Toegang tot privé uitzendingen en opnames

Voor het laatst bijgewerkt op June 20, 2017 10:38

Sommige kerken kiezen er voor om hun uitzendingen en opnames privé te houden. Dat houdt in dat alleen personen die toegang krijgen de mogelijkheid hebben om de privé uitzendingen en opnames te beluisteren/bekijken.

Hoe krijg ik toegang?
Hoe kunt u dan toegang krijgen tot zo'n kerk? Allereerst dient u een account aan te maken op kerkdienstgemist.nl, zie hiervoor "Registreren bij kerkdienstgemist.nl". Daarna kunt u via de mediaspeler op de pagina van de kerk kiezen voor "Vraag toegang". U krijgt dan een formulier waarop u uw motivatie in kunt vullen. Het formulier wordt verstuurd naar de beheerder van die kerk. Deze zal uw verzoek in behandeling nemen. Zodra de beheerder uw verzoek heeft behandeld wordt u hiervan op de hoogte gesteld per email.

Ik krijg geen toegang
Heeft u een verzoek in gediend en krijgt u geen toegang? De kerken hebben het volledige recht om iemand de toegang te weigeren. Vaak zullen ze u daar middels een bericht over op de hoogte stellen. Indien u geen toegang krijgt is er geen andere mogelijkheid om de diensten van die kerk te beluisteren.