Storing: video-uitzendingen niet mogelijk - Opgelost

Gepubliceerd op 9 September 2016

Opgelost 16:00

De storing is verholpen.

Update 15:47

Vanwege de storing bij onze serviceprovider kunt u van tijd tot tijd foutmeldingen op onze website krijgen: "Er is een fout opgetreden op de server." Zodra we meer informatie hebben brengen we u op de hoogte.

Update 15:29

Er wordt door onze serviceprovider actief gewerkt aan een oplossing. Over minimaal 20 minuten komt men met een volgende update.

Oorspronkelijke bericht

Vanwege een storing bij een van onze serviceproviders zijn video-uitzendingen en opnames momenteel niet mogelijk. Ook kunnen settopboxen problemen hebben bij het opstarten.

De storing is om 14:54 begonnen. We monitoren de situatie en informeren zodra de situatie weer hersteld is.