!

Deze website is verhuisd

Documentatie op deze website is mogelijk verouderd en nog tijdelijk beschikbaar.

Ga naar nieuwe website ➜

Toegang voor privé uitzendingen en opnames

Voor het laatst bijgewerkt op August 17, 2020 15:58

Sommige kerken kiezen er voor om hun uitzendingen en/of opnames privé te houden. Dat houdt in dat alleen personen die toegang krijgen de mogelijkheid hebben om de privé uitzendingen en opnames te beluisteren/bekijken.

Hoe krijg ik toegang?
Hoe kunt u dan toegang krijgen voor de besloten uitzendingen een kerk? Allereerst dient u een account aan te maken op kerkdienstgemist.nl, zie hiervoor "Registreren bij kerkdienstgemist.nl".

Daarna kunt u op de pagina van de kerk kiezen voor  de knop"Vraag toegang", deze staat rechts bovenin op Kerkdienstgemist.nl. U komt vervolgens bij een formulier waarop u uw motivatie in kunt vullen. Het formulier wordt verstuurd naar de beheerder van die kerk. Deze zal uw verzoek in behandeling nemen. Zodra de beheerder uw verzoek heeft behandeld wordt u hiervan per e-mail op de hoogte gesteld. Het is niet mogelijk om vanuit de Kerkdienst Gemist app een toegangsverzoek te doen.

Als een kerk de live openbaar uitzendt maar sommige opnames staan 'privé' dan kan er geklikt worden op bewuste opname. Er staat vervolgens een knop in de mediaspeler om toegang te vragen.

Let op: Sommige kerken hebben de mogelijkheid om een toegangsverzoek in te dienen uitgeschakeld. Er is dan geen "Vraag toegang" knop te zien.

Ik heb toegang gevraagd bij een kerk maar hier nog geen antwoord op gehad of ik krijg geen toegang. Kunnen jullie helpen?

Het verzoek wordt naar de kerk zelf gestuurd. Kerkdienstgemist staat volledig buiten deze besluitvorming en wil geen beslissingen voor de kerken nemen. U kunt uw vraag dus richten aan de kerk waar u het verzoek heeft gedaan.