Toegang tot privé uitzendingen en opnames

Voor het laatst bijgewerkt op April 07, 2020 10:40

Sommige kerken kiezen er voor om hun uitzendingen en/of opnames privé te houden. Dat houdt in dat alleen personen die toegang krijgen de mogelijkheid hebben om de privé uitzendingen en opnames te beluisteren/bekijken.

Hoe krijg ik toegang?
Hoe kunt u dan toegang krijgen tot zo'n kerk? Allereerst dient u een account aan te maken op kerkdienstgemist.nl, zie hiervoor "Registreren bij kerkdienstgemist.nl". Daarna kunt u op de pagina van de kerk kiezen voor  de knop"Vraag toegang" (deze staat rechts bovenin op Kerkdienstgemist.nl. De knop is niet zichtbaar in de app). U komt vervolgens bij een formulier waarop u uw motivatie in kunt vullen. Het formulier wordt verstuurd naar de beheerder van die kerk. Deze zal uw verzoek in behandeling nemen. Zodra de beheerder uw verzoek heeft behandeld wordt u hiervan per e-mail op de hoogte gesteld.

Als een kerk de live openbaar uitzendt maar sommige opnames staan 'privé' dan kan er geklikt worden op bewuste opname. Er staat vervolgens een knop in de mediaspeler om toegang te vragen.

Ik heb toegang gevraagd bij een kerk maar hier nog geen antwoord op gehad of ik krijg geen toegang. Kunnen jullie helpen?

Het verzoek wordt naar de kerk zelf gestuurd. Kerkdienstgemist staat volledig buiten deze besluitvorming en wil geen beslissingen voor de kerken nemen. U kunt uw vraag dus richten aan de kerk waar u het verzoek heeft gedaan.