Toegang tot privé uitzendingen en opnames

Voor het laatst bijgewerkt op October 29, 2019 09:44

Sommige kerken kiezen er voor om hun uitzendingen en/of opnames privé te houden. Dat houdt in dat alleen personen die toegang krijgen de mogelijkheid hebben om de privé uitzendingen en opnames te beluisteren/bekijken.

Hoe krijg ik toegang?
Hoe kunt u dan toegang krijgen tot zo'n kerk? Allereerst dient u een account aan te maken op kerkdienstgemist.nl, zie hiervoor "Registreren bij kerkdienstgemist.nl". Daarna kunt u via de mediaspeler op de pagina van de kerk, onder 'Uitzendingen' (of als u op een opname van de kerk klikt) kiezen voor "Vraag toegang". U komt vervolgens bij een formulier waarop u uw motivatie in kunt vullen. Het formulier wordt verstuurd naar de beheerder van die kerk. Deze zal uw verzoek in behandeling nemen. Zodra de beheerder uw verzoek heeft behandeld wordt u hiervan per e-mail op de hoogte gesteld.

Ik krijg geen toegang
Heeft u een verzoek in gediend en krijgt u geen toegang? De kerken hebben het volledige recht om iemand de toegang te weigeren. Vaak zullen ze u daar middels een bericht over op de hoogte stellen. Indien u geen toegang krijgt is er geen andere mogelijkheid om de diensten van die kerk te beluisteren.