Ik kan niet meeluisteren of meekijken op mijn mobiele apparaat (telefoon of tablet)

Voor het laatst bijgewerkt op May 14, 2020 20:16

Er zijn verschillende redenen waarom het meeluisteren of meekijken op een mobiel apparaat niet werkt, zoals:

• De versie van het besturingssysteem is niet compatible met Kerkdienstgemist.nl
  • Het apparaat voldoet niet aan de minimale systeemeisen

In veel gevallen volstaat het om dan onze gratis app voor iOS en Android te gebruiken

Het kan voorkomen dat u de Kerk TV uitzendingen van een bepaalde kerk niet af kunt spelen op uw mobiele apparaat of uw Chromecast, terwijl het wel lukt om de uitzendingen van andere kerken af te spelen (zoals onze testuitzending, te vinden onder 'Overijssel > Deventer').

Waarschijnlijk heeft u dan een ouder apparaat. De instellingen van de stream waarmee de kerk uitzendt is niet compatible met deze apparaten.