Wijzigingen 2015-02-09 15:26

Gepubliceerd op 9 February 2015

Verbeteringen

• Inloggen met Google account gemoderniseerd. Open ID vervangen door OAuth.
  • Het is niet langer mogelijk om met klantnummer in te loggen. Beheerders kunnen alleen met hun eigen e-mailadres en bijbehorend wachtwoord inloggen.
  • Beheerders bepalen nu zelf de inhoud van mail die gestuurd wordt naar aanleiding van toegangsverzoeken van geregistreerde gebruiker.
  • PrivĂ© Stream-URL geeft nu de boodschap "Er is geen uitzending". Met de `fallback=0` parameter kan dit uitgezet worden.
  • Het nieuwsoverzicht rechtsonder wordt elke 3 ipv 15 minuten bijgewerkt.
  • Mocht zich een storing voordoen, dan wordt daarvan melding gemaakt op de voorpagina van de website. Ook als de storing is opgelost wordt dat vermeld (tot 2 uur na oplossen van de storing).

Opgeloste problemen

• Performance verbetering onder hoge werklast.
  • Interne code verbeteringen.