opgelost.

  Lees meer.. »

 • Wijzigingen 2017-01-24 14:51

  Opgelost Door een wijziging van gisteren was het voor sommige Lukas II apparaten tijdelijk niet mogelijk om archief-opnames te beluisteren. Dit probleem is nu opgelost.

  Lees meer.. »

 • Wijzigingen 2017-01-23 15:53

  Opgelost Audio- en video-files worden nu via een beveiligde verbinding (https) opgeleverd wanneer de omsluitende (embed) pagina via een beveiligde verbinding is opgevraagd.Downloaden vanuit een via https ingesloten (embed) archief werkt hierdoor ook weer.

  Lees meer.. »

 • Wijzigingen 2017-01-12 16:49

  Opgelost Fullscreen knop in de media-speler werkte niet op sommige oudere browser en Smart TVs. Probleem met de registratie pagina op settopbox opgelost.

  Lees meer.. »

 • Wijzigingen 2017-01-06 11:56

  Verbeteringen Support via WhatsApp toegevoegd. U kunt ons tijdens kantooruren via WhatsApp bereiken op 06-23730669.Opgelost Streep door beeld in media-speler opgelost. Live status van kanalen met LiveBeamer werd niet goed weergegeven. Mail met kanaal-gegevens versturen bij het uitbreiden van een bestaand kanaal met kerkradio of kerk TV. Probleem bij het eenmalig registreren van settop boxen opgelost.

  Lees meer.. »

 • Wijzigingen 2016-12-29 14:55

  Opgelost Probleem opgelost met Panasonic Smart TV's. In afwachting van testen bij verschillende gebruikers.

  Lees meer.. »

 • Telefonisch niet bereikbaar 29 en 30 december 2016

  Door omstandigheden zijn wij ook donderdag 29 en vrijdag 30 december telefonisch niet bereikbaar. Voor vragen kunt u mailen naar support@kerkdienstgemist.nl.Email zal zo snel mogelijk beantwoord worden in die gevallen dat er naar onze inschatting een dringende reden voor is. Vanaf maandag 2 januari 2017 zijn we weer volledig beschikbaar.We wensen iedereen een goede jaarwisseling!

  Lees meer.. »

 • Storing: video-opnames tijdelijk niet beschikbaar tussen 19:48 en 20:50 - Opgelost

  Er was vanavond 24 dec sinds 19:48 een storing waardoor de video-opnames tijdelijk niet beschikbaar waren. De storing was om 20:50 verholpen. Onze excuses voor het ongemak.

  Lees meer.. »

 • Wijzigingen 2016-12-24 16:29

  Opgelost Fout op Panasonic TV's opgelost waardoor de media-speler niet starte.

  Lees meer.. »

 • Telefonische bereikbaarheid rond kerst 2016

  Van vrijdag 23 december 2016 t/m woensdag 28 december 2016 zijn we telefonisch niet bereikbaar. Voor vragen kunt u mailen naar support@kerkdienstgemist.nl.Email zal zo snel mogelijk beantwoord worden in die gevallen dat er naar onze inschatting een dringende reden voor is. Vanaf donderdag 29 december zijn we weer volledig beschikbaar.We wensen iedereen fijne kerstdagen!

  Lees meer.. »

 • Onderhoud donderdag 22 dec 2016 00:15 - 00:45 - Afgerond

  Onderhoud is succesvol afgerond. Door dit onderhoud waren onze systemen tussen 00:30 en 00:40 korte tijd niet beschikbaar.Oorspronkelijke berichtEr wordt vannacht donderdag 22 dec 2016 tussen 00:15 en 00:45 onderhoud gepleegd aan onze databases. Naar verwachting zal er een korte service-onderbreking zijn in de genoemde periode.

  Lees meer.. »

 • Wijzigingen 2016-12-21 22:32

  Opgelost Verschillende problemen van de media-speler op Smart TV's opgelost. Op Smart TV's die Flash ondersteunen wordt Flash gebruikt.Gedrag van de media-speler bij einde uitzending verbeterd zodat er geen onnodige aanvragen naar de video server gaan.

  Lees meer.. »

 • Wijzigingen 2016-12-21 10:11

  Opgelost Live audio uitzendingen werden regelmatig onderbroken in de Firefox browser. Dit probleem is nu opgelost.

  Lees meer.. »

 • Onderhoud woensdag 21 dec 2016 tussen 01:30 en 02:30 - Geannuleerd

  Dit onderhoudsvenster is uiteindelijk niet benut.Oorspronkelijke berichtEr wordt vannacht woensdag 21 dec 2016 tussen 01:30 en 02:30 onderhoud gepleegd aan onze databases. Naar verwachting zal er een korte service-onderbreking zijn in de genoemde periode.

  Lees meer.. »

 • Wijzigingen 2016-12-16 19:20

  Opgelost Problemen met afspelen op Smart TV's opgelost. Opmaak probleem van agenda items in de beheeromgeving opgelost Embed codes werken nu op beveiligde en onbeveiligde kerk websitesVerbeteringen Waarschuwing toegevoegd waneer er een opname gepland wordt met een datum/tijd in het verleden

  Lees meer.. »

 • Update Settop box

  We hebben de afgelopen tijd updates van de settopbox software ontwikkeld en getest. Vanochtend hebben we een nieuwe versie van de settop box software vrijgegeven. We hebben de volgende zaken opgelost:Er kan niet meer geschakeld worden naar kanalen die niet in gebruik zijn.Datum en tijd staan nu bij de opnames vermeld.Datum en tijd staan nu ook in de titel van de opname (wanneer je de opname bekijkt)De settop boxen zullen de nieuwe software oppakken zodra ze in standby gezet worden (of opnieuw gestart worden).

  Lees meer.. »

 • Wijzigingen 2016-12-15 17:16

  Opgelost De volgende problemen met de nieuwe media-speler zijn oplost:Live video uitzendingen stopten soms.Afspelen van video opnames stopte soms.Probeer bij het wegvallen (einde) van een uitzending maximaal 3x opnieuw verbinding te maken (in plaats van in een continue lus verbinding maken).Toon de titel van een audio opname altijd.Afspelen op iOS apparaten met iOS kleiner dan 6 werkte niet meer.

  Lees meer.. »

 • Wijzigingen 2016-12-08 14:29

  Verbeteringen Mediaspeler upgrade (naar JW Player 7)HTML5 streaming standaard voor live en on-demand streaming (HLS protocol)ChromeCast ondersteuning voor alle streams

  Lees meer.. »

 • Gepland onderhoud: ma 5 december 23:00 - Server upgrade video opnames - Afgerond

  Op maandagavond 5 december 2016 vind er een server upgrade plaats. Het gaat om de server die het afspelen van de video-opnames verzorgd. Het onderhoud zal plaatsvinden tussen 23:00 en 00:00 en zal naar verwachting maximaal 15 minuten in beslag nemen. Gedurende deze periode is het mogelijk dat het afspelen van video opnames korte tijd niet mogelijk is of hapert.

  Lees meer.. »

 • Wijzigingen 2016-12-02 14:32

  Verbeteringen A.s. zondag wordt er op een klein deel van de video servers een software update ingezet. Dit is onderdeel van een gefaseerde introductie van deze software update. Opgeloste problemen Settopbox ontving niet de juiste link voor live uitzendingen (alhoewel de bestaande link wel werkte) Fout bij het opslaan van facturatie-gegevens opgelost

  Lees meer.. »

 • Wijzigingen 2016-11-28 14:40

  Opgelost RSS feed gebruikt nu consistent https links wanneer de feed wordt opgevraagd via https.

  Lees meer.. »

 • Wijzigingen 2016-11-15 17:14

  Verbeteringen Aanmeldprocedure voor nieuwe kerken verbeterd

  Lees meer.. »

 • Wijzigingen 2016-11-09 14:24

  Opgelost Speciale opmaak in de beschrijving van geplande kerkdiensten wordt nu goed weergegeven.

  Lees meer.. »

 • Wijzigingen 2016-11-04 14:25

  Opgelost Probleem op de pagina voor servicepartners opgelost.Problemen met de media-speler via een beveiligde verbinding opgelost.

  Lees meer.. »

 • Wijzigingen 2016-11-03 10:09

  Opgelost Probleem opgelost waardoor er in de overgang van zomertijd naar wintertijd tussen 2am en 3am geen opnames gepland konde worden. LiveBeamer / Meekijkenindekerk.nl ondersteund nog geen beveiligde verbinding (https). Toon in dat geval een link naar Meekijkenindekerk.nl (vanuit beheeromgeving).

  Lees meer.. »

 • Wijzigingen 2016-10-31 17:12

  Opgelost LiveBeamer/Meekijkenindekerk werkt niet via een beveiligde (https) verbinding. In dat geval plaatsen we een link naar de pagina van de kerk op de LiveBeamer/Meekijkenindekerk site.

  Lees meer.. »

 • Weergave probleem in statistieken

  Er blijkt een weergave probleem te zijn in de statistieken. De opnames kunnen in een aantal gevallen niet gekoppeld worden aan de live uitzending. Hierdoor is er een regel te zien voor de live uitzending en een regel met "losse opname". Dit wordt veroorzaakt door zomer/winter tijd instellingen.We gaan onderzoeken waar het mis gaat en repareren dit zo spoedig mogelijk.

  Lees meer.. »

 • Wijzigingen 2016-10-25 19:20

  Opgelost Probleem met embed-code voor het archief op beveiligde pagina's (https) opgelost.Verbeteringen Nadat een gebruiker zich geregistreerd heeft wordt zij doorverwezen naar een bedankt pagina met verdere uitleg.

  Lees meer.. »

 • Beveiligde verbinding met kerkdienstgemist.nl (SSL ondersteuning)

  Vanaf vandaag is het mogelijk om de kerkdienstgemist.nl website via een beveiligde verbinding te benaderen (een zogenaamde SSL verbinding). Om de website via een beveiligde verbinding op te vragen gebruikt u de volgende link:https://kerkdienstgemist.nlIn de Google Chrome browser ziet de adresbalk er dan als volgt uit:In de Safari browser ziet de adresbalk er dan als volgt uit:Op dit moment wordt het gebruik van een beveiligde verbinding nog niet afgedwongen. Op termijn zullen we dat wel gaan doen, in eerste instantie voor beheerders, later voor gebruikers die inloggen en uiteindelijk voor alle gebruikers.Mocht u...

  Lees meer.. »

 • Onderhoud: ma 24 oktober - DNS wijzigingen - Afgerond

  Afgerond (25-10-2016)DNS onderhoud is afgerond.Oorspronkelijke bericht (24-10-2016)We voeren vandaag wijzigingen in onze DNS servers door ter voorbereiding op het invoeren van SSL voor onze website. We verwachten geen onderbreking van de dienstverlening als gevolg van deze wijzigingen.

  Lees meer.. »

 • Wijzigingen 2016-10-19 12:39

  Opgelost Video bestanden werden soms met de verkeerde details gepubliceerd.

  Lees meer.. »

 • Wijzigingen 2016-10-17 15:05

  Verbeteringen Voorbereiding voor toepassing van SSL/https op de siteOpgeloste problemen Probleem opgelost waardoor video-opnames soms niet met de juiste datum/tijd gepubliceerd werden (als er al een audio-opname voor die datum/tijd beschikbaar was)

  Lees meer.. »

 • Gepland onderhoud: ma 17 oktober 23:00 - https ondersteuning - Uitgesteld

  Onderhoud uitgesteldHet geplande onderhoud voor vanavond is tot nader order uitgesteld. Het onderhoud om SSL/https verbindingen te kunnen ondersteunen zal op een nader te bepalen moment worden hervat.Oorspronkelijke berichtA.s. maandag 17 oktober om 23:00 zal er onderhoud gepleegd worden aan onze systemen. We zullen dan onze site geschikt maken voor beveiligde (https) verbindingen. De verwachting is dat er geen onderbreking van de dienstverlening zal zijn.

  Lees meer.. »

 • Wijzigingen 2016-10-11 17:28

  Opgeloste problemenZoeken met vrije tekst werkt weer in de app voor smartphone/tabletTijdens een geplande dienst/uitzending laat de app voor smartphone/tablet weer de datum/tijd zien i.p.v. "Onaangekondigd"Probleem opgelost waardoor de tekst op de "Inloggen" knop in sommige gevallen "Opslaan" aangaf.

  Lees meer.. »

 • Wijzigingen 2016-10-05 17:27

  WijzigingenRevisie van de zoekmachine. Oude links naar zoekpagina's worden nog doorverwezen.

  Lees meer.. »

 • Wijzigingen 2016-10-03 23:40

  WijzigingenVolledige revisie van het Planner / Agenda systeem. Er kunnen nu eenvoudig uitzonderingen gemaakt worden in een reeks herhalende activiteiten.

  Lees meer.. »

 • Wijzigingen 2016-10-07 13:49

  WijzigingenHet veld 'Serie / Album' is hernoemd naar 'Thema''Thema' kan nu ook aangegeven worden bij het aanmaken van een activiteitBenaming "Upload bestand" toegepast. Er kunnen verschillend formaten aangeboden wordenOpgeloste problemenAantal activiteiten op het beheer-overzicht aangepast zodat er minimaal 6 activiteiten getoond worden

  Lees meer.. »

 • Gratis Bordjes Beeldopname

  Vanaf vandaag levert Kerkdienstgemist.nl gratis bordjes waarmee u als kerk kunt aankondigen dat er beeldopnames gemaakt worden. De tekst op het bordje is: "Hier worden opnames gemaakt". Vanwege privacy wetgeving is een kerk verplicht om dit duidelijk aan te geven bij de ingang van het kerkgebouw. De bordjes zijn bedoeld voor kerken die TV uitzendingen doen via Kerkdienstgemist.nl. Doordat het bordje van Dibond materiaal (aluminium op kunststof) is gemaakt, is het weerbestendig. De 15cm x 15cm grote bordjes kunnen eenvoudig bevestigd worden met een beetje montagekit. De eerste twee bordjes ontvangt u gratis van ons. ...

  Lees meer.. »

 • Gepland onderhoud: ma 3 oktober 23:00 - update agenda functionaliteit - Afgerond

  Afgerond 23:45Het onderhoud is succesvol afgerond. We hebben de nieuwe agenda functie beschikbaar gemaakt.Update 23:00Het onderhoud is begonnen.Oorspronkelijke berichtOp maandag 3 oktober zal er onderhoud gepleegd worden aan Kerkdienstgemist.nl. Het onderhoud begint om 23:00 en zal naar verwachting maximaal 60 minuten in beslag nemen. Gedurende de periode van 23:00 tot 00:00 kan het zijn dat de site tijdelijk niet bereikbaar is.Tijdens dit onderhoudsvenster gaan we de Planner/Agenda functionaliteit van een update voorzien.

  Lees meer.. »

 • LiveBeamer: problemen met de webplayer opgelost

  Een tiental kerken maakt gebruik van de diensten van LiveBeamer. Zie http://kerkdienstgemist.nl/browse/live_beamerDe afgelopen weken zijn er problemen geweest met de webplayer waardoor de beelden niet werden ververst. LiveBeamer heeft dit probleem nu opgelost zoals ze in onderstaand bericht aan hun gebruikers melden. Problemen met de webplayerZoals je wellicht gemerkt hebt, hebben we de laatste tijd problemen gehad met de webplayer van LiveBeamer. Bij een aantal gebruikers werden de beelden niet meer automatisch ververst. Inmiddels hebben we dit weten op te lossen. Als het goed is werkt de player zondag weer naar...

  Lees meer.. »

 • Wijzigingen 2016-09-22 12:52

  WijzigingenFunctionaliteit toegevoegd om de opnames van voor 21 augustus 2016 geleidelijk aan weer beschikbaar te maken.

  Lees meer.. »

 • Wijzigingen 2016-09-21 21:57

  WijzigingenVoor opnames die tijdelijk niet beschikbaar zijn wordt een melding weergegeven.Beheerders zien in de lijst van opnames duidelijk welke opnames (tijdelijk) niet beschikbaar zijn.De melding in geval van een storing wordt nu op alle pagina's weergegeven.

  Lees meer.. »

 • Storing: Opnames van voor 21 aug 2016 tijdelijk niet beschikbaar - Opgelost

  Update 29-9 10:10Alle audio- en video-opnames zijn weer beschikbaar. Hiermee is de storing verholpen.Update 28-9 09:23Het weer beschikbaar maken van video-opnames vordert gestaag. Op dit moment is 79% van de video-opnames beschikbaar. Alle opnames van na 20 maart 2016 zijn weer beschikbaarUpdate 26-9 11:04Ook video-opnames komen nu geleidelijk aan weer beschikbaar. Op dit moment is 44% van de video-opnames van voor 21 augustus weer beschikbaar. Concreet zijn opnames van na 1 juni 2016 weer beschikbaar.Update 24-9 21:34Alle audio opnames zijn nu weer beschikbaar. Vanmorgen is ook een start gemaakt met het...

  Lees meer.. »

 • Storing: video-uitzendingen niet mogelijk - Opgelost

  Opgelost 16:00De storing is verholpen.Update 15:47Vanwege de storing bij onze serviceprovider kunt u van tijd tot tijd foutmeldingen op onze website krijgen: "Er is een fout opgetreden op de server." Zodra we meer informatie hebben brengen we u op de hoogte.Update 15:29Er wordt door onze serviceprovider actief gewerkt aan een oplossing. Over minimaal 20 minuten komt men met een volgende update.Oorspronkelijke berichtVanwege een storing bij een van onze serviceproviders zijn video-uitzendingen en opnames momenteel niet mogelijk. Ook kunnen settopboxen problemen hebben bij het opstarten. De storing is om 14:54 begonnen. We monitoren de...

  Lees meer.. »

 • Storing: onderbrekingen in veel uitzendingen tussen 11:12 en 11:30 - Opgelost

  Update - 8 sep 2016 10:05De oorzaak van het wegvallen van zeer veel zender verbindingen heeft zeer waarschijnlijk gelegen in het KPN netwerk. Op zaterdag 3 september heeft KPN een grote storing gehad en ook op zondag 4 september maakt KPN melding van storingen (http://allestoringen.nl/storing/kpn/nieuws/71232-storing-bij-kpn). Door het wegvallen van de zender verbindingen zijn uitzendingen gestopt en opnames onderbroken.Update - 5 sep 2016 9:32Het blijkt dat om 11:15 veel zender verbindingen zijn weggevallen. Dit geldt zowel voor video als audio verbindingen. Hierdoor hebben alle clients (kijkers/luisteraars via website en Lukas kastjes e.d.) voor die uitzendingen...

  Lees meer.. »

 • Wijzigingen 2016-08-31 08:40

  Opgeloste problemenDoorschakelen van uitzendingen werd soms ten onrechte gestopt.

  Lees meer.. »

 • Wijzigingen 2016-08-31 00:32

  WijzigingenZoekresultaten op plaatsnaam verbeterd zodat alle relevante kerken gevonden worden.Wijzigingen voor het correct doorschakelen van uitzendingen.

  Lees meer.. »

 • Wijzigingen 2016-08-16 11:09

  VerbeteringenVerschillende verbeteringen m.b.t. zoek-machines.Interne verbeteringen.

  Lees meer.. »

 • Korting tot 60% op kerk TV kijkers en Gratis 6 maanden extra opslag

  Veel kerken zijn de afgelopen periode begonnen met kerk TV uitzendingen en steeds meer mensen kijken de kerkdiensten via Kerkdienstgemist.nl. Daardoor kunnen we onze prijzen voor Kerk TV nu drastisch verlagen. Wanneer er per maand meer dan 125 kijkers zijn dan ontvangt u voortaan een korting van 20% oplopend tot 60% (bij meer dan 1000 kijkers per maand). Ruim tweederde van de kerken met kerk TV zal profiteren van deze kortingen. De standaard bewaartermijn voor opnames wordt opgehoogd van zes naar 12 maanden voor hetzelfde abonnementsbedrag. U betaalt hiervoor geen...

  Lees meer.. »

 • Wijzigingen 2016-08-10 11:42

  Nieuwe functionaliteitOndersteuning voor nieuw type settopbox toegevoegd.

  Lees meer.. »

 • Wijzigingen 2016-08-09 10:01

  Opgelost Probleem in de weergave van de toegangsverzoeken opgelost.

  Lees meer.. »

 • Gepland onderhoud upload functionaliteit, woensdag 10 augustus

  De externe partij die de upload functionaliteit in de beheeromgeving voor kerkdienstgemist.nl verzorgt, pleegt onderhoud aan haar servers. Dit vindt plaats op woensdag 10 augustus vanaf 08:00, het onderhoud zou maximaal een uur in beslag gaan nemen.Naar verwachting zijn er geen gevolgen voor de upload functionaliteit, maar het is mogelijk dat het uploaden van opnames tussen 08:00 en 10:00 korte tijd problemen geeft.

  Lees meer.. »

 • Wijzigingen 2016-08-04 17:51

  Opgelost Zoeken: Bij sommige karakters (zoals aanhalingstekens gecopieerd vanuit een tekstverwerker) zorgden voor foutmeldingen. Nu worden deze karakters vervangen door een equivalente karakter of door een "?"

  Lees meer.. »

 • Wijzigingen 2016-08-03 17:28

  Opgelost Zoekopdrachten met b.v. een trema (ë) werken weer

  Lees meer.. »

 • Wijzigingen 2016-07-26 14:45

  Nieuwe functionaliteit Beschrijving en instellingen voor software encoders toegevoegd: mimoLive, OBS, BUTT. Een sitemap.xml toegevoegd voor betere vindbaarheid in zoekmachines.Aangepast Kleine verbeteringen in zoeken.Opgelost Wanneer er meerdere opnames voor een video zijn geweest naar aanleiding van een onderbreking wordt de tijd niet meer afgerond naar 5 minuten om zo conflicten te voorkomen.

  Lees meer.. »

 • Gepland onderhoud: ma 11 juli 23:00

  23:39 Onderhoud afgerondHet onderhoud aan de videoserver is succesvol afgerond.23:32 Onderhoud gestartHet onderhoud is iets later dan gepland gestart om 23:32.Oorspronkelijke berichtVanavond rond 23:00 voeren we onderhoud uit aan de videoservers. Er zijn dan tijdelijk (maximaal 15 minuten) geen uitzendingen mogelijk. Er worden gedurende die tijd ook geen opnames gemaakt.We voeren dit onderhoud uit om problemen met corrupte opnames te voorkomen. Er raakten soms opnames corrupt als er gebruik wordt gemaakt van de Cerevo Liveshell Pro encoder voor de uitzendingen.

  Lees meer.. »

 • Storing: korte tijd geen nieuwe kerkradio uitzendingen mogelijk - Opgelost

  Vandaag tussen 17:43 en 17:49 was het korte tijd niet mogelijk om nieuwe kerkradio uitzendingen te starten. Het probleem is inmiddels opgelost.

  Lees meer.. »

 • Wijzigingen 2016-06-20 08:36

  VerbeteringenDe statistieken (voor beheerders) waren soms traag voor lange uitzendingen. Dit probleem is nu opgelost.

  Lees meer.. »

 • Storing: site en services korte tijd onbereikbaar - Opgelost

  Door een korte storing bij een van onze hosting providers was de site tussen 23:09 en 23:18 niet bereikbaar. De storing is inmiddels verholpen. Onze excuses voor het ongemak.

  Lees meer.. »

 • Storing DNS provider: Alle services onbereikbaar - Opgelost

  Opgelost 11:54Onze services zijn weer beschikbaar.Update 11:50De storing is onderkend bij onze DNS provider. Alle klanten van onze DNS provider ervaren dezelfde problemen. Veel sites zijn niet bereikbaar. http://allestoringen.nl/storing/transipOorspronkelijke bericht 11:43Vanwege een storing bij onze DNS provider zijn onze services momenteel niet bereikbaar. De DNS provider zorgt voor de vertaling van onze domeinnamen (bijv. kerkdienstgemist.nl) naar het IP-adres van onze servers.

  Lees meer.. »

 • Wijzigingen 2016-06-06 11:59

  Opgeloste problemenProbleem opgelost waardoor de datum voor een nieuw te plannen opname soms in het verleden kwam te liggen.

  Lees meer.. »

 • Wijzigingen 2016-06-01 10:55

  Opgeloste problemenProbleem opgelost bij het aanmaken van een nieuwe opname met een 2-wekelijkse herhaling.

  Lees meer.. »

 • Wijzigingen 2016-05-31 21:42

  Opgeloste problemen Probleem opgelost waardoor in sommige uitzonderlijke gevallen een kerk TV uitzending niet meer te bekijken was na een (netwerk) onderbreking vanuit de kerk.

  Lees meer.. »

 • Wijzigingen 2016-05-31 11:08

  Nieuwe functionaliteitNieuwe interne beheerfuncties toegevoegd voor het publiceren van afgebroken opnames.

  Lees meer.. »

 • Storing: problemen met kerkradio opnames - Opgelost

  31/5 Opgelost 12:51Het herstel van beschikbare (delen van) opnames is afgerond. Alle beschikbare opnames zijn nu gepubliceerd. Door de storing is er een gat in de opnames tussen 9:39 en 10:20. Dit deel kan helaas niet worden hersteld. 31/5 Update 12:26Op dit moment worden alle beschikbare (delen van) opnames gepubliceerd. Een door ons herstelde opname heeft als titel "Opname (hersteld)" gekregen. In veel gevallen heeft deze opname een aangepaste tijd gekregen van 5 minuten voor de oorspronkelijk geplande opname. In dat geval zijn er van de ochtenduitzending twee opnames beschikbaar. Een...

  Lees meer.. »

 • Storing: kerk TV opnames niet beschikbaar - Opgelost

  Update 23:44De storing is verholpen. Storing 23:11Er is momenteel een storing bij het afspelen van kerk TV opnames.

  Lees meer.. »

 • Wijzigingen 2016-05-28 12:38

  Update 17:51Deze oplossing bracht een ander probleem aan het licht waardoor we deze wijziging tijdelijk hebben teruggetrokken. Naar verwachting wordt dit probleem begin volgende week definitief opgelost.Oorspronkelijke berichtOpgeloste problemen Probleem opgelost waardoor in sommige uitzonderlijke gevallen een kerk TV uitzending niet meer te bekijken was na een (netwerk) onderbreking vanuit de kerk.

  Lees meer.. »

 • Wijzigingen 2016-05-26 15:45

  WijzigingenBij het plannen van een nieuwe opname worden de waarden voor "Datum, Starttijd dienst, Start opname, Duur van de opname, en Publicatie opname." overgenomen van de meest recent geplande opname.

  Lees meer.. »

 • Wijzigingen 2016-05-25 23:49

  NieuwVacature-pagina toegevoegd. We zijn op zoek naar een Frontend Developer (Javascript)VerbeterdDe agenda functie op de pagina van de kerk is verbeterd.

  Lees meer.. »

 • Gepland onderhoud: ma 23 mei 23:00 - Afgerond

  Update 23:21Het onderhoud is succesvol afgerond.Oorspronkelijk berichtEr wordt vanavond onderhoud gepleegd aan het opname-systeem voor kerkradio uitzendingen. Dit onderhoud zal starten om 23:00. De verwachting is dat het onderhoud ongeveer 30 minuten in beslag neemt.Als gevolg van dit onderhoud zal het niet mogelijk zijn om op 23 mei tussen 23:00 en 23:30 opnames te maken van kerkradio uitzendingen. Lopende opnames zullen worden onderbroken.

  Lees meer.. »

 • Bereikbaarheid 28 april

  Door omstandigheden zijn wij donderdagmiddag 28 april niet bereikbaar. U kunt een voicemail bericht achterlaten of een mail sturen naar support@kerkdienstgemist.nl.

  Lees meer.. »

 • Storing: statistieken tijdelijk niet beschikbaar - Opgelost

  16:57 OpgelostDe statistieken zijn weer beschikbaar voor beheerders.16:30 Oorspronkelijke berichEr is momenteel een probleem met de statistieken waardoor beheerder geen statistieken in kunnen kijken. Er wordt gewerkt aan een oplossing.

  Lees meer.. »

 • Wijzigingen 2016-04-19 14:26

  AangepastSpeciale behandeling voor Solcon gebruikers verwijderd. De kerkradio servers worden nu op basis van de domeinnaam door het Solcon filter doorgelaten.OpgelostFout opgelost in de afhandeling van de einddatum in een opnamereeks.App: gebruikers die nog niet geactiveerd zijn krijgen een betere foutmelding.

  Lees meer.. »

 • Wijzigingen 2016-04-18 17:04

  AangepastDNS namen voor kerkradio servers toegepast om daarmee de problemen met het Solcon filter op te lossen.

  Lees meer.. »

 • Wijzigingen 2016-04-16 22:10

  Aangepast Alle Solcon ip-adressen in de uitzonderingen-lijst gezet om daarmee de Solcon blokkade van kerkradio uitzendingen te omzeilen.

  Lees meer.. »

 • ​Wijzigingen 2016-04-12 11:25

  OpgelostSolcon check op proxy/filter IP adres. Hierdoor wordt een probleem met kerkradio uitzendingen achter een proxy opgelost

  Lees meer.. »

 • Ongepland onderhoud: video archief server configuratie + herstart - Afgerond

  14:25Er was vandaag een melding van problemen met het terugkijken van opgenomen diensten via de Kerkdienst Gemist app op Android en iOS. Alhoewel we deze problemen niet zelf hebben kunnen constateren/reproduceren hebben we uit voorzorg de configuratie van de video-archief server aangepast en een herstart gedaan. Dit kan een korte onderbreking bij het terugkijken van video-opnames hebben veroorzaakt. We verwachten dat met deze aanpassing de opnames weer zonder problemen teruggekeken kunnen worden.

  Lees meer.. »

 • ​Wijzigingen 2016-03-31 11:58

  Opgelost Het selecteren van een datum bij het inplannen/wijzigen van een opname ging soms fout. Enkele interne wijzigingen ter voorbereiding voor inloggen in de mobiele app.

  Lees meer.. »

 • Storing: probleem bij het afspelen van video-opnames - Opgelost

  Opgelost: 19:03De storing is opgelost. De video-opnames zijn weer beschikbaar.Storing 18:56Er is momenteel een probleem bij het afspelen van video-opnames. Er wordt gewerkt aan een oplossing.

  Lees meer.. »

 • Storing (opgelost): Extra video servers te laat bij geschakeld

  Helaas was er geen rekening gehouden met de extra drukte voor witte donderdag en zijn de extra servers te laat bij geschakeld.Onze excuses hiervoor.

  Lees meer.. »

 • Storing: Mail berichten worden niet afgeleverd - Opgelost

  Update 21:40De storing is verholpend. Mail berichten die door ons systeem worden verstuurd worden weer normaal afgeleverd. Onze excuses voor eventueel ongemak.Oorspronkelijke berichtDoor nog onbekende oorzaak worden mails die bijvoorbeeld worden verstuurd bij het aanmaken van een account niet afgeleverd. Het probleem ligt waarschijnlijk bij een externe partij. We proberen dit probleem zo snel mogelijk op te lossen. Houd dit bericht in de gaten voor een status update.

  Lees meer.. »

 • Wijzigingen 2016-03-16 11:18

  Opgelost Probleem bij het aanmaken van een enkele opname Aangepast Lukas kastjes die achter een proxy zitten (zoals Solcon en Kliksafe) worden om het filter heen geleid om afspelen van uitzendingen te verbeteren

  Lees meer.. »

 • Storing: Geen opnames beschikbaar, opgelost

  Er een probleem ontstaan bij het starten van opnames. Hierdoor zijn er helaas geen opnames gemaakt van uitzendingen waarvan de begintijd gepland stond tussen 08-03-2016 18:03 en 09-03-2016 14:22. De opnames zijn niet gemaakt en dus ook niet meer terug te halen.Als er lokaal een opname is gemaakt kan deze geupload worden via de beheeromgeving "Archief > Upload MP3/MP4"Het probleem is gevonden en opgelost. We onderzoeken nog hoe dit te voorkomen is in de toekomst.Onze welgemeende excuses!

  Lees meer.. »

 • Wijzigingen 2016-03-08 16:20

  Aangepast Maak het mogelijk om logins vanuit Google van een wachtwoord te voorzien. Opgelost Opslaan van opname/panner items ging niet goed als het datum veld een blanco is

  Lees meer.. »

 • Wijzigingen 2016-03-04 10:55

  Opgelost: De datum selectie bij het bewerken van een opname werkte niet.

  Lees meer.. »

 • Wijzigingen 2016-03-02 11:03

  Nieuwe functionaliteit Agenda Beheer: Het is nu mogelijk om een einddatum op te geven bij herhalende opnames. "2 wekelijks" herhaling toegevoegd. Aangepast Beheer: De "Annuleer" button is duidelijker gemaakt. Beheer: Vertaling "activiteit" naar "geplande opname".

  Lees meer.. »

 • Wijzigingen 2016-02-23 12:42

  Verbeteringen Bewerken/aanmaken van een agenda item gaat niet meer via een "dialoog" scherm maar als een normale pagina Nieuwe functionaliteit API: Paginering voor opnamen API: Voorbereidingen voor inloggen op de mobiele app

  Lees meer.. »

 • Wijzigingen 2016-02-10 09:42

  Nieuwe functionaliteit Admin: Laat voortgang van verwerken van uploads beter zien. Opgeloste problemen Soms kon een favoriet niet goed verwijderd worden. Bij het klikken op een item in een lijst werd de paginatie gereset naar de eerste pagina Als men op de pagina van een video bestand dat werd samengevoegd kwam kreeg men de verkeerde foutmelding Admin: Mislukte uploads kon men niet verwijderen Kleine interne verbeteringen

  Lees meer.. »

 • Wijzigingen 2016-01-27 13:57

  Nieuwe functionaliteit Laat storingen prominent zien in de beheeromgeving. Opgeloste problemen De oorzaak van de storing van afgelopen weekend is gevonden en opgelost.

  Lees meer.. »

 • Storing: Geen opnames beschikbaar - Opgelost

  Door een fout in de kalender is er een probleem ontstaan bij het starten van opnames. Hierdoor zijn er helaas geen opnames gemaakt van uitzendingen die gepland stonden tussen vrijdag 22 januari 9:30 en zondag 24 januari 13:03.Het probleem is inmiddels opgelost en we kijken naar maatregelen om te voorkomen dat deze zelfde situatie opnieuw ontstaat.Ten gevolge van de storing is de wachtrij voor het verwerken van uploads behoorlijk vol. De wachttijd voor het verwerken kan oplopen tot 2 uur. Helaas is het nu niet mogelijk om dit te versnellen.Het is...

  Lees meer.. »

 • Storing: 22:55 - Site niet bereikbaar - Opgelost

  Update 23:28De storing is opgelost. Een interne service was vastgelopen en is herstart.Oorspronkelijke berichtOp dit moment is er een storing op onze website. De site is niet goed bereikbaar. De oorzaak van het probleem is gevonden en wordt momenteel opgelost.Later volgt meer informatie.

  Lees meer.. »

 • Storing: 9:56 uitzendingen onderbroken - Opgelost

  Door een instellingsfout zijn vanmorgen 25 december 2015 een aantal uitzendingen kort onderbroken. Dit probleem begon om 9:56. Door de instellingsfout was er vervolgens minder capaciteit waardoor uitzendingen mogelijk minder soepel verlopen zijn dan normaal.Gevolgen voor de luisteraars en kijkers waren dat de uitzending mogelijk kort onderbroken werd of niet soepel verliep. Ook opnames van uitzendingen kunnen onderbroken zijn.De situatie is inmiddels hersteld.Onze excuses voor het ongemak.

  Lees meer.. »

 • Wijzigingen 2015-12-23 14:15

  Opgeloste problemenDoor een fout in de vorige update werden alle opnames van een dienst altijd bijgewerkt ook als dit niet aangegeven was. Dit is nu opgelost.Probleem in de weergave van de lijst van opnames opgelost. Er stond soms een open slotje terwijl de opname wel beschikbaar was en andersom. Privé opnames waren overigens zoals het hoort alleen beschikbaar voor geregistreerde gebruikers.Klein foutje in de weergave van waarschuwingen in de beheeromgeving opgelost.

  Lees meer.. »

 • Wijzigingen 2015-12-21 14:19

  Opgeloste problemenProbleem opgelost waardoor de functie "Informatie kopiëren naar alle opnames van deze uitzending" niet meer werkte wanneer de opname-details voor een video-opname bijgewerkt werden.Probleem opgelost waardoor de aanpassing van de datum/tijd van een audio- (of video-) opname niet werd doorgevoerd in de bijbehorende video- (of audio-) opname.

  Lees meer.. »

 • Wijzigingen 2015-12-15 10:57

  Nieuwe functionaliteitHet is nu mogelijk om een "standaard kanaal" te kiezen voor de pagina van de kerk. Hiermee toont de kerk pagina bijvoorbeeld eerst de kerkradio uitzending i.p.v. de kerk TV uitzending. Dit is in te stellen onder "Kanalen > Kerkradio/Kerk TV > Standaard kanaal".

  Lees meer.. »

 • Wijzigingen 2015-12-14 09:42

  Opgeloste problemenFout bij het aanpassen van de voorkeuzelijst voor Lukas ontvangers opgelost

  Lees meer.. »

 • Wijzigingen 2015-12-09 14:18

  Opgeloste problemenProbleem met het weergeven van de volledige lijst van mogelijke waarden in het zoekfilter opgelost.

  Lees meer.. »

 • Wijzigingen 2015-12-07 15:44

  VerbeteringenDe geldigheid van formulieren wordt nu beter gecontroleerdOpmaak verbeteringen in de zoek functionaliteitInterne code-verbeteringen

  Lees meer.. »

 • Wijzigingen 2015-12-01 14:40

  Opgeloste problemenProbleem opgelost waardoor de configuratie-pagina voor de Barix ExStreamer niet meer beschikbaar was.

  Lees meer.. »

 • Wijzigingen 2015-11-26 21:33

  Opgeloste problemenFout opgelost bij het uploaden van bestanden. Deze fout was ontstaan in de voorgaande onderhoudsrelease.

  Lees meer.. »

 • Wijzigingen 2015-11-25 22:57

  Dit is een onderhoudsrelease. Er zijn geen functionele wijzigingen.

  Lees meer.. »

 • Wijzigingen 2015-11-16 15:04

  Nieuwe functionaliteitBeheerders wordt gevraagd om het bezoekadres te controleren en bevestigen.

  Lees meer.. »

 • Wijzigingen 2015-11-03 14:16

  Opgeloste problemen De embed code voor publieke streams en playlists bevatte ten onrechte een sleutel. Dit probleem is opgelost en heeft verder ook geen gevolgen voor de beveiliging van privé uitzendingen en opnames.

  Lees meer.. »

 • Onderhoud: statistieken oktober 2015 tijdelijk niet beschikbaar - Afgerond

  Update 20:55Het onderhoud mbt de statistieken van oktober 2015 is succesvol afgerond.Oorspronkelijk berichtWij doen op dit moment onderhoud mbt de statistieken van oktober 2015. Deze statistieken zijn daarom tijdelijk niet beschikbaar.Onze excuses voor het ongemak.

  Lees meer.. »

 • Storing: geen opnames tussen 27/10 15:30 en 28/10 10:30 - Opgelost

  Naar aanleiding van het onderhoud afgelopen maandagavond (26/11/2015) is er gisteren een probleem ontstaan bij het starten van opnames. Hierdoor zijn er helaas geen opnames gemaakt van uitzendingen die gepland stonden tussen dinsdag 27/10 15:30 en woensdag 28/10 10:30.Het probleem is inmiddels opgelost en er zijn maatregelen genomen waardoor deze zelfde situatie niet opnieuw ontstaat.Het is heel vervelend als geplande opnames niet gemaakt worden. Onze excuses voor het ongemak.

  Lees meer.. »

 • Gepland onderhoud: ma 26 oktober 23:00 - Afgerond

  Update 27-10-2016 1:11Het onderhoud is succesvol afgerond.Oorspronkelijke berichtOp maandag 26 oktober zal er tussen 23:00 tot 00:00 onderhoud plaatsvinden. Als gevolg van dit onderhoud zullen de website en andere diensten mogelijk enkele minuten niet bereikbaar zijn.

  Lees meer.. »

 • Storing: korte storing externe service provider - Opgelost

  Vanwege een korte storing bij een van onze externe service providers was onze website vanavond vanaf 18:48 korte tijd niet bereikbaar. Om 18:53 was de storing verholpen en de site weer beschikbaar.Onze excuses voor het ongemak.

  Lees meer.. »

 • Storing: korte storing terugkijken kerkdiensten - Opgelost

  Vandaag tussen 12:48 en 12:53 waren er problemen bij het terugkijken van kerkdiensten. Gevolg was dat het terugkijken van een dienst onderbroken werd of niet mogelijk was. Het probleem is inmiddels opgelost.

  Lees meer.. »

 • Kerkdienst Gemist mobiele App beschikbaar

  Feest bij Kerkdienst Gemist. Onze mobiele App voor Android en iOS is nu beschikbaar. Luister uw kerkdienst live en later via uw mobiele telefoon of tablet. Uiterst eenvoudig in gebruik. De App is geschikt voor Android toestellen met Android 4.1 of hoger en iPhone's en iPad's met iOS 6 of hoger.Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=org.kdgm.kerkdienstgemistiPhone/iPad: http://itunes.com/apps/kerkdienstgemist

  Lees meer.. »

 • Gepland onderhoud: do 24 september 23:00 - Afgerond

  UpdateHet onderhoud is succesvol afgerond. Alle systemen werken weer naar behoren.Oorspronkelijk berichtOp donderdag 23 steptemberzal er tussen 23:00 tot 00:00 onderhoud plaatsvinden. Als gevolg van dit onderhoud zullen de website en andere diensten mogelijk enkele minuten niet bereikbaar zijn.

  Lees meer.. »

 • Wijzigingen 2015-09-14 12:47

  Nieuwe functionaliteit Het is nu mogelijk om een profielfoto voor de kerk te uploaden. Dit kan onder "Beheer > Klantgegevens > Profielfoto". Op dit moment wordt de foto alleen gebruikt in de mobiele Android/iOS app die binnenkort beschikbaar komt.Opgeloste problemenProbleem bij het invoeren van een herhalende opname in toekomstige maanden opgelost.

  Lees meer.. »

 • Storing: kerk TV beschikbaarheid - Opgelost

  Tussen 8 sept 2015 22:06 en 9 sept 2015 7:56 was er een probleem met de bereikbaarheid van een deel van de kerk TV infrastructuur. Hierdoor konden tussen de genoemde tijden geen uitzendingen plaatsvinden. Er zijn geen nadelige gevolgen voor gebruikers geweest aangezien er in de genoemde periode geen uitzendingen gepland waren.

  Lees meer.. »

 • Wijzigingen 2015-08-27 12:40

  Opgeloste problemenProbleem in de Planner opgelost. De informatie voor een nieuwe opname wordt nu correct bijgewerkt.Probleem met de Stream URL voor video streams opgelost (in het geval er geen uitzending is).

  Lees meer.. »

 • Wijzigingen 2015-08-26 12:59

  Verbeteringen Manier van linken naar uitzendingen via de API gewijzigd.

  Lees meer.. »

 • Wijzigingen 2015-08-20 23:58

  Opgeloste problemenHelp teksten zijn nu ook toegankelijk met Firefox.De grootte van videos groter dan 2GB wordt nu correct weergegeven.VerbeteringenEr kan nu gezocht worden in de lijst van kerken onder "Kerk TV"Er is een nieuwe lijst "Kerkradio" toegevoegd die ook doorzocht kan worden.Er kan bij het zoeken aangegeven worden of men audio of video uitzendingen of opnames zoekt.Nieuwe functionaliteitEr is een interne API beschikbaar gemaakt ten behoeve van mobiele app ontwikkeling.

  Lees meer.. »

 • Gepland onderhoud: do 20 augustus 23:00 - 00:00 - Afgerond

  UpdateHet onderhoud is uiteindelijk om 00:00 gestart en was om 00:10 zonder problemen afgerond.Oorspronkelijke berichtOp donderdag 20 augustus zal er tussen 23:00 tot 00:00 onderhoud plaatsvinden. Als gevolg van dit onderhoud zal de website mogelijk enkele minuten niet bereikbaar zijn.

  Lees meer.. »

 • Gepland onderhoud: di 4 augustus 23:00 - 00:00 - Afgerond

  UpdateHet onderhoud is succesvol afgerond. Alle services werken weer naar behoren.Oorspronkelijke berichtOp dinsdag 4 augustus zal er tussen 23:00 - 00:00 onderhoud plaatsvinden. Als gevolg van dit onderhoud zullen kerk TV opnames korte tijd niet beschikbaar zijn. Ook zullen kerkradio opnames korte tijd niet mogelijk zijn.

  Lees meer.. »

 • Wijzigingen 2015-07-15 11:46

  Opgeloste problemenstats.xml (voor simplecast) gaf geen juiste waarde terugProbleem voor browsers met verkeerde mimetypes (text/*) opgelost

  Lees meer.. »

 • Wijzigingen 2015-07-01 12:11, 16:45

  Opgeloste problemen (16:45File upload probleem opgelost.Opgeloste problemen (12:11) Een fout in het verversen van informatie voor het archief opgelost. Hierdoor waren opnames in sommige gevallen tijdelijk niet beschikbaar via de website van de kerk zelf.

  Lees meer.. »

 • Wijzigingen 2015-06-30 11:59, 16:32

  Opgeloste problemen (16:32) Probleem met toegang tot privé archieven opgelost.Opgeloste problemen (11:59) Fout op bij het weergeven van de lijst van 'live' uitzendingen opgelost.Fout bij het accepteren of afwijzen van toegangsverzoeken opgelost.

  Lees meer.. »

 • Onderhoud upload service - Afgerond

  De toeleverancier van de uploadservice waar kerkdienstgemist.nl gebruik van maakt, voert vandaag tussen 09:00 en 11:00 gepland onderhoud uit. Mogelijk dat u hiervan hinder ondervindt bij het uploaden van bestanden. Naast dit onderhoud van de toeleverancier is er aan de kant van kerkdienstgemist.nl een probleem met het uploaden. Dit probleem hopen we ook vandaag op te lossen.

  Lees meer.. »

 • Uploaden van opnames werkt soms niet

  Er is momenteel een technische storing met het uploaden van audio (mp3) en video (mp4) bestanden via "Archief > Upload MP3/MP4". Bij het verwerken van de bestanden ontstaat soms een fout waardoor de upload mislukt. De oorzaak van deze storing is nog niet gevonden. De verwachting is dat we deze storing a.s. maandag zullen verhelpen.Deze storing betreft alleen het uploaden van bestanden. Geplande uitzending zullen gewoon opgenomen worden.

  Lees meer.. »

 • Wijzigingen 2015-06-25 15:55

  Opgeloste problemenProbleem opgelost waardoor nieuwe opnames niet beschikbaar kwamen in de zoekfunctie.Probleem opgelost waardoor besloten uitzendingen niet meer te beluisteren waren voor toegestane gebruikers.Taal van de website ingesteld op Nederlands zodat toegankelijkheids-software de gebruiker in het Nederlands helpt.

  Lees meer.. »

 • Wijzigingen 2015-06-24 18:08

  Opgeloste problemenProbleem opgelost met het selecteren van opnames in het archief dat ingesloten wordt op externe websites.

  Lees meer.. »

 • Wijzigingen 2015-06-23 10:10

  Opgeloste problemenProbleem met het publiceren van video opnames opgelost.Probleem met het wijzigen van de datum voor nieuw in te plannen opnames opgelost.Verschillende opmaak problemen opgelost.Fout in de RSS feeds opgelost.

  Lees meer.. »

 • Gepland onderhoud: ma 22 juni 23:00 - 00:00 - Afgerond

  Onderhoud afgerond 23/6 2:22Het onderhoud is succesvol afgerond. De upgrade draait naar behoren. Mochten zich desondanks problemen voordoen, dan vernemen wij dat graag via support@kerkdienstgemist.nl.Update 23/6 00:25Onderhoud is gestart. De upgrade wordt op dit moment doorgevoerd.Update 22/6 23:48Er zijn wat issues met het in gebruik stellen van de upgrade. Het onderhoud begint later.Oorspronkelijke berichtOp maandagavond 22 juni om 23:00 zal er groot onderhoud plaatsvinden op Kerkdienstgemist.nl. Het betreft de upgrade van de onderliggende software waarop onze systemen gebouwd zijn. Alhoewel deze upgrade geen of slechts kleine functionele veranderingen met zich mee zal brengen hopen zo...

  Lees meer.. »

 • Storing: enkele kerk TV uitzendingen onderbroken zo 14 juni 10:19 - Opgelost

  Update 15/6 19:56Om de storing van gisteren (14/6) in de toekomst te voorkomen zijn er aanpassingen gedaan op de bestaande video servers en wordt er aanstaand weekend een extra video server ingezet.Oorspronkelijk berichtOm 10:19 vanmorgen zondag 14 juni 2015 is een van onze video-servers gestopt door een geheugenprobleem. Enkele kerk TV uitzendingen zijn hierdoor onderbroken om 10:19. De lopende uitzendingen zijn automatisch overgenomen door andere video-servers. Door deze storing zijn de video-opnames van de betrokken kerk TV uitzendingen mislukt en helaas niet meer te herstellen.De oorzaak van de storing is inmiddels bekend....

  Lees meer.. »

 • Storing: site korte tijd traag - Opgelost

  In verband met zeer grote toeloop voor een speciale kerkdienst uitzending vanmorgen is onze site tussen 11.30 en 11.40 korte tijd trager geweest dan normaal. Door inzet van extra servers was het probleem snel opgelost.Onze excuses voor eventueel ongemak.

  Lees meer.. »

 • Storing: website onbereikbaar tussen 5:57 en 6:29 - Opgelost

  Vannacht 11 juni 2015 tussen 5:57 en 6:29 is onze service onbereikbaar geweest. Door een geheugenprobleem op een van de servers stopte een cruciaal onderdeel. Dit probleem werd door onze automatische interne controles om 6:29 automatisch opgelost.Gevolgen van deze storing:De website was mogelijk niet bereikbaar.Het was daardoor niet mogelijk om kerkdiensten terug te luisteren of kijkenLukas kastjes en andere ontvangers hebben gedurende deze periode geen verbinding kunnen maken.Onze excuses voor eventuele overlast.

  Lees meer.. »

 • Storing: problemen kerk TV uitzendingen - Opgelost 9:52

  Er zijn momenteel problemen met de kerk TV uitzendingen. Door een configuratie fout werden de kerk TV uitzendingen vanmorgen niet goed verdeeld over de beschikbare servers. Hierdoor zijn alle uitzendingen die voor 9:52 gestart zijn op één server terechtgekomen. Deze server is hierdoor overbelast geraakt met onderbrekingen van uitzendingen tot gevolg.De configuratie-fout is opgelost en de uitzendingen lijken nu goed te zijn verdeeld over alle beschikbare servers.De oorzaak van de configuratie-fout is gevonden. Het acute probleem is op dit moment opgelost. De komende week doen we een analyse van de onderliggende...

  Lees meer.. »

 • Gepland onderhoud: di 5 mei 23:00 - 00:00

  Onderhoud afgerond 22:46Het onderhoud is succesvol afgerond.Update 5 mei 22:00Omdat er momenteel geen kerk TV uitzendingen zijn is het onderhoud vervroegd naar 22:00. Op dit moment zijn de nodig configuratie wijzigingen doorgevoerd om de nieuwe servers in gebruik te nemen.Oorsponkelijk berichtVoor het verbeteren van de stabiliteit van de kerk TV uitzendingen zijn er extra servers beschikbaar gemaakt om de belasting van de kerk TV uitzendingen goed te verdelen. Deze servers zullen komend weekend schaduw draaien. Wanneer er geen problemen worden geconstateerd zullen deze servers dinsdagavond 5 mei tussen 23.00 en...

  Lees meer.. »

 • Wijzigingen 2015-05-01 17:31

  Infrastructuur wijziging Voor het verbeteren van de stabiliteit van de kerk TV uitzendingen zijn er extra servers beschikbaar gemaakt om de belasting van de kerk TV uitzendingen goed te verdelen. Deze servers zullen komend weekend schaduw draaien. Wanneer er geen problemen worden geconstateerd zullen deze servers dinsdagavond 5 mei in gebruik genomen worden.

  Lees meer.. »

 • Onderbreking kerk TV uitzendingen Zo 19 apr 9:33

  Naar nu blijkt heeft zich afgelopen zondag 19 april rond 9:33 een storing voorgedaan bij onze netwerk provider. Gevolg van de storing was dat een tiental kerk TV uitzendingen onderbroken zijn en dat kijkers problemen hebben gehad bij het opnieuw bekijken van de uitzending. Ook opnames zijn door de storing onderbroken.Er wordt momenteel actie ondernomen om onze systemen zo in te richten zodat we minder afhankelijk worden van de netwerk provider zodat deze storing zich niet opnieuw voordoet.Onze excuses voor het ongemak.

  Lees meer.. »

 • Wijzigingen 2015-04-18 20:04

  Opgeloste problemen Probleem opgelost waardoor bij het snel stoppen en starten van een uitzending er geen contact meer gemaakt kon worden met de nieuwe uitzending. Probleem opgelost bij het uploaden van video opnames met alleen video (geen audio).Verbeteringen Verbeterde controle op geldige serienummers voor Lukas ontvangers

  Lees meer.. »

 • Wijzigingen 2015-04-13 14:54

  Nieuwe functionaliteitOok voor HD kanalen kunnen nu video-bestanden worden geupload. Deze bestanden worden naar de bijbehorende kwaliteit geconverteerd.Opgeloste problemenEr stonden in enkele gevallen live uitzendingen in het archief voor de settop box. Dit probleem is nu opgelost.Welkom mail was in specifieke gevallen niet juist. Dit probleem is opgelost.De weergave voor een afspeellijst op de website van de kerk is verbeterd.

  Lees meer.. »

 • Wijzigingen 2015-04-01 14:01

  Doorgevoerde verbeteringenKerk TV archief-opnames worden nu gescheiden opgeleverd van live uitzendingen. Deze scheiding van functies heeft als doel om de stabiliteit van onze dienstverlening te verbeteren.

  Lees meer.. »

 • Storing: Het starten van uitzendingen lukt niet 15:15 - 15:30 - Opgelost

  15:15Op dit moment ondervinden we een storing waardoor het niet (altijd) mogelijk is om uitzendingen te starten. We zijn druk bezig het euvel te verhelpen.15:30Update: Het probleem is verholpen. De configuratie van één van onze servers werd niet bijgewerkt waardoor nieuwe uitzendingen naar een verkeerde server werden doorgestuurd.

  Lees meer.. »

 • Wijzigingen 2015-02-23 15:24

  Opgeloste problemenProbleem opgelost in de RSS feed. Een nieuwe regel in de beschrijving van een opname wordt nu goed weergegeven.Link naar de 'Algemene voorwaarden' was niet correct. Nu opgelost.

  Lees meer.. »

 • Wijzigingen 2015-02-09 21:55

  Opgeloste problemen Probleem met het aanvragen van een nieuw wachtwoord opgelost.

  Lees meer.. »

 • Wijzigingen 2015-02-09 15:26

  VerbeteringenInloggen met Google account gemoderniseerd. Open ID vervangen door OAuth.Het is niet langer mogelijk om met klantnummer in te loggen. Beheerders kunnen alleen met hun eigen e-mailadres en bijbehorend wachtwoord inloggen.Beheerders bepalen nu zelf de inhoud van mail die gestuurd wordt naar aanleiding van toegangsverzoeken van geregistreerde gebruiker.Privé Stream-URL geeft nu de boodschap "Er is geen uitzending". Met de `fallback=0` parameter kan dit uitgezet worden.Het nieuwsoverzicht rechtsonder wordt elke 3 ipv 15 minuten bijgewerkt.Mocht zich een storing voordoen, dan wordt daarvan melding gemaakt op de voorpagina van de website. Ook...

  Lees meer.. »

 • Wijzigingen 2015-02-02 12:16

  Opgeloste problemenDatabase performance problemen opgelost (n.a.v. storing 1-2-2015)

  Lees meer.. »

 • Storing: site traag of niet bereikbaar 9:34 - 11:45 - Opgelost

  Opgelost 11:45De storing is verholpen. Heel vervelend dat de kerkdienst van veel kijkers en luisteraars hierdoor verhinderd of verstoort werd. Onze excuses voor het ongemak.Een combinatie van factoren heeft vanmorgen geleid tot extreme traagheid in onze database waar alle gegevens voor Kerkdienstgemist.nl, Lukas kastjes en settop boxen wordt opgeslagen. Door de traagheid van de database ontstonden er lange wachttijden op de website die vervolgens tot nog meer verzoeken op de website leiden. Door een optimalisatie in de database toe te passen was het probleem om 11:45 opgelost.Mogelijke gevolgen van deze storing:De...

  Lees meer.. »

 • Wijzigingen 2015-01-28 20:47

  Opgeloste problemen Invoercontrole op contactformulier van de beheeromgevingDownload knop beschikbaar in privé afspeellijstWijzigingen Nieuwe support website: support.kerkdienstgemist.nl

  Lees meer.. »

 • Onderhoud: database onderhoud woensdag 28 jan 00:00 - 01:00 - Afgerond

  Update 4:26Het onderhoud is succesvol afgerond.Update 02:35Het onderhoud duurt tegen verwachting in aanzienlijk langer dan gepland. W updaten wanneer er meer informatie is.Update 01:29Het onderhoud neemt iets meer tijd in dan gepland. De verwachten eindtijd van het onderhoud is 02:00.Oorspronkelijke berichtOm de performance van onze database systemen te verbeteren zal er vanavond woensdag 28 januari 2015 tussen 00:00 en 01:00 onderhoud plaatsvinden.Gevolg van dit onderhoud is dat er tussen de genoemde tijden een korte service-onderbreking mogelijk is waardoor de website tijdelijk niet bereikbaar is en apparaten die aangesloten zijn op...

  Lees meer.. »

 • Storing: Kerk TV platform korte tijd onbeschikbaar - Opgelost

  Het Kerk TV platform is korte tijd onbeschikbaar geweest van 18:17 tot 18:26Gedurende de storing was het niet mogelijk om archief-opname terug te kijken. Er waren ten tijde van de storing geen rechtstreekse Kerk TV uitzendingen.Het probleem is inmiddels opgelost. Onze excuses voor het ongemak.

  Lees meer.. »

 • Wijzigingen 2015-01-26 15:58

  Opgeloste problemen Performance probleem ivm gebruik oude audioserver.nl links opgelost.

  Lees meer.. »

 • Storing: kerkradio opnames te laat of niet gestart tussen 9:58 en 10:11 - Opgelost

  13:30 UpdateNaar nu blijkt zijn er helaas ook kerken waarvoor de opname helemaal niet gestart is.10:34 Oorspronkelijke berichtDoor een storing in een van onze opnamesystemen zijn de opnames van een aantal kerken te laat gestart. De storing begon om 9:58 en was om 10:11 verholpen. Als gevolg van deze storing is voor een aantal kerken de kerkradio opname ongeveer tien minuten te laat gestart om 10:11.Er worden acties ondernomen om deze storing in de toekomst te voorkomen.Onze excuses voor het ongemak.

  Lees meer.. »

 • Wijzigingen 2015-01-20 15:10

  Toegevoegd Bijhouden welke kerken de oude audioserver.nl links nog gebruiken. Deze links komen op termijn te vervallen.

  Lees meer.. »

 • Wijzigingen 2014-01-20 12:10

  Opgeloste problemen Javascript probleem mbt de focus op het zoekveld opgelost op de homepagina.Naam van de gebruiker wordt ingevuld op het browser check formulier (indien bekend)Naam en e-mailadres van de gebruiker wordt ingevuld op het contactformulier (indien bekend)

  Lees meer.. »

 • Wijzigingen 2015-01-19 15:21

  Opgeloste problemen Probleem met het afspelen van Live kerk TV uitzendingen op Android apparaten opgelost.Probleem op de browser-check pagina opgelost.

  Lees meer.. »

 • Wijzigingen 2015-01-14 17:00

  Opgeloste problemen Foutmelding opgelost die ontstond bij een lege afspeellijst.Privé opnames kunnen nu met een Embed-code op het besloten deel van een eigen website worden ingesloten.

  Lees meer.. »

 • Wijzigingen versie 4.21.3

  Opgeloste problemen De tussenresultaten van het samenvoegen van video-bestanden worden niet meer gepubliceerd.Foutmelding (lege pagina) voor gebruikers van IE8 opgelost.Volgorde van samenvoegen van video-bestanden gecorrigeerd. De volgorde was soms niet correct.

  Lees meer.. »

 • Storing: problemen kerkradio uitzendingen vanavond - Opgelost

  Door een configuratie-probleem op onze kerkradio streaming servers was het vanavond dinsdag 13 januari 2015 vanaf 18:25 vaak niet mogelijk om een nieuwe kerkradio uitzending te starten. De configuratie is aangepast om het probleem op te lossen. Er wordt gewerkt aan een permanente oplossing zodat dit configuratie-probleem zich niet nogmaals voordoet.Mijn excuses voor het ongemak.

  Lees meer.. »

 • Storing: KerkTV uitzendingen onderbroken - Opgelost

  Door een storing in één van de servers van onze leverancier, zijn een aantal uitzendingen gisteren rond 11:17 onderbroken. Dit resulteert in meerdere opnames van de morgendienst. De meeste uitzendingen zijn direct voortgezet.We onderzoeken de mogelijkheden om dit soort storingen te voorkomen voor zover dat binnen onze mogelijkheden ligt.

  Lees meer.. »

 • Wijzigingen versie 4.21.1/2

  Opgeloste problemen Uitzending op besloten pagina van een kerk was niet toegankelijk op Android apparaten.Probleem met OpenID login opgelost.

  Lees meer.. »

 • Wijzigingen versie 4.21.0

  Vernieuwing Nieuwe help pagina’s voor de beheeromgeving.Opgeloste problemen Verschillende interne fout-meldingen opgelost.

  Lees meer.. »

 • Wijzigingen versie 4.20.2/3

  Opgeloste problemen: Bestanden ouder dan de afgesproken opslagtermijn werden niet verwijderd. MAG254 toegevoegd als ondersteund apparaat

  Lees meer.. »