Toegang tot privé uitzendingen en opnames

Voor het laatst bijgewerkt op December 10, 2019 15:14

Sommige kerken kiezen er voor om hun uitzendingen en/of opnames privé te houden. Dat houdt in dat alleen personen die toegang krijgen de mogelijkheid hebben om de privé uitzendingen en opnames te beluisteren/bekijken.

Hoe krijg ik toegang?
Hoe kunt u dan toegang krijgen tot zo'n kerk? Allereerst dient u een account aan te maken op kerkdienstgemist.nl, zie hiervoor "Registreren bij kerkdienstgemist.nl". Daarna kunt u via de mediaspeler op de pagina van de kerk, onder 'Uitzendingen' (of als u op een opname van de kerk klikt) kiezen voor "Vraag toegang". U komt vervolgens bij een formulier waarop u uw motivatie in kunt vullen. Het formulier wordt verstuurd naar de beheerder van die kerk. Deze zal uw verzoek in behandeling nemen. Zodra de beheerder uw verzoek heeft behandeld wordt u hiervan per e-mail op de hoogte gesteld.

Ik heb toegang gevraagd bij een kerk maar hier nog geen antwoord op gehad of ik krijg geen toegang. Kunnen jullie helpen?

Het verzoek wordt naar de kerk zelf gestuurd. Kerkdienstgemist staat volledig buiten deze besluitvorming en wil geen beslissingen voor de kerken nemen. U kunt uw vraag dus richten aan de kerk waar u het verzoek heeft gedaan.