Ik kan geen diensten volgen op een SmartTV

Voor het laatst bijgewerkt op November 30, 2018 15:50

Door het grote versnipperde aanbod van webbrowsers op Smart TV's kunnen we hier helaas geen ondersteuning op bieden. Op sommige TV's werkt het wel, op veel ook niet. Ook kan het zijn dat TV's waar een uitzending van Kerkdienstgemist.nl voorheen wel werkte opeens niet meer werkt, bijvoorbeeld door een update.

Als u over een smartphone of tablet beschikt adviseren we om een Chromecast te aan te schaffen. De Kerkdienst Gemist app (beschikbaar voor iOS en Android) heeft ondersteuning om deze apparaten aan te sturen. Op deze manier kunt u de dienst alsnog op een TV bekijken.