​De uitzending wordt vaak onderbroken

Voor het laatst bijgewerkt op November 29, 2019 11:14

Onderbrekingen in de uitzending kunnen optreden in de uitzending vanuit de kerk. Hier kunt u als luisteraar niets aan doen. Onderbrekingen kunnen ook optreden tussen kerkdienstgemist.nl en u als luisteraar. Indien dit probleem vaker optreedt zou u kunnen proberen om het internetmodem te herstarten.

Ook kan het zijn dat er (beveiligings)software geïnstalleerd is de de uitzending tegenhoudt. Deze zou u (tijdelijk) uit kunnen schakelen.

Als u Internet Explorer of Microsoft Edge gebruikt dan zou u een andere webbrowser kunnen proberen, zoals bijvoorbeeld Chrome ( https://www.google.com/chrome/ ) of Firefox ( https://www.mozilla.org/nl/firefox/new/ ).