Een opname offline volgen op een mobiel apparaat

Voor het laatst bijgewerkt op September 23, 2019 09:54

Om een opname offline (dus zonder internetverbinding) te kunnen beluisteren op een mobiel apparaat, zoals een smartphone of tablet) kunt u het volgende doen:

Android:

• Ga op uw mobiele apparaat naar https://www.kerkdienstgemist.nl
  • Zoek de opname die u offline wilt kunnen volgen.
  • Klik op de link 'downloaden'
  • Open de verkenner op uw apparaat (meestal heet deze 'bestanden' of 'mijn bestanden')
  • Ga naar de map waar de opname staat opgeslagen (meestal heet deze 'downloads') en open het bestand

iOS:

• Ga op een computer naar https://www.kerkdienstgemist.nl
  • Zoek de opname die u offline wilt volgen.
  • Klik op de link 'downloaden'
  • Open iTunes op uw computer en importeer het gedownloade bestand
  • Synchroniseer uw apparaat met iTunes
  • De opname is nu te openen in de muziek/video-app van uw apparaat