De knop in de mediaspeler blijft rondjes draaien

Voor het laatst bijgewerkt op July 27, 2018 14:31

Het lukt de mediaspeler niet om de uitzending af te spelen. In enkele gevallen duurt het een aantal minuten voordat de speler de stream kan afspelen. Sommige beveiligingssoftware (antivirus/internetbeveliging) op Windows computers blokkeert de stream zodat deze niet afgespeeld kan worden.

Door de software uit te schakelen kunt u kijken of dit de oorzaak is. In sommige gevallen is het mogelijk kerkdienstgemist.nl in te stellen als een "vertrouwde" bron zodat de stream niet meer wordt geblokkeerd. Raadpleeg hiervoor de handleiding van uw software, mocht dat niet lukken kunt u contact opnemen met het bedrijf dat de software levert.