Hoe kan ik vanuit de App 'casten' naar mijn TV

Voor het laatst bijgewerkt op May 02, 2019 15:23

De Kerkdienst Gemist App kan live uitzendingen en opnames afspelen naar o.a. uw TV. Dit kan door gebruik te maken van een Chromecast. Dit is een klein HDMI apparaatje dat tegen een aantrekkelijke prijs verkrijgbaar is in de meeste electronicawinkels.

Zorg er allereerst voor dat uw telefoon/tablet verbonden is via Wifi. Als er in uw netwerk geschikte apparaten beschikbaar zijn (en deze zijn ingeschakeld) ziet u het cast icoon rechts boven in het scherm:

Als u op het cast icoon drukt verschijnt er een popup met een lijst met beschikbare apparaten:

Selecteer het gewenste apparaat, het icoon zal nu groen kleuren:

Klik op de media die u wilt afspelen, een media speler zal openen:

Met het omlaag wijzende pijltje verkleint u de media speler:

Met de omhoog wijzende pijl maakt u de media speler weer schermvullend.