Hoe kan ik mijn kerk aanmelden?

Voor het laatst bijgewerkt op August 21, 2018 11:24

Als u besluit gebruik te maken van kerkdienstgemist.nl zijn er twee mogelijkheden.

De eerste dat u samen werkt met één van onze servicepartners. Deze zal bijna in alle gevallen het aanmeld proces voor u uit handen nemen. Neem contact met hen op indien u verdere vragen heeft over de aanmelding bij kerkdienstgemist.nl.

De tweede mogelijkheid is dat u zelf de installatie in de kerk uitvoert en geen servicepartner nodig heeft. Het aanmelden van uw kerk kan dan via het aanmeld formulier. Alvorens u de kerk kunt aanmelden moet u een account aanmaken. Verder dient u er zelf voor te zorgen dat u de encoder juist configureert. Na de aanmelding heeft u toegang tot de beheeromgeving van kerkdienstgemist.nl, hier kunt u instellingen vinden voor diverse audio en video encoders,