Browser IE10 Compatibiliteits modus

Voor het laatst bijgewerkt op March 29, 2018 15:43

Deze melding krijgt u als u IE 10 gebruikt in “Compatibiliteits modus”

Deze melding kunt u op de volgende manieren laten verdwijnen:

Optie A: uitzetten via knop

1. Klik op de knop Compatibiliteitsweergave die zich rechts naast de adresbalk bevindt, naast de knop Vernieuwen.

Optie B: uitzetten via menu

1. Als het menu niet getoond wordt klik met de rechter muisknop boven de adresbalk en zet een vinkje bij ‘Menu bar’
  2. Klik in het menu Extra (of Tools) van Internet Explorer op “Instellingen voor Compatibiliteitsweergave ” (of Compatibility View Settings)
  3. In het volgende scherm wordt kerkdienstgemist.nl getoond in het onderste witte veld
    • Verwijder kerkdienstgemist.nl uit deze lijst van websites voor de Compatibiliteitsweergave.
    • Verwijder het eerste vinkje (“Alle websites met de Compatibiliteitsweergave weergeven”)
  4. Sluit het scherm Instellingen voor Compatibiliteitsweergave af.