!

Ga naar nieuwe website ➜

Schaapsound

Voor het laatst bijgewerkt op March 11, 2021 16:55

Schaapsound is de landelijke audiovisuele expert in kerken, aula’s en vergelijkbare zalen. Met een schat aan kennis en ervaring bieden wij voor elke kerk een maatwerkoplossing passend bij de gebruikswensen en het budget.

Onze expertise richt zich op geluid, projectie en presentatie, kerk-tv, netwerk, wifi en camerabeveiliging.

Of het nu gaat om vernieuwing van de geluidsinstallatie, een presentatieoplossing en/ of een complete kerk-tv installatie, wij komen altijd met een goed doordacht plan en een creatief voorstel. Daarnaast verzorgen wij het hele traject van installatie tot en met oplevering inclusief een op maat gemaakte gebruikerstraining en uitstekende service achteraf.

Voor ieder project bieden wij garantie op een goed resultaat. Maar belangrijker is dat u tevreden bent met het resultaat en dat de installatie voldoet aan de wens. Deze unieke garantie is gebaseerd op ruim 30 jaar ervaring en vele honderden gerealiseerde installaties in kerken door heel Nederland (en daarbuiten).

Schaapsound heeft vestigingen in Ridderkerk, Zwolle en Roermond.

info@schaapsound.nl
www.schaapsound.nl