Wijzigingen 2015-12-23 14:15

Gepubliceerd op 23 December 2015

Opgeloste problemen

• Door een fout in de vorige update werden alle opnames van een dienst altijd bijgewerkt ook als dit niet aangegeven was. Dit is nu opgelost.
  • Probleem in de weergave van de lijst van opnames opgelost. Er stond soms een open slotje terwijl de opname wel beschikbaar was en andersom. PrivĂ© opnames waren overigens zoals het hoort alleen beschikbaar voor geregistreerde gebruikers.
  • Klein foutje in de weergave van waarschuwingen in de beheeromgeving opgelost.