Update Settop box

Gepubliceerd op 16 December 2016

We hebben de afgelopen tijd updates van de settopbox software ontwikkeld en getest. Vanochtend hebben we een nieuwe versie van de settop box software vrijgegeven. We hebben de volgende zaken opgelost:

• Er kan niet meer geschakeld worden naar kanalen die niet in gebruik zijn.
  • Datum en tijd staan nu bij de opnames vermeld.
  • Datum en tijd staan nu ook in de titel van de opname (wanneer je de opname bekijkt)

De settop boxen zullen de nieuwe software oppakken zodra ze in standby gezet worden (of opnieuw gestart worden).