Ik gebruik Internet Explorer en sommige onderdelen van Kerkdienstgemist.nl werken niet

Voor het laatst bijgewerkt op February 12, 2020 15:31

Op sommige versies van Internet Explorer 11 werkt Kerkdienstgemist.nl niet naar behoren. Dit geldt voor zowel de website (vooral met betrekking tot de lay-out, het inloggen en de mediaspeler) als de beheeromgeving. Het gaat om de versie van Internet Explorer die werkt onder Windows 7.

Het aantal gebruikers van Internet Explorer is beperkt. Daarbij zal Windows 7 en daarmee Internet Explorer 11 vanaf januari 2020 ook niet meer door de fabrikant (Microsoft) worden ondersteund, wat een veiligheidsrisico met zich meebrengt. Om deze reden hebben we besloten om hier geen aanpassing meer aan te doen. We adviseren u in dit geval om een moderne veilige webbrowser te installeren, zoals bijvoorbeeld Chrome ( https://www.google.com/chrome/ ) of Firefox ( https://www.mozilla.org/nl/firefox/new/ ).